Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 [signature][hline]Elonia of Infernal AffairsThere will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 [signature][hline]Elonia of Infernal AffairsThere will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Nerden blunuyor bu setler. Thottbotta bulamadım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 nedir bu shamanlarin cektigi[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ne demek istedin Mad_Wolf anlamadım?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben pek specific item goremiorum[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Alliance tarafına ne zamandan beri shaman specific item veriyorlar?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ne rewardi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu defa mage e yarar silahlar koymuşlar gözlerim yaşardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya ben pek iyi degilim de matematikte soyle duz hesap yapiim fez edin ki shaman 4k healt ve 5.5k mana var paladin de ayni farz edin paladin iyi oynarsa shaman biraz zor oldurur yani bilmiorum 4k health 3 kere de fullasa 12k eder minimum birde sheild le immune olsa[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 O zaman kimsenin paladini yenemiyor olması lazım :) DIIIITTT teori failed. Next one plase[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 that's a hunter weapon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eheheh sintex error abso :) tabi 3 kere heale izin verirse yok earth yok world :P anca pala eng ise biraz daha sansi yukseliyor deathray car curt vs bu arada yanlislikla 120 tane iron grenede yapmisim :) 2-4 arasi veriyormus gormedim basladim yapmaya yemege gittim bi geldim one :P 4 gundur harcayamadim :P[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ota boka grenade at :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 if treninin oradaki farelere bilem attim :P[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Arathi Basin'in ortamı çok güzel hakikaten,ah bide crash olmasa[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Burda da bazı Zul'Gurub ödülleri var. >TIKLA< Dikkatimi çekti yeni bir şeyler eklemişler veya ben yeni gördüm. Equip: Improves your chance to hit with spells by 2%[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 19 Ağustos 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Mad_Wolf, 19 Ağustos 2005 11:32 tarihinde demiş ki: ya ben pek iyi degilim de matematikte soyle duz hesap yapiim fez edin ki shaman 4k healt ve 5.5k mana var paladin de ayni farz edin paladin iyi oynarsa shaman biraz zor oldurur yani bilmiorum 4k health 3 kere de fullasa 12k eder minimum birde sheild le immune olsa bu dediğinin olması için paladinde epic set, şamanda mavi set olması lazım. hayli sallamışsın.. ayrıca nasıl 3 kere fullüyormuşsun bize de anlat bakalım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Staff çok güzel, bazı itemlerde çok güzel hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Cd leri doluysa yapıyor walla :) 6sn stun -> Bandaj+Heal DivineShield -> Heal Bide şu mananı verip full heat etme geyigi :) Cd leri hazırsa ediyo[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben epic rogue shoulder'ına bittim,dönüyorum[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: CapriceXante, 20 Ağustos 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Cd leri doluysa yapıyor walla :) 6sn stun -> Bandaj+Heal DivineShield -> Heal Bide şu mananı verip full heat etme geyigi :) Cd leri hazırsa ediyo 6sn? Bandaj? Full heal? Enteresan :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 set bonusları nerde ben göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Level 28 armor vermişler ama hunterların ve shamanların level 28de leather giyiyor olduğunu unutmuş saftirik blizz.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar