Rinen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 wow oynadığım süre boyunca bir çok arkadaş edindim. çoğu patiye takıldığı için burdan haber vermeyi uygun buldum. oyunu bırakıyorum. sebep oyundan sıkılmam değil, hayatımı düzene sokmam gerek :). wowa asla sadece bir oyun gözüyle bakmadım. bir çok şey öğrendim; grup çalışması, yardımlaşma, arkadaşlık... gerçek hayatın simulasyonu gibiydi benim için. o yüzden wow oynadığım süre boyunca zamanımı boşa harcadığımı düşünmüyorum :) beraber vakit geçirdiğimiz bütün arkadaşlara selam ederim, hoşçakalın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yolun açık olsun Rinencan. Ben de bıraktım, sonra tatile girince daha güzel bir uğraş bulamadım geri döndüm. Dönmemek lazım aslında çok vakit alıyor, umarım sen dönmezsin de daha zevkli bir şeyler bulursun. Hoşçakaaal. :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Böyle bir karar alman güzel ama 1 hafta sonra başlarsın sanırım :P Şaka bir yana reelde başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bende bıraktım :( sıkıldıgımdan deil. . . Seneye donecem insalla yeni acılmıs bi servera kapak attıkmı tamamdır :D baya bi insan tanıdım bende iyisiyle kotusuyle hos gunlerimiz gecti. . . Dogru demis gercek hayat simulasyonu gibi. . . 3 sebebim var bırakmak icin 1.Öss (yada adı herneyse uyuz bi sınav iste) 2.Bilgisayarım bozuk 10 dakkada bi reset atıo kapanıo bisiler oluo :D 3.Cloze LeVeL 60 Troll Rogue (Nihilum) With 259 Fire Resist :( (adam pyroblasttan 100 damage yedi. o günden beri oynamıorum) :D Edit: ha bide hatun gecende "ordaki karıyı benden cok sewiosun benimle o kdar vakit gecirmiosun" dedi :D:D:D karı dediide slyvannas ablamıs :) ne zman yolum uc ye düşse bi cayını icmeden gecmiorum :D:D [signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest [Bu mesaj Kalitzburg tarafından 11 Ağustos 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu bugun aldigim en kotu haber. diyecek bir sey bulamiyorum :([signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Burning legion harbi paladinlerinden birin kaybetti.Çok degerli bi oyuncuydu alliance için. Bende geçirdigim tüm güzel zamanlar için teşekkür ederim rinen. Süper adamsın =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qu__ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Simdiye kadar yüzlerce instace yaptim. Size su kadarini söyleyebilirim BL en iyi Paladin'i kaybediyor. Tam anlamiyla bir parti oyunucusu ve tam anlamiyla bir dost. Gözümüz yollarda senin tatilden dönmeni bekliyorduk. Eksikligin inan hissediliyor. Yolun acik olsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hakikaten kötü oldu bu, keyifli saatler geçirdik beraber Rinen. Burning Legion cloth itemlı healer paladinini unutmayacak kardeş. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cidden BL en iyi paladinlerinden birini kaybediyor. Bari gitmeden önce şu epic mount questimin son kısmına yardım etsen :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yolun açık olsun dostum.. daha gorusemedik ama :D karakteri satıyormuusun ? :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 babo ders veriyorsunun saati kaca :)[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sağolun arkadaşlar, zor bir karardı ama böyle olması gerek. ne yalan söyliyim boğazım düğümlendi, kötü oldum :). şöyle bi düşündümde çok güzel günler geçirdik. ama gerçek hayattaki questler beni bekliyor, yapacak bişey yok :). patiye takılmayan arkadaşlara; silverwolf, mave, dreamfire, ahmcol, mutasyon, griim, bogo, mavi ve şu anda hatırlayamadığım herkese selamlarımı söyleyin. jaan aylık parayı yatırmadım ve oyunu uninstall ettim o yüzden giremiyorum ama aslansın sen yaparsın :) ozii_x satmayı düşünmüyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bende bu ay sonu bırakıorum valla kalitzburgla sebeplerimiz aynı sayılır (kız olayı haric).türkiyede öss ve lgs varken bize oyun haram uo yuda lgs yüzünden bırakmıstım geldiimde herkes mage robe giyiyodu (app'di herkes bıraktıımda)bakalm şimdi bırakıp gelince millet onyxianın kanatlarını takıp dolascak heralde.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Uo forumları gibi =O)[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Qu__, 11 Ağustos 2005 16:53 tarihinde demiş ki: Simdiye kadar yüzlerce instace yaptim. Size su kadarini söyleyebilirim BL en iyi Paladin'i kaybediyor. Tam anlamiyla bir parti oyunucusu ve tam anlamiyla bir dost. Gözümüz yollarda senin tatilden dönmeni bekliyorduk. Eksikligin inan hissediliyor. Yolun acik olsun dostum. +1 Seni AS den beri tanıyorum Qu nun dediği gibi BL gerçek bir paladini kaybediyor.Şu anda Onyxia Mc gibi yerlere gidiyosam tamamı senin yardımı ile oldu.Güle güle Rinen güle güle. :( :([signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yolun acik olsun. baska bir oyunda gorusmek uzere. Madturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yolun acık olsun Rinen gitmenle bl deki alli ler sadece iyi bir paladin kaybetmedi ondan önemlisi fırsat buldugunca herkeze yardım etmeye calışan , sözlerinde yalan dolandar eser olmayan gercek bir arkadaş bir dost kaybetti fikrini degistirirsen herzaman yanımızda yerin hazır kardeşim görüsmek dilegiyle. RaistlinTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Gerçek anlamda Paladinliğini yapan sayılı oyunculardandın, umarım hayırlı karar almışsındır. Kendine iyi bak...[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yaz gelmeden önce bırakmıstım su anda ruyalarıma gırıp duruyor zırt pırt cok rahatsızım cok[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 veriyim sifremi kasiver bana o zmn[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesajını ancak görebildim Rinen. Oyunu ile beraber patiyide bırakmazsan sorun yok ;) Hayatında başarılar. Rinen teh Healadin :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Çok spit'leştik WPL'de, EPL'de :) İyi bak kendine, başarılar..[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bl en kaliteli paladinlerinden birini kaybetti, yolun açık olsun dostum..[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yaw sadece anatolian sunrise zamanından tanıyorum ama özleyeceğim bayağı bi türk ün oyunu bırakması , hele hele bi paladin in , gayet acı verici :P manası bitmeyen bir paladin hele hele hele çok daha acı :P umarım geri dönmek kafana eser de karakteri silmezsin şimdiden :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Reign Of Fire guild Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ASR sayesinde tanidigim, sik sik andigim üzere releasein basindan hunterimi birakana kadar birlikte oynadigim, SM-RFD gibi levellari icin gayet zor instancelarda hem MT hem MH olmayi basarmis gercek anlamiyla imbadin : P Cok üzüldüm gercekten Rinen, birkac kisi daha söylemis ama bence gercekten BL'nin en iyi paladinlerindensin, benim tanidigim en iyi paladinsin :) Hayatini düzene koy da, sonra gel hadi bekliyoruz : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar