zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Böylesine düşüncesiz , askerine ve polisine güvenmeyip kendi yargılarını veren bi milletin içinde yaşadığım için çok üzülüyorum . Bir grup kişi , gecenin bu saattinde ellerinde megafonla "Kahrolsun pkk" ve anlayamadığım bir kaç kelime söyleyerek yürüyüş yapıyorlar . Hasta olduğum için camdan bakıp bu adamları göremedim ancak benim tahminim 4-5 sarhoş kişi alkolün etkisiyle gaza gelmiş . Gücüm yerinde olsa inip hepsini hastanelik bile ederdim ama inemedim ne yazıkki . Pkk dan bende nefret ederim ama eylem dediğin bu şekilde olmaz . Gecenin bu saatinde uyuyan var hasta var dimi ? Eylem yapmak istiyorlarsa gidip valilikten izin alıp , polis eskortluğunda gündüz vakti yürüsünler . Ama bu şekiilde bir davranıa acaip sinir oldum .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hangi bahçelievler bu[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ankara[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 boşver zıgırv ya :) sen tak neo şapkanı palyonu dal aralarına oslun bitsin işte :P[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Alkolik hareket engellenemez.![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olur öyle tipler. 3-5 kişi önce birbirine hava atmak için başlar sonrada gaza gelip coşarlar. Bu "kahrolsun pkk" dan, "seni seviyorum Cevriye -evet bende!" ye kadar deişir.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 25 Ağustos 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kahrolsun pkk![signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 İyi yapıyorlar valla keşke burada da olsa öyle insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olsa giderim..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 abi adam gibi gidip gündüz yapsınlar ne yapıolarsa . bu saatte olmaz yani . Bu saatte kapımın önünde bağıranı döverim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Eheh hadi bakalim :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bağırsalar gene iyi ya :D adamlar megafonla girmiş olaya :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Destek çıksaydın :-P[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu saat içmek için ve uyumak için çok erken ama hastası var yaşlısı var tabi . Anlamıyorum ben kahrolsun PKK tamam anladık da ne oluyoruz yani bu saatte nerden eser ki kahretmek . Ben mesela her Allah'ın günü bedduamı okurum düzenli şekilde ama hiç elime megafon almadım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: CaNNi, 25 Ağustos 2005 21:47 tarihinde demiş ki: Alkolik hareket engellenemez.! Ehueh bomba bir yorum olmuş :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Alkol tesiri olması yuksek Yanlarına gıdıp susun lan hastası var yaşlısı var muhabbetı yaptıgınızdada buyuk ıhtımal dalarlar size.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ee orda ne olduğunu bilmiyorsun ki camdan bakmamışsın :) Belki birileri pkk lehine bişeyler dedi orada. Belki terörist falan ele geçirildi. Mesela burada geçen birisini yakalamışlar burada da bağırıyolardı o şekillerde[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 iyi yapıyolar ben olsam ben de bağırırım[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 terörist ele geçseydi polis seside ourdu ? ne bileyim ışk yanar , telsiz sesi gelir vs vs dimi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 off[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bahçelinin neresinde oluyo bu olay ya. :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Haha bende duydum onları. Onlar asker uğurlayanlar sanırım arada en büyük asker bizim asker diye bağırıyolardu.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: CaNNi, 25 Ağustos 2005 21:47 tarihinde demiş ki: Alkolik hareket engellenemez.! eagleeye'ın hayat felsefesi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 3-4 tane SALAK.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar