Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bugün bi topic yüzünden eski oyunlar felan aklıma geldide merak ettim..ciddi sapıtılmadan oynayan bir oyunda ciddi bir dm yönetiminde tarrasque öldürebilen grup oldumu? ya da karşısına çıkma anılarınız varmı? bizimki çok komik olmuştu çünkü :P[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes..
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 valla 1-30 arası uzuuun süreli oynayan gruplar gibi bir grup bulamadığımdan, genelde one-shot hikayeler oynadım 1. level halimle bırak tarrasque öldürmeyi, tarrasque gören birini bile görmedik :)[signature][hline]Beş Hececiler
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Wish atıyorsun ölsün bu mahluk diye sonra dm seni tarrasqueı'n öldüğü zamana ışınlıyor, artık nasıl öldüyse bilemem.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Monklar lvl 20 de anında gebertir bi tarasque ı[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tarasq değil de benim bi oyunda onun ufağı bi NPCm vardı :) med. size bilemedin large, zeki, çevik, ahlaksız :-p onu öldüremedi tabi kimse... bi oyunda da bildiğimiz tarrasque'ı kullandım. manual of planesde neth, the plane that lives ya da öyle bişe vardı. ondan yolaçıkarak yaşıyan ve sürekli büyüyen bi demiplane peydah etmiştim. vaktizamanında neth'in önlenemez büyümesini engellemek için içine bi tarasq salmışlardı, plane'i yiyerek geçimini sağlıyodu falan... 3 tane miydi yoksa? :-p [Bu mesaj Grudge tarafından 14 Ağustos 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 monklar derken kaç monktan bahsediyoruz :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1000 tanesi birleşse öldüremezler hiçbirisi wish atamadığı için :-p
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yani öldürmek derken lafın gelişi. indirmek diyelim. :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Ancalagan, 14 Ağustos 2005 18:14 tarihinde demiş ki: Monklar lvl 20 de anında gebertir bi tarasque [/quotee]ee..o biraz vakit kaybettirir.. :) wish i dışlayalım bu arada..hani yere yığıldığını gören varmı..tabi yığılması mümkünse :)[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 14 Ağustos 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Şu ana kadar bir adet uzun süreli oyunumuz olmuştu. Level1 başladık ve oyun tam 8 sene sürdü. Sonunda geçen sene bitti. 6 kişi başladığımız oyuna çeşitli dönemlerde 3-4 kişi daha katılmıştı devam etmiştik ve sonunda 4 kişi sağ kalmıştı, onlar olarak da aştık zaten. Oyun bittiğinde level20ye anca ulaşmıştık gerçi. Ama yine de asla Tarrasquela karşılaşamadık. Ha ama gruptan oldukça iri yapılı ve Aras isimli bir arkadaşa Arrasque derdik onla her session beraberdik hemen hemen o ayrı :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tarrasque ölüyorsa DM ciddi değildir zaten=P[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. sharky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tarrasque ( ya da her nasıl yazılıorsa ) öldürülmek için varolan bir yaratık değil zaten. Bir nevi invincible, zaten o yüzden de gayet neutral bir yaratık. Hangi insan evladı bir tarrasque 'e dalar zaten o bir tartışma konusu, onu öldürebilecek bir grup ayrı bir tartışma konusu.. Öyle 20th level Monk falan maymun olur Tarrasque karşısında.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tarrasque bence böyle 40-50.lvl felan bir yaratık olmalı. ama CR'si 20. Titan'ın bile 21 :) Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum yoksa TSR mı çok hafife alıyor bu yaratığı. Forgotten Realmste adım başı lvl 20-30 karakterle karşılaştığımızdan çok da zor olmaması gerek.[signature][hline]Beş Hececiler Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Evet Tarrasque çok basit yani öyle büyütelicek bir şey değil...Ara sıra yer yüzüne çıkıp karını doyurduğundanölmemiş bu güne kadar yoksa 24 saat dolaşsa ortalıkta çoktan gebermişti....Fr da çok daha güçlü yaratıklar ve kahramanlar var... kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tarask dediğin öcümüz anca kahrından falan ölür, ya da sıkıntıdan patlar. pek bir yolu yok "indirmenin". zaten koyuluş amacı da hani böle bir hayvan var(int 3) arada bir(bir kaç yüzyılda bir) çıkıp biraz yakıp yıkıp sonra uykuya çekiliyor. ama fr 3 yaşındaki çocukların nezle olup hapşırıp o esnada çıkan magic misille goblin yere serdiği bir dünyadır. cihangirin kedileri gibi frnin büyücüleri vardır. ejderler her yerde kol gezer falan. ben tarask olsam tırsar kaçardım ordan.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: kaleidoscopic, 15 Ağustos 2005 10:21 tarihinde demiş ki: ama fr 3 yaşındaki çocukların nezle olup hapşırıp o esnada çıkan magic misille goblin yere serdiği bir dünyadır. ben tarask olsam tırsar kaçardım ordan. hahaha[signature][hline]Beş Hececiler b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 abi cidden fr ilginç bi mekan ya herşeyin suyu çıkmış böle kahramanlık ve aksiyon dünyası tam :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu arada yokmu bu yaratığın kalbini doldurabilecek bir taraskiye..hep yanlız hep yanlız yüzyıllar geçmezki :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yoğun istek üzerine sözümü geri aldım :) [Bu mesaj Hamatula tarafından 15 Ağustos 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla ortaya çıkaran "açlık"ın ne tür bir "açlık" olduğunu belitmemişler. bilemiyorum yani;) bu da ayrı bir macera olur ya neyse[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yok Biz Kesmiştik...Wish Yapmıştım..."Kont Von Sthrad'ın Kalesının Tepesıne Işınlansın.."Demiştim...Ehh Artık Sanırım Ölmüştr...Yada Ravenloft Ölmüştür...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Balrog sopalar gibime geliyor. 3 int nedir yahu. angut[signature][hline]Düdüt Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Balrog? Balor mu ? Yoksa başka bir şeyi mi kasttetin horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 balrog var ya street fighterda o. :) 3 int sahibi biriyle iletişim kurup bak bu yaptıın yanlış diyemiyosun. o fena. ayrıca, ability drain yapılabiliyo mu acaba tarask amcaya?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ROFL! Yardın Zeytin haha, lol ya, angut. Oldu olacak andaval da deseydin hehe[signature][hline]kolonyalı mengüç Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1220450-tarrasque-oldurebilen-insan-evlady/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Şu ana kadar bir adet uzun süreli oyunumuz olmuştu. Level1 başladık ve oyun tam 8 sene sürdü. Sonunda geçen sene bitti. 6 kişi başladığımız oyuna çeşitli dönemlerde 3-4 kişi daha katılmıştı devam etmiştik ve sonunda 4 kişi sağ kalmıştı, onlar olarak da aştık zaten. Oyun bittiğinde level20ye anca ulaşmıştık gerçi. Ama yine de asla Tarrasquela karşılaşamadık. Ha ama gruptan oldukça iri yapılı ve Aras isimli bir arkadaşa Arrasque derdik onla her session beraberdik hemen hemen o ayrı :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tarrasque ölüyorsa DM ciddi değildir zaten=P[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tarrasque ( ya da her nasıl yazılıorsa ) öldürülmek için varolan bir yaratık değil zaten. Bir nevi invincible, zaten o yüzden de gayet neutral bir yaratık. Hangi insan evladı bir tarrasque 'e dalar zaten o bir tartışma konusu, onu öldürebilecek bir grup ayrı bir tartışma konusu.. Öyle 20th level Monk falan maymun olur Tarrasque karşısında.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tarrasque bence böyle 40-50.lvl felan bir yaratık olmalı. ama CR'si 20. Titan'ın bile 21 :) Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum yoksa TSR mı çok hafife alıyor bu yaratığı. Forgotten Realmste adım başı lvl 20-30 karakterle karşılaştığımızdan çok da zor olmaması gerek.[signature][hline]Beş Hececiler
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Evet Tarrasque çok basit yani öyle büyütelicek bir şey değil...Ara sıra yer yüzüne çıkıp karını doyurduğundanölmemiş bu güne kadar yoksa 24 saat dolaşsa ortalıkta çoktan gebermişti....Fr da çok daha güçlü yaratıklar ve kahramanlar var...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tarask dediğin öcümüz anca kahrından falan ölür, ya da sıkıntıdan patlar. pek bir yolu yok "indirmenin". zaten koyuluş amacı da hani böle bir hayvan var(int 3) arada bir(bir kaç yüzyılda bir) çıkıp biraz yakıp yıkıp sonra uykuya çekiliyor. ama fr 3 yaşındaki çocukların nezle olup hapşırıp o esnada çıkan magic misille goblin yere serdiği bir dünyadır. cihangirin kedileri gibi frnin büyücüleri vardır. ejderler her yerde kol gezer falan. ben tarask olsam tırsar kaçardım ordan.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: kaleidoscopic, 15 Ağustos 2005 10:21 tarihinde demiş ki: ama fr 3 yaşındaki çocukların nezle olup hapşırıp o esnada çıkan magic misille goblin yere serdiği bir dünyadır. ben tarask olsam tırsar kaçardım ordan. hahaha[signature][hline]Beş Hececiler
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 abi cidden fr ilginç bi mekan ya herşeyin suyu çıkmış böle kahramanlık ve aksiyon dünyası tam :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu arada yokmu bu yaratığın kalbini doldurabilecek bir taraskiye..hep yanlız hep yanlız yüzyıllar geçmezki :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yoğun istek üzerine sözümü geri aldım :) [Bu mesaj Hamatula tarafından 15 Ağustos 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla ortaya çıkaran "açlık"ın ne tür bir "açlık" olduğunu belitmemişler. bilemiyorum yani;) bu da ayrı bir macera olur ya neyse[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yok Biz Kesmiştik...Wish Yapmıştım..."Kont Von Sthrad'ın Kalesının Tepesıne Işınlansın.."Demiştim...Ehh Artık Sanırım Ölmüştr...Yada Ravenloft Ölmüştür...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Balrog sopalar gibime geliyor. 3 int nedir yahu. angut[signature][hline]Düdüt
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Balrog? Balor mu ? Yoksa başka bir şeyi mi kasttetin
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 balrog var ya street fighterda o. :) 3 int sahibi biriyle iletişim kurup bak bu yaptıın yanlış diyemiyosun. o fena. ayrıca, ability drain yapılabiliyo mu acaba tarask amcaya?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ROFL! Yardın Zeytin haha, lol ya, angut. Oldu olacak andaval da deseydin hehe[signature][hline]kolonyalı mengüç
Öne çıkan mesajlar