Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarrasque öldürebilen insan evladı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün bi topic yüzünden eski oyunlar felan aklıma geldide merak ettim..ciddi sapıtılmadan oynayan bir oyunda ciddi bir dm yönetiminde tarrasque öldürebilen grup oldumu? ya da karşısına çıkma anılarınız varmı? bizimki çok komik olmuştu çünkü :P[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now
Show me the shadow where true meaning lies..
So much more is made in empty eyes..
Mesaj tarihi:
valla 1-30 arası uzuuun süreli oynayan gruplar gibi bir grup bulamadığımdan, genelde one-shot hikayeler oynadım
1. level halimle bırak tarrasque öldürmeyi, tarrasque gören birini bile görmedik :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Wish atıyorsun ölsün bu mahluk diye sonra dm seni tarrasqueı'n öldüğü zamana ışınlıyor, artık nasıl öldüyse bilemem.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Monklar lvl 20 de anında gebertir bi tarasque ı[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
tarasq değil de benim bi oyunda onun ufağı bi NPCm vardı :) med. size bilemedin large, zeki, çevik, ahlaksız :-p onu öldüremedi tabi kimse...

bi oyunda da bildiğimiz tarrasque'ı kullandım. manual of planesde neth, the plane that lives ya da öyle bişe vardı. ondan yolaçıkarak yaşıyan ve sürekli büyüyen bi demiplane peydah etmiştim. vaktizamanında neth'in önlenemez büyümesini engellemek için içine bi tarasq salmışlardı, plane'i yiyerek geçimini sağlıyodu falan... 3 tane miydi yoksa? :-p

[Bu mesaj Grudge tarafından 14 Ağustos 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 14 Ağustos 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
Monklar lvl 20 de anında gebertir bi tarasque [/quotee]ee..o biraz vakit kaybettirir.. :)

wish i dışlayalım bu arada..hani yere yığıldığını gören varmı..tabi yığılması mümkünse :)[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now
Show me the shadow where true meaning lies..
So much more is made in empty eyes..

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 14 Ağustos 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şu ana kadar bir adet uzun süreli oyunumuz olmuştu. Level1 başladık ve oyun tam 8 sene sürdü. Sonunda geçen sene bitti. 6 kişi başladığımız oyuna çeşitli dönemlerde 3-4 kişi daha katılmıştı devam etmiştik ve sonunda 4 kişi sağ kalmıştı, onlar olarak da aştık zaten. Oyun bittiğinde level20ye anca ulaşmıştık gerçi. Ama yine de asla Tarrasquela karşılaşamadık. Ha ama gruptan oldukça iri yapılı ve Aras isimli bir arkadaşa Arrasque derdik onla her session beraberdik hemen hemen o ayrı :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Tarrasque ( ya da her nasıl yazılıorsa ) öldürülmek için varolan bir yaratık değil zaten. Bir nevi invincible, zaten o yüzden de gayet neutral bir yaratık. Hangi insan evladı bir tarrasque 'e dalar zaten o bir tartışma konusu, onu öldürebilecek bir grup ayrı bir tartışma konusu..

Öyle 20th level Monk falan maymun olur Tarrasque karşısında.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Mesaj tarihi:
tarrasque bence böyle 40-50.lvl felan bir yaratık olmalı. ama CR'si 20. Titan'ın bile 21 :)
Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum yoksa TSR mı çok hafife alıyor bu yaratığı.
Forgotten Realmste adım başı lvl 20-30 karakterle karşılaştığımızdan çok da zor olmaması gerek.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Evet Tarrasque çok basit yani öyle büyütelicek bir şey değil...Ara sıra yer yüzüne çıkıp karını doyurduğundanölmemiş bu güne kadar yoksa 24 saat dolaşsa ortalıkta çoktan gebermişti....Fr da çok daha güçlü yaratıklar ve kahramanlar var...
Mesaj tarihi:
tarask dediğin öcümüz anca kahrından falan ölür, ya da sıkıntıdan patlar. pek bir yolu yok "indirmenin". zaten koyuluş amacı da hani böle bir hayvan var(int 3) arada bir(bir kaç yüzyılda bir) çıkıp biraz yakıp yıkıp sonra uykuya çekiliyor.

ama fr 3 yaşındaki çocukların nezle olup hapşırıp o esnada çıkan magic misille goblin yere serdiği bir dünyadır. cihangirin kedileri gibi frnin büyücüleri vardır. ejderler her yerde kol gezer falan. ben tarask olsam tırsar kaçardım ordan.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
said:
kaleidoscopic, 15 Ağustos 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
ama fr 3 yaşındaki çocukların nezle olup hapşırıp o esnada çıkan magic misille goblin yere serdiği bir dünyadır.
ben tarask olsam tırsar kaçardım ordan.

hahaha[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
abi cidden fr ilginç bi mekan ya herşeyin suyu çıkmış böle kahramanlık ve aksiyon dünyası tam :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
valla ortaya çıkaran "açlık"ın ne tür bir "açlık" olduğunu belitmemişler.
bilemiyorum yani;)
bu da ayrı bir macera olur ya neyse[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Yok Biz Kesmiştik...Wish Yapmıştım..."Kont Von Sthrad'ın Kalesının Tepesıne Işınlansın.."Demiştim...Ehh Artık Sanırım Ölmüştr...Yada Ravenloft Ölmüştür...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
  • Yeni Oluştur...