Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendinizi test edin bakalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
%33 :P[signature][hline]I stand on the brink of your mind
Living inside a nightmare from which
I just cannot awaken stand on the
Edge of your life just give me
Another moment From which I will never Awaken
Mesaj tarihi:
said:
BeLki_de_Bir_gun, 23 Ağustos 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
% 77 mişim. Bir Melek Kadar Saf Ve Temizmişim . Benden Kötü Olan insanları düşünüp tiksinebilirmiymişim neymiş ilginç tabi =))

ve

said:
BeLki_de_Bir_gun, 23 Ağustos 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
haha %0 yaptırmayı başardım ( hepsine evet diyerek ) nihaha süfer ve hatta % 100 bile yaptırdım hepsine hayırla =) E Tabi Canım Sıkılıyo yapcak bişi yok :P

EDİT ; Meleğin Göğüslerine Mouseyi Götürün =))

Demişim =)[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Mesaj tarihi:
90 :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
77 ....heh..komik abi..o kadar saf değilim ki :) ama anahtar sözcük sex yaptınmı...eğer bir kadının içine girdiysen yada kadınsan bir erkek senin içine girdiyse çook pis oluıyorsun :) aşalım bunları türkiye..saflık ruhta saklıdır :P
Mesaj tarihi:
Bendede%99 geldi :)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:

91 çıktı :)

[spo1=Kanıt][/spo]
[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok

[Bu mesaj Greeny tarafından 24 Ağustos 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Hamatula, 24 Ağustos 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
77 ....heh..komik abi..o kadar saf değilim ki :) ama anahtar sözcük sex yaptınmı...eğer bir kadının içine girdiysen yada kadınsan bir erkek senin içine girdiyse çook pis oluıyorsun :) aşalım bunları türkiye..saflık ruhta saklıdır :P

Hadi canım sende.Yüksek puanları mı kıskandın yoksam?:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
99, şair ol falan dıo ayıp![signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
62 ortalama ustu kalmadım :P[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild

[Bu mesaj Apache tarafından 24 Ağustos 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...