Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gandalf The White vs. Raistlin Majere

Selamon

Öne çıkan mesajlar

said:
unity100, 09 July 2003 23:53 tarihinde demiş ki:
raistlinle dolmusta yan yana otursan bi durak sonra insen cuzdanini bulamazsin arka cebinde. oyle adamla hasir nesir olunmaz. oyle adamin dostu olmaz, esi olmaz arkadasi olmaz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

oda senin gibi düşünenlerle haşır neşir olmak istemiyo ztn
hatta konusmak bile
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 06 July 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
Dün bir arkadaşım Raistlin Gandalf The White'dan daha iyidir dedi benimde şalterler attı. Gandalf'ın combat a da girebildiğini Raistlin'e göre çok daha iyi bir büyücü olduğunu ve bir yarı tanrı olarak nitelendirilebileceğini anlattım. Arkadaşımın cevabı ise "Raistlin yarıtanrı değil tanrı, yani Gandalf'dan iyidir" oldu. Sinirden kudurdum deliye döndüm. Bir sürü açıklamayla Gandalf'ın daha iyi olduğunu anlattım ama tatmin olamadım. Sizde kendi görüşlerinizi söyler misiniz? Raistlin'e daha iyi diyecek yok değil mi? Hani eskaza Raist daha iyi diyecek varsa nedenlerini yazarsa sevinirim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''

yokmu gülüm senin başka işin[hline]a.k.a Templar Saunblade
fütursuzca sevişirim mütemadiyen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 10 July 2003 14:42 tarihinde demiş ki:
hop güm bombadil
hop bombadil top bombadil

böyle bişeydi :)

şaka bir yana bu karakterin filmde olmaması büyük eksiklik.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat)

Büyük eksiklik tabi ama bence yapılması ve işlenmesi en zor karakterlerdendi Tom Amcam.
Gizemli bir karakter... Bir arkadaşla konuştuk uzun uzun sonunda Tom Bombadil'in kitapta okuyucuyu temsil ettiğini keşvettik!

Ciddiyim bu konuda... Şu anda kitapları neredeyse tamamen unuttuğum için elimde kanıt var diyemeyeceğim ama hatırladığım kadarıyla bir yerlerde "Yüzüğü Tom'a veremeyiz unutur" falan diyodu. Aklımda kalan dayanaklardan bir tanesi böyle bişeydi. Sonra Tom'un tüm davranışlarını genel olarak süzmüştük... Evet evet:

Tom Bombadil = Okuyucu

Aslında yeniden oturup tartışmak lazım bu konuyu[hline]:D
Sosyal ağlarda paylaş

lotr okuyalı asırlar oluyor ama hatırklıyorum vermeyin unutur diyordu tom bir çeşit tanrı gibiydi orta dünyada ilk varolan oydu falan elflerden eskiydi böyle birşeyler var adam okadar güçlüki yüzük etki etmiyor parmağına takıyordu birşey olmuyordu falan adam aşmış durumuda korkmuyor saurondan falan o yüzden yüzüğü vemeyin iplemez unutur diyorlar.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 10 July 2003 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 11 July 2003 00:21 tarihinde demiş ki:
Bu ikisi onun adının yanında telaffuz edilmez bile...Çünkü o ELMİNSTERdır.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.

Jigolo..[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...