progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 İlk defa battlegrounda girince naptınız. Warsongda yapılacak kullanılacak en iyi strateji nedir. lvl 21 oldum ve battlegrounda daldım en az 20 kez girdim ama hiç birinde kazanamadık. Bunun en önemli sebebi nedir...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 en önemli sebebi 21'ken girmen =). 30 ol öyle gir. herkes senin gibi 30 olup girse daaha koaly kazanırsınız. ama millet muhtemelen 21 olunca betıl gıraaaand hebeleeeeeeeee diye dalıyodur =)[signature][hline]Fevaxium level 59 nightelf rogue of Wicked Priests [Bu mesaj tunca tarafından 23 Ağustos 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben 21 ken girdim low lvlım yanımda 30luklar falan var. Rsuhladık orkların basei. Adamlar hepimizi kesti. Üselik onlardada 22likler falkan vardı. Sora onlar bize bi daldı. Dalış o dalış. Oyun bitene kadar çıkmadılar...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 21 şamanımla 30 paladine daldım heart kullandı bla bla...[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 21'de hicbi seyin yerine oturmadigini dusunursek, kimin alacagi hic belli olmaz... 21'de rogue warrior'i aliyo be, ne bg'si... strateji, healer'larin yaninda duracaksiniz, onlar sizi heal'layacak. kendi basiniza hareket ederseniz kaybedersiniz, grup olarak oynayacaksiniz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 BAslardaki levellardaki bgler genel oalrak pek bisi ifade etmesede cok eyenceli olabildikleri kesin. 30 rogueyla gittiklerimde 12 shamanla gittiklerimde de hepsinde kazandim. Genel olarak onemli olan takim oyunu mantişgini kavrayabilmek bir cok defa sadece kazanabilmek icin kendimi 5 tane alyansin ortasina atip ilgilerini cekip olmeme ragmen flag carrierin ilerlemesini sagladim . Hit pointiniz 300 er 300 er asagi inerken arkanizi donup kosan son gnome warriora frost shock atmak cidden sinirleri harap edici bisi olsadas flagin baseye ulastigini gormek cok guzel bir duygu. allianceda nasil bilmiyorum ama hordeda bir cok oyuncuda bunu goze almis bende rogueyla kosarken arkamdaki 30 mageye ziplayan 21 23 level horde playerlarin oldugunu gormek cidden mutluluk vericiydi. Kısaca olay grup oyununda olmeyi goze alip warriora attiginiz bir critic heal yada mage vurdugunuz bir gouge oyunu deistirebiliyor. Bilmiyorum belki sansimdan belki super oynuyorum ama daha BG de bir el kaybetmedim.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 21, 31 gibi levellarda gitmeniz çok saçma. adam geliyor 29-30, siz ise 21. her saldırınız miss, her büyünüz resist oluyor, öyle baka kalıyorsunuz.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben 24-30 arası epey girmiştim çok zevkliydi. Hadi 23 falan neyse de, 21 çok az cidden. Düşük level bg'lerin tadı ayrı oluyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu lvl e geldim hala girmedim :)[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 10kisilik olani en guzeli. curcuna olmuyor ortamda. kime neden nicin nezaman nasil saldircagina hakim oluorsun uyanamadimsanirim hala felsefe yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mirage'a katılıyorum. düşük lvl bg nin tadı ayrı oluyo :) İlk bg naptıma gelince; atlamıştım ortaya dalmıştım önüme gelene :D tabi yanlış bişi. şimdi hk dan çok kazanmayı düşünüyom. çünkü honor bonusla daha çok honor kazanıyosun. herkes ortada savaşıyorsa kenardan git rakip base e öle işte.. [signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion [Bu mesaj Deacon tarafından 23 Ağustos 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Valla bizimle birlikte 55den aşağı giren varsa BGye resmen offff lanet diyorum yani adam oyunun piri dahi olsa 60a karşı yok. Alınmasın kimse. Yani gidip lvl kassa çok daha faydalı olucak kendine yani nasılsa olabileceği rank en fazla 2 belki 3 ve onuda lvl kasarken gene kaybedecek. Zaman kaybından başka birşey değil kendi için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ama gene de eğlenmeye hakları var ya :) mesela ben 51 olur olmaz direk AV ye atlıcam. görmek için, çok merak ediyorum :P ha tamam bana da sövenler olucak fln ama, napim merak işte. onlarınki de öyledir zaten. ben 21 ken girmiştim, sonra 28 e kadar girmedim :) AV ye de giricem 51 de , 60 a kadar girmicem :P[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 51ken girersen zevk alamazsın yani damage veremeyip beleş HK olursun ama kendi seçimin tabiki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 @Abso Abi tamam da ben de 35- yken giriyordum, can sıkıntısından lvl kasmak gına geliyor grind quest instance bir yerden sonra kusacak gibi oluyorsun. Hele bir de mage sen doğal olara 40 lar falan resist resist resist, eh defansta duruyorum, bayrağı alana frostbolt nova falan elimden geleni yapmaya çalışyıroum, eğlenceli oluyor kısmen.[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 heheh ama sadece senin açından eğlenceli oluyor. Yani 2 karşı tarafla karşı karşıya kaldıgında hohoho alırız len bunları diyip sonra bir anda yanındaki daha ne oldugunu sen anlamadan ölünce Holllt Shitt diyorsun bi bakıyorsun adam 51miş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dusuk seviyelerde ally ların kaybetme sebebi hep aynı dusuk lvl ken WsG e girmeleri priest le direk 60 ta girdim bu ne ya diyip cıktım ;)(priest olan bilir) warrior la bi 22 de girdim hep aynı lvl lar vardı cok guzel eglendik 5-6 oyun oynadık 1-2 ally aldı gerisini biz aldık 30 olup kral bi sekilde gidiyim dedim gercekten kral oldum yine ally lar ortalama 24 civariydi charge crit vs 3 kisi zor olduruyolardı bi daha da hic girmedim pek zevk vermiyo bana onun yerine xp kasmak tanklık falan daha cok eglendiriyo beni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende lvl 41 de girip bg de sıralamada birinci olmuştum,2 de bayrak kapmıstım mage olarak.o gün bugundür cıkamıyorum bg den.nıfty varken bg yapmak mage ler için inanılmaz bir deneyım oluyor.yakalanma sansın yuzde 5 i gecmıyor bayrakla[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 En iyi stateji herkesin aynı anda hareket etmesidir. Bgye ilk girdiğimde epey şaşırmıştım. Çok da sevmiştim. Şimdi bgden sıkıldığım zamanlarda lvl kasıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben disc priesttim..42 de falan direk bayraı alanın yanında kos kos shield at :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ilk lvl 23 ken girmiştim. zaten bg'nin 2. günüydü. dolayısıyla strateji falan yoktu ortada adam akıllı. hal öyle oluncada sıralamada birinci olmuştum :D ama artık aynı şey olmaz herhalde :) shadow priestim zaten. önüme gelene dot büyüleri, arada shield heal insanlara... zaten flag carrier'ın yanında renew, flash heal, shield ve physic scream ile çok iyi iş yapıyor priest. saldırırkende; kaçmak isteyenlere, sprinter'lara vs. vs.. mind flay atın, bırakın arkadaşlarınız kessin :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende level 30 oldum şimdi akıcam ortamlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar