Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter x hunter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bayadır böyle sağlam animasyon görmüyorduk, slideshow havasında geçince bölümler. güzel bölümdü. hype'a devam

kralı love beam ile öldürecek sanırım netero ahahah

netero baya değişti yalnız, chaotic good bir hal aldı. hatta good'luğu bile tartışılır. kişisel bir duruma çevirdi savaşı. kendinden güçlü bir rakibin bileğini bükmek istiyor, monoloğundan anladığım. kim ölmüş, kim kalmış umrunda değil

Mesaj tarihi:

iyi bölümdü ya hem gon hemde dede yi gördük dedenin canı sıkılıyormuş :D 1-2 bölüm sonra gon un dövüşüde başlar herhalde.o 10 dk yı yine 10 bölüme yaymazlar umarım

Mesaj tarihi:
sonunda patlattım kahkahayı ya

ayrıca bölümün birkaç dakikasını önceki bölümlerden sahneler göstererek geçirdiler dedenin göründüğü dakikalarda.anlatıcıya zor tahammül ediyordum iyice deli oldum
Mesaj tarihi:
üf zaten internette killua ile gon'un ilişkisinin arkadaşlıktan öte,eşcinselliğe kayan bir ilişki olduğu teorisini okuduğumdan beri tam zevk alarak izleyemiyorum animeyi.bir de üstüne dedenin bu hareketler geldi.
Mesaj tarihi:
abi serinin en iyi bölümü olabilir ya

science, bitches

http://i.imgur.com/h98MJz1.png

seiyuu aynı. bu hafta daha villain-vari tonla konuştuğu için farklı gelmiş olabilir
Mesaj tarihi:

KRAL

dededen zaten daha güçlü çıktı. dede yapabileceği bütün skilleri kullandı ve yetemedi de :( artık nükleer bomba kullandılar :D
bence yaşamaya devam edecek ya.

• Yeni Oluştur...