Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Valla oyun süper bitirince beyonce mini show yapıyor:D oyunu sesli oynayın tahrik edici sesleri var ehe Tıkla Edit:elimden geldigince aradım.Böyle bir topic bulamadım.ins fazladan acmamısımdır.[signature][hline]Tyrande walks on earth
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Eğer böyle Böh diye bişiler fırlarsa ıslak meşe odunuyla kovalarım seni.Haberin olsun...:D Edit:Tahrik edici ses diyor evet kesin bişi fırlıycak.Girmeyin boşuna sinirlerinizi germeyin. [signature][hline]By The Hammer of Moradin! [Bu mesaj zamo tarafından 21 Ağustos 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ne anlayamadım?[signature][hline]Tyrande walks on earth
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 allah belasını versin demek istiyorum sayın seyirciler[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Tyrande, 21 Ağustos 2005 21:06 tarihinde demiş ki: ..beyonce mini show yapıyor.., ..oyunu sesli oynayın.. Ne çıkacağını tahmin etmek için müneccin olmaya gerek yok herhalde?[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Lexius, 21 Ağustos 2005 21:08 tarihinde demiş ki: allah belasını versin demek istiyorum sayın seyirciler ayıpladım seni[signature][hline]Tyrande walks on earth
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 pek de korkunc bisey degil.[signature][hline]agostos 2005
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 @tyrande : ben sana demedim bu tür şeyleri yapanlara dedim ama üstüne alınmak istiyosan serbestsin :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 beyonce öldü mü ya :( çok üzüldüm şimdi haberim yoktu nası oldu bu olay ya :( :([signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Lexius, 21 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki: @tyrande : ben sana demedim bu tür şeyleri yapanlara dedim ama üstüne alınmak istiyosan serbestsin :) yok yaw iki gündür bir dalıs halinde millette artık paranoya gibi oldu.Ayrıca bende beyonceyi duyunca girdim,ehe öhö[signature][hline]Tyrande walks on earth
Kreese Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ve lakin baktım raket oynuyosunuz yani amaç yok sadece raketle üst üste yaptığın sayıya veya topa vurmana bağlı bir ''bööööööö'' sistemi vardır sanıyorum[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 off gereksiz otesi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tyrande saçmalamaya başladın[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 HEHEHE GOMİĞ COCUGH SENİİİ YARDIN YİNE GECE GECE [signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Sesini kısıp oynadım ama o rezil zombi görüntüsü bile mide bulandırıyor. Oynamayın, denemeyin, hele gece gece hiç bakmayın hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Böyle Şeyler yasak, a.G Mı diyek illa? Yapmayın şöyle iğrenç şeyleri. Saf saf bide yazmış sesini aç ordan bi kere faul verdin :=
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hüleyn kalbim var ula benim hala şoktayım laaaa biri cimciklesin[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yemedimki.. hihi[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: 2pac, 21 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: hüleyn kalbim var ula benim hala şoktayım laaaa biri cimciklesin topic amacına ulastı:D[signature][hline]Tyrande walks on earth
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Aaaaa süferrr yaa. Sesini açıp oynayın arkadaşlar tahrik edici bişi gelio...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 amacın adam öldürmek mi uşak cık sokağa birine bööööö de bakim noluyoo muahahah[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 süpersiniz bravo ben de iğrençleşeyim o zaman. internet bölümüne açılmalıydı bu.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kalbı olan var tırsan var[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Tyrande yine aynısın hala aynısın iğreniyorum artık senden.[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Evet evet Kişilere zarar vermeyi hedefleyen thread açmak yasak hep .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Öne çıkan mesajlar