Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kral bakir gitti AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ne oldu şimdi bittimibu neresinde tutsan elde kalan arc.
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hadi cümleten geçmiş olsun. kah kızdık, kah sövdük, kah yerin dibine soktuk ama yine de arcı bitirmeyi başardık. güzel son oldu bence.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 nihayet öldü lan pis böcek.kurtulduk şu arc tan.son bölümde baya iyiydi unutturdu o saçma bölümleri.sonra ki arc baya iyi olacak deniyor ama hadi bakalım
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bir öncekini seyretmeyip direk bunu seyrettim de bir şey kaçırmadım muhtemelen, veletleri göremedim yalnız, noldu?
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 önce ki bölümde pek bir olay yok veletler daha gözükmedi. sanırım gon uzun bir süre nen gücünü kullanamayacak.belki leorio iyi bir doktor olmuştur da kurtarır onu
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 gece gece ağzıma sıçtı kodumun atom karıncasıyla köylü hatcesi
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 136 KITE AHAHAHAHAHAH Karıncaların yediği bütün "named" karakterleri bir şekilde bittersweet endinge bağlıyorlar herhalde. Colt'un kardeşi bile geri döndüyse gümbürtüye giden bir tek arıcı kız ve okçu eleman kaldı sanırım :p Daha vardır gerçi, bayağı bi ölen oldu ama aklıma gelmiyor. Bi noktadan sonra saymayı bıraktık. Ayrıca Ging de ortaya çıktı en sonunda. Gon da nasıl bi cenabetse komada ahahahah bütün arc boyunca komada kalıp ta Ging i kaçırırsa çok gülerim. Tabi büyük ihtimalle gereksiz yere uzatmak için de aynen öyle yapıcaklar. ayrıca, previewda... Hisoka var.
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 136 kiteyi güzel bağlamışlar gibi geldi başta, sevindim filan. ama kraliçe ne ara kiteyi yedi ki ? cesedi gayet sağlam duruyordu kitenin.
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Bu arada Mangasını yine çizmeyi bırakmış dallama Yoshihiro
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Ee karınca arcı son değil miydi mangada ? Ne zaman bitiyor şimdi anime?
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Remus said: Bu arada Mangasını yine çizmeyi bırakmış dallama Yoshihiro bir haftalığınaymış
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 animeyle manga arasında ne kadar var? anime kaç bölüm daha devam eder?
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 3 bölüm kaldı anime ile manga arasında yanılmıyorsam asdfsd
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Tam ben diyicektim biz biliriz o bi haftaları lafını :) 1 arc var anime ile manga arasında.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 yeni arc nası ya bu böcek arcı gibi bi arc gelmez artık demi? gelmez demi lan
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 5dakkalık contexte 30dakka bok püsür çekmesinler lan yeter artık.
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 abi pacing gayet iyiydi. buna da laf söylemeyin şimdi. gösterdikleri baya malzeme vardı bir bölümde - gon'un durumu - kite'ın reenkarnasyonu - sağ kalan arıların follow up'ı - ging ve zodiaclar - netero'nun vasiyeti
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 yeni arc için manga okuyan arkadaşlar serinin en iyi arc'ı olabilecek potansiyelde falan diyordu. Böceğin mayış yatsın diye öylesine çizilen bir arc olduğunu düşününce olabilir diyorum. Adam yıllardır düşünmüştür bir şeyler çizmeye çizmeye asdfs
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 crunchyroll'da hiatus haberinde bir panelin resmini koymuşlar baya mindfuck. tek bir panele baya çizdiği bazı chapterlardan daha fazla zaman ayırmış olabilir :p spo gibi ama birşey anlaşılmıyor. isteyen baksın ehehe http://i.imgur.com/lTUygYl.png
Öne çıkan mesajlar