Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk battleground ınız

progamer

Öne çıkan mesajlar

İlk defa battlegrounda girince naptınız. Warsongda yapılacak kullanılacak en iyi strateji nedir. lvl 21 oldum ve battlegrounda daldım en az 20 kez girdim ama hiç birinde kazanamadık. Bunun en önemli sebebi nedir...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!!
Sosyal ağlarda paylaş

en önemli sebebi 21'ken girmen =). 30 ol öyle gir. herkes senin gibi 30 olup girse daaha koaly kazanırsınız. ama millet muhtemelen 21 olunca betıl gıraaaand hebeleeeeeeeee diye dalıyodur =)[signature][hline]Fevaxium level 59 nightelf rogue of Wicked Priests

[Bu mesaj tunca tarafından 23 Ağustos 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 21 ken girdim low lvlım yanımda 30luklar falan var. Rsuhladık orkların basei. Adamlar hepimizi kesti. Üselik onlardada 22likler falkan vardı. Sora onlar bize bi daldı. Dalış o dalış. Oyun bitene kadar çıkmadılar...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!!
Sosyal ağlarda paylaş

BAslardaki levellardaki bgler genel oalrak pek bisi ifade etmesede cok eyenceli olabildikleri kesin. 30 rogueyla gittiklerimde 12 shamanla gittiklerimde de hepsinde kazandim.

Genel olarak onemli olan takim oyunu mantişgini kavrayabilmek bir cok defa sadece kazanabilmek icin kendimi 5 tane alyansin ortasina atip ilgilerini cekip olmeme ragmen flag carrierin ilerlemesini sagladim . Hit pointiniz 300 er 300 er asagi inerken arkanizi donup kosan son gnome warriora frost shock atmak cidden sinirleri harap edici bisi olsadas flagin baseye ulastigini gormek cok guzel bir duygu.

allianceda nasil bilmiyorum ama hordeda bir cok oyuncuda bunu goze almis bende rogueyla kosarken arkamdaki 30 mageye ziplayan 21 23 level horde playerlarin oldugunu gormek cidden mutluluk vericiydi.

Kısaca olay grup oyununda olmeyi goze alip warriora attiginiz bir critic heal yada mage vurdugunuz bir gouge oyunu deistirebiliyor.

Bilmiyorum belki sansimdan belki super oynuyorum ama daha BG de bir el kaybetmedim.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 17.08.2005

THE GREAT OBSESSION
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage'a katılıyorum. düşük lvl bg nin tadı ayrı oluyo :)
İlk bg naptıma gelince; atlamıştım ortaya dalmıştım önüme gelene :D tabi yanlış bişi. şimdi hk dan çok kazanmayı düşünüyom. çünkü honor bonusla daha çok honor kazanıyosun. herkes ortada savaşıyorsa kenardan git rakip base e öle işte..
[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion

[Bu mesaj Deacon tarafından 23 Ağustos 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizimle birlikte 55den aşağı giren varsa BGye resmen offff lanet diyorum yani adam oyunun piri dahi olsa 60a karşı yok. Alınmasın kimse. Yani gidip lvl kassa çok daha faydalı olucak kendine yani nasılsa olabileceği rank en fazla 2 belki 3 ve onuda lvl kasarken gene kaybedecek. Zaman kaybından başka birşey değil kendi için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Ama gene de eğlenmeye hakları var ya :) mesela ben 51 olur olmaz direk AV ye atlıcam. görmek için, çok merak ediyorum :P ha tamam bana da sövenler olucak fln ama, napim merak işte. onlarınki de öyledir zaten. ben 21 ken girmiştim, sonra 28 e kadar girmedim :) AV ye de giricem 51 de , 60 a kadar girmicem :P[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

@Abso

Abi tamam da ben de 35- yken giriyordum, can sıkıntısından lvl kasmak gına geliyor grind quest instance bir yerden sonra kusacak gibi oluyorsun.
Hele bir de mage sen doğal olara 40 lar falan resist resist resist, eh defansta duruyorum, bayrağı alana frostbolt nova falan elimden geleni yapmaya çalışyıroum, eğlenceli oluyor kısmen.[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

dusuk seviyelerde ally ların kaybetme sebebi hep aynı dusuk lvl ken WsG e girmeleri priest le direk 60 ta girdim bu ne ya diyip cıktım ;)(priest olan bilir) warrior la bi 22 de girdim hep aynı lvl lar vardı cok guzel eglendik 5-6 oyun oynadık 1-2 ally aldı gerisini biz aldık 30 olup kral bi sekilde gidiyim dedim gercekten kral oldum yine ally lar ortalama 24 civariydi charge crit vs 3 kisi zor olduruyolardı bi daha da hic girmedim pek zevk vermiyo bana onun yerine xp kasmak tanklık falan daha cok eglendiriyo beni ;)
Sosyal ağlarda paylaş

bende lvl 41 de girip bg de sıralamada birinci olmuştum,2 de bayrak kapmıstım mage olarak.o gün bugundür cıkamıyorum bg den.nıfty varken bg yapmak mage ler için inanılmaz bir deneyım oluyor.yakalanma sansın yuzde 5 i gecmıyor bayrakla[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

ilk lvl 23 ken girmiştim. zaten bg'nin 2. günüydü. dolayısıyla strateji falan yoktu ortada adam akıllı. hal öyle oluncada sıralamada birinci olmuştum :D ama artık aynı şey olmaz herhalde :)
shadow priestim zaten. önüme gelene dot büyüleri, arada shield heal insanlara...
zaten flag carrier'ın yanında renew, flash heal, shield ve physic scream ile çok iyi iş yapıyor priest.
saldırırkende; kaçmak isteyenlere, sprinter'lara vs. vs.. mind flay atın, bırakın arkadaşlarınız kessin :)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...