malik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ne espritüel şeysin cnm benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 :) büyü. özel mesajlarını döktürme buraya bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 güzellik ile pedofili 1 arada bbulunmazlar mı?alaka ne?akıl-fikir-mantık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yine bos durmamıs http://www.milliyet.com.tr/2007/12/06/son/sondun05.asp?prm=0,931576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 said: Tutuklamayı tek destekleyen ise genç kadının eski eşi Owen Lafave oldu. “Şaşırmadım'' diyen Owen, “İlk ceza bence hafifti, şimdi hapiste en az bir yıl kalmalı. Başka türlü iflah olmaz'' diye konuştu. hayır elinden kaçırmışsın anladık da bu kin niye.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hem 17 yasinda hem de kiz, cidden ablami ayakta alkisliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 e tabi seçiyo kadın o yaşa kadar nasıl kız lan bu diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 eski kocasına yolda görsem selam vermem,kaaveanede kağıt oynamam. adam demem insan kendinden utanır bide çıkmış karım iflah olmaz diyor delikanlılık kalmamış ablayı kutluyuor,türkiyeye davet ediyorm hattam ucak parası benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Veli görüşmesine gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Böyle bir kadın ele verilirmi . Bu kadını ele veren çocuğun Kafasında bir kaç tahta eksik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tükiyede ögretmen olsa dikkat toplamayaz ögrencıler yaramaz kızmış ama tatlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 türkiyede hangi okulda var böyle ögretmen acaba ? ben baştan okumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 South Park'ın bu konuyu işleyen bölümünü hatırladım koptum yine. Çocuk karakola gidip şikayet ediyordu böyle şey şikayet edilirmi deyip kovuyordu polisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bi bize denk gelmez şansıma >.< btn hepsimi yaşlı moruk olmak zorunda =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 mawiman said: türkiyede hangi okulda var böyle ögretmen acaba ? ben baştan okumak istiyorum yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 eski kocasıda her yerde zırt diye çıkıveriyo. kadız az boynuzlamamış bunu anlaşılanki bu kadar kin birikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Quibble said: mawiman said: türkiyede hangi okulda var böyle ögretmen acaba ? ben baştan okumak istiyorum yok :P var var. arada cikiyor, ted`de fizikci vardi bizim manken gibi. cok geyigi donerdi ya simdi hatirladim sjigjd mmmm iyiydi iyi dfghgfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 HALLELUJAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Alla alaa hep kocası ihbar ediyor bu kadını galiba. Yazık gençliğini yaşayamıyor bu hapis durumları yüzünden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 abi benim eğitim hayatım boyunca gördüğüm bayan öğretmenlerin yaş ortalaması 250! undead hocadan ders gördüğümü bilirim. yazık lan bize de yazık. debraya ayrıca yazık. özel ders almak istiyorum bu kadından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 nişantaşı ışık örencileri emel inam'ı unutmaz burdan kendisine saygıalrımı sunuyorum gerçi feysbukumda var istesem resmini koyarım ama ayyyıp. (özele gelen hocam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yuh lan burdaki cinsiyetleri tersine değiştirip koysalar aynı haberi herkes öğretmeni linç ederdi. southpark olmuşsunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar