Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunu bitirince beyonce hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla oyun süper bitirince beyonce mini show yapıyor:D oyunu sesli oynayın tahrik edici sesleri var ehe

Tıkla

Edit:elimden geldigince aradım.Böyle bir topic bulamadım.ins fazladan acmamısımdır.[signature][hline]Tyrande walks on earth
Mesaj tarihi:
Eğer böyle Böh diye bişiler fırlarsa ıslak meşe odunuyla kovalarım seni.Haberin olsun...:D

Edit:Tahrik edici ses diyor evet kesin bişi fırlıycak.Girmeyin boşuna sinirlerinizi germeyin.
[signature][hline]By The Hammer of Moradin!

[Bu mesaj zamo tarafından 21 Ağustos 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
allah belasını versin demek istiyorum sayın seyirciler[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
said:
Tyrande, 21 Ağustos 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
..beyonce mini show yapıyor.., ..oyunu sesli oynayın..

Ne çıkacağını tahmin etmek için müneccin olmaya gerek yok herhalde?[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Mesaj tarihi:
said:
Lexius, 21 Ağustos 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
allah belasını versin demek istiyorum sayın seyirciler

ayıpladım seni[signature][hline]Tyrande walks on earth
Mesaj tarihi:
@tyrande : ben sana demedim bu tür şeyleri yapanlara dedim ama üstüne alınmak istiyosan serbestsin :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
said:
Lexius, 21 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
@tyrande : ben sana demedim bu tür şeyleri yapanlara dedim ama üstüne alınmak istiyosan serbestsin :)

yok yaw iki gündür bir dalıs halinde millette artık paranoya gibi oldu.Ayrıca bende beyonceyi duyunca girdim,ehe öhö[signature][hline]Tyrande walks on earth
Mesaj tarihi:
ve lakin baktım raket oynuyosunuz yani amaç yok

sadece raketle üst üste yaptığın sayıya veya topa vurmana bağlı bir ''bööööööö'' sistemi vardır sanıyorum[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
Yemedimki..
hihi[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
2pac, 21 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
hüleyn kalbim var ula benim hala şoktayım laaaa biri cimciklesin

topic amacına ulastı:D[signature][hline]Tyrande walks on earth
Mesaj tarihi:
Tyrande yine aynısın hala aynısın iğreniyorum artık senden.[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız?
Hepsi birden böyle.
Mesaj tarihi:
Evet evet
Kişilere zarar vermeyi hedefleyen thread açmak yasak hep .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
  • Yeni Oluştur...