Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunu bırakıyorum

Rinen

Öne çıkan mesajlar

wow oynadığım süre boyunca bir çok arkadaş edindim. çoğu patiye takıldığı için burdan haber vermeyi uygun buldum. oyunu bırakıyorum. sebep oyundan sıkılmam değil, hayatımı düzene sokmam gerek :).

wowa asla sadece bir oyun gözüyle bakmadım. bir çok şey öğrendim; grup çalışması, yardımlaşma, arkadaşlık... gerçek hayatın simulasyonu gibiydi benim için. o yüzden wow oynadığım süre boyunca zamanımı boşa harcadığımı düşünmüyorum :)

beraber vakit geçirdiğimiz bütün arkadaşlara selam ederim, hoşçakalın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yolun açık olsun Rinencan.

Ben de bıraktım, sonra tatile girince daha güzel bir uğraş bulamadım geri döndüm. Dönmemek lazım aslında çok vakit alıyor, umarım sen dönmezsin de daha zevkli bir şeyler bulursun. Hoşçakaaal. :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bıraktım :( sıkıldıgımdan deil. . . Seneye donecem insalla yeni acılmıs bi servera kapak attıkmı tamamdır :D baya bi insan tanıdım bende iyisiyle kotusuyle hos gunlerimiz gecti. . . Dogru demis gercek hayat simulasyonu gibi. . . 3 sebebim var bırakmak icin

1.Öss (yada adı herneyse uyuz bi sınav iste)
2.Bilgisayarım bozuk 10 dakkada bi reset atıo kapanıo bisiler oluo :D
3.Cloze LeVeL 60 Troll Rogue (Nihilum) With 259 Fire Resist :( (adam pyroblasttan 100 damage yedi. o günden beri oynamıorum) :D

Edit: ha bide hatun gecende "ordaki karıyı benden cok sewiosun benimle o kdar vakit gecirmiosun" dedi :D:D:D karı dediide slyvannas ablamıs :) ne zman yolum uc ye düşse bi cayını icmeden gecmiorum :D:D

[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue
Kalitz LvL 3* Human Priest

[Bu mesaj Kalitzburg tarafından 11 Ağustos 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Simdiye kadar yüzlerce instace yaptim. Size su kadarini söyleyebilirim BL en iyi Paladin'i kaybediyor. Tam anlamiyla bir parti oyunucusu ve tam anlamiyla bir dost.
Gözümüz yollarda senin tatilden dönmeni bekliyorduk. Eksikligin inan hissediliyor. Yolun acik olsun dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten kötü oldu bu, keyifli saatler geçirdik beraber Rinen.

Burning Legion cloth itemlı healer paladinini unutmayacak kardeş. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

sağolun arkadaşlar, zor bir karardı ama böyle olması gerek. ne yalan söyliyim boğazım düğümlendi, kötü oldum :).

şöyle bi düşündümde çok güzel günler geçirdik. ama gerçek hayattaki questler beni bekliyor, yapacak bişey yok :).

patiye takılmayan arkadaşlara; silverwolf, mave, dreamfire, ahmcol, mutasyon, griim, bogo, mavi ve şu anda hatırlayamadığım herkese selamlarımı söyleyin.

jaan aylık parayı yatırmadım ve oyunu uninstall ettim o yüzden giremiyorum ama aslansın sen yaparsın :)

ozii_x satmayı düşünmüyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu ay sonu bırakıorum valla kalitzburgla sebeplerimiz aynı sayılır (kız olayı haric).türkiyede öss ve lgs varken bize oyun haram uo yuda lgs yüzünden bırakmıstım geldiimde herkes mage robe giyiyodu (app'di herkes bıraktıımda)bakalm şimdi bırakıp gelince millet onyxianın kanatlarını takıp dolascak heralde.[signature][hline]Shippy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qu__, 11 Ağustos 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
Simdiye kadar yüzlerce instace yaptim. Size su kadarini söyleyebilirim BL en iyi Paladin'i kaybediyor. Tam anlamiyla bir parti oyunucusu ve tam anlamiyla bir dost.
Gözümüz yollarda senin tatilden dönmeni bekliyorduk. Eksikligin inan hissediliyor. Yolun acik olsun dostum.

+1

Seni AS den beri tanıyorum Qu nun dediği gibi BL gerçek bir paladini kaybediyor.Şu anda Onyxia Mc gibi yerlere gidiyosam tamamı senin yardımı ile oldu.Güle güle Rinen güle güle. :( :([signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

Yolun acık olsun Rinen gitmenle bl deki alli ler sadece iyi bir paladin kaybetmedi ondan önemlisi fırsat buldugunca herkeze yardım etmeye calışan , sözlerinde yalan dolandar eser olmayan gercek bir arkadaş bir dost kaybetti fikrini degistirirsen herzaman yanımızda yerin hazır kardeşim görüsmek dilegiyle.

RaistlinTr
Sosyal ağlarda paylaş

yaw sadece anatolian sunrise zamanından tanıyorum ama özleyeceğim bayağı bi türk ün oyunu bırakması , hele hele bi paladin in , gayet acı verici :P manası bitmeyen bir paladin hele hele hele çok daha acı :P umarım geri dönmek kafana eser de karakteri silmezsin şimdiden :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Reign Of Fire guild
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Sosyal ağlarda paylaş

ASR sayesinde tanidigim, sik sik andigim üzere releasein basindan hunterimi birakana kadar birlikte oynadigim, SM-RFD gibi levellari icin gayet zor instancelarda hem MT hem MH olmayi basarmis gercek anlamiyla imbadin : P

Cok üzüldüm gercekten Rinen, birkac kisi daha söylemis ama bence gercekten BL'nin en iyi paladinlerindensin, benim tanidigim en iyi paladinsin :)

Hayatini düzene koy da, sonra gel hadi bekliyoruz : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...