Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahçelievlerde Yürüyüş (BU SAATTE)

zgrw

Öne çıkan mesajlar

Böylesine düşüncesiz , askerine ve polisine güvenmeyip kendi yargılarını veren bi milletin içinde yaşadığım için çok üzülüyorum . Bir grup kişi , gecenin bu saattinde ellerinde megafonla "Kahrolsun pkk" ve anlayamadığım bir kaç kelime söyleyerek yürüyüş yapıyorlar . Hasta olduğum için camdan bakıp bu adamları göremedim ancak benim tahminim 4-5 sarhoş kişi alkolün etkisiyle gaza gelmiş . Gücüm yerinde olsa inip hepsini hastanelik bile ederdim ama inemedim ne yazıkki . Pkk dan bende nefret ederim ama eylem dediğin bu şekilde olmaz . Gecenin bu saatinde uyuyan var hasta var dimi ? Eylem yapmak istiyorlarsa gidip valilikten izin alıp , polis eskortluğunda gündüz vakti yürüsünler . Ama bu şekiilde bir davranıa acaip sinir oldum .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olur öyle tipler. 3-5 kişi önce birbirine hava atmak için başlar sonrada gaza gelip coşarlar. Bu "kahrolsun pkk" dan, "seni seviyorum Cevriye -evet bende!" ye kadar deişir.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...

[Bu mesaj Redeagle tarafından 25 Ağustos 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam gibi gidip gündüz yapsınlar ne yapıolarsa . bu saatte olmaz yani . Bu saatte kapımın önünde bağıranı döverim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

bağırsalar gene iyi ya :D adamlar megafonla girmiş olaya :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

Bu saat içmek için ve uyumak için çok erken ama hastası var yaşlısı var tabi . Anlamıyorum ben kahrolsun PKK tamam anladık da ne oluyoruz yani bu saatte nerden eser ki kahretmek . Ben mesela her Allah'ın günü bedduamı okurum düzenli şekilde ama hiç elime megafon almadım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

Ee orda ne olduğunu bilmiyorsun ki camdan bakmamışsın :) Belki birileri pkk lehine bişeyler dedi orada. Belki terörist falan ele geçirildi.
Mesela burada geçen birisini yakalamışlar burada da bağırıyolardı o şekillerde[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

terörist ele geçseydi polis seside ourdu ? ne bileyim ışk yanar , telsiz sesi gelir vs vs dimi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...