Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunu bitirince beyonce hedesi

Tyrande

Öne çıkan mesajlar

Eğer böyle Böh diye bişiler fırlarsa ıslak meşe odunuyla kovalarım seni.Haberin olsun...:D

Edit:Tahrik edici ses diyor evet kesin bişi fırlıycak.Girmeyin boşuna sinirlerinizi germeyin.
[signature][hline]By The Hammer of Moradin!

[Bu mesaj zamo tarafından 21 Ağustos 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lexius, 21 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
@tyrande : ben sana demedim bu tür şeyleri yapanlara dedim ama üstüne alınmak istiyosan serbestsin :)

yok yaw iki gündür bir dalıs halinde millette artık paranoya gibi oldu.Ayrıca bende beyonceyi duyunca girdim,ehe öhö[signature][hline]Tyrande walks on earth
Sosyal ağlarda paylaş

ve lakin baktım raket oynuyosunuz yani amaç yok

sadece raketle üst üste yaptığın sayıya veya topa vurmana bağlı bir ''bööööööö'' sistemi vardır sanıyorum[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

Yemedimki..
hihi[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...