Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amd Intel'e Duello teklif etti..

BladeSinger

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 25 Ağustos 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
amd döcver gibi geliyo bana, ama intel kıllık yapıp "biz böle cocukca şeylerle uğraşmayız" falan diyebilir tabi
hmmm bu amd ye daha çok prestij sağlamaz mı?Yani iki durum dada amd karlı.Tabi düelloyu kazanırsa[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me
]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

benim bilgisayardaki işlemci çok istiyo düelloya gitmeyi,

bizde mike tyson-lenox levis kapışması ne ise işlemdiler alemindede bu olaymış :)

ya dedim ben napıcam sensiz? benim işlemci dediği soun değil ya ben arkadaşı yollıcam falan dedi.

ii dedim aldık uçak bileti falan. yazık benimkide 1 ghz belki kapar tunuvadan bişiyler :D[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki saklıyodur intel bişeyler, Amd de saklıyo ama buyuk ihtimalle böle bi olay olmıyacka absolut'un dediği gibi en azından ellerinde en iyi aletyler kapışmıycak hiç bi zaman[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE

[Bu mesaj Cuce tarafından 25 Ağustos 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen pazarlama stratejisi ve reklam amaçlı yapılmış bir düello teklifi büyük ihtimalle amd deki insanlarda böyle bir teklifin kabul görmeyeceğini biliyorlardır zaten bir çok firma kendine en uygun işlemciyi bulmak için kendi testlerini zaten yapmakta maksat ortalık kızışsın laf dönsün bizm gibi insanlarad konuşacak konu çıksın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...