Head Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sabbat olarak camarilla denen ucubelerin sonunu getireceğiz. masquerade ayaklarımızın altında kalacak. heh.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ya hollywood da böyle italyan lokantasının önünden geçerken bi kız atlıyo önüne "aa sen nerelerdesin herkes öldü biliyo hebele hübele.." diye konuşuyo sonra gidiyo telefon ediyo bi yere telefon konuşması bitince masquarede violation oluyo kurtulamıyom bi türlü ondan :) sonra peşimden ayrılmıyo her hangi bi dükkana girince de kayboluyo. violation vermesi çok saçma olmuş ya.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sacma degil? insanlara oldugu sanilan birinin yasadigini haber veriyor. ben mesela telefon edemeden oldurdum onu, humanity kaybettim ama masquerade i saglam tuttum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 [spo1=takıldım!!!!]hollywoodta isaac yolluyo king's way diye bi yere. kafadan bacaklı yaratıklar var hatta. En sonunda kanalizasyona iniyoruz nosferabilmemnesini bulmak için. 1-2 saattir ilerliyorum kanalizasonda. en son karnı yarık memeli 3 bedenli bi yaratıkların olduğu tünellere vardım. O tünellerin sonu kocaman bi kontrol odası. orda takıldım kaldım. Bi tane kutu var açılmıyo kart istiyor. oraya kadar gelmem çok mu gereksizdi bu arada :)[/spo][signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil [Bu mesaj McFrenzy tarafından 13 Ocak 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Dojorel, 13 Ocak 2005 10:31 tarihinde demiş ki: sacma degil? insanlara oldugu sanilan birinin yasadigini haber veriyor. ben mesela telefon edemeden oldurdum onu, humanity kaybettim ama masquerade i saglam tuttum. işte sadık bir camarilla:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Heffer, 13 Ocak 2005 12:21 tarihinde demiş ki: işte sadık bir camarilla:D camarilla oynuyoruz degil mi? onun yerine koymak zorundayiz, yoksa bende biliyorum bishop of madrid olmayi =) @Mcfrenzy [spo1=sewers]simdi oraya kadar gelmek zorundaydin zaten. ama oraya gelene kadar bir yeri gozden kacirmissin. simdi o en son odayi unutmuyosun, oraya geri doneceksin cunku. oradan ayril geldigin yollardan yukari cik sonra saga git surekli. orada bir nosferatu'nun saldiriya ugradigini goreceksin o gariip yaratiklar tarafindan. sende saldir. o yaratiklar oldukten sonra nosferatu'nun cesedinin uzerinden passcard i bulacaksin. o kartla kontrol odasina geri don, oradan bir sonraki level'a gececeksin.[/spo][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 13 Ocak 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yardım edin ocean hotelde takıldım ühüre çok korkunç elektrikleri falan açtım, üst katta bi oda var kilitli açamıyorum anahtarını bulmadım yardım lütfen :/[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ya girdiğin bi odada GET OUT! Yazıyo o odada bi yerden alıyosun anahtarı .. Bende o kilitli odaya girdim , aşağı indim , şimdi korkunç bi şey varmı ? yoksa devam edeyim[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Olma mı heren asıl korku ordan soora başlıo..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: HerenIstiaron, 13 Ocak 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Ya girdiğin bi odada GET OUT! Yazıyo o odada bi yerden alıyosun anahtarı .. Bende o kilitli odaya girdim , aşağı indim , şimdi korkunç bi şey varmı ? yoksa devam edeyim ben hiç korkmadım ocean house bölümünde. hayır çok uber bir insan olduğumdan değil, şu şekilde düşündüğümden; düşünün bir, korktuğunuz adam bir hayalet. kendinize bakın, aaa vampiriz! oda undead, bizde undeadiz. üstelik elemanın tek yapabileceği duvara git geri gelme hede hödö diye karizma karizma yazılar yazmak veya tabak çanak fırlatmak. yani düz mantık yaparak tırsma durumunu ortadan kaldırabilirsiniz. doom 2 oynarken ıddqd ve ıdkfa korkumu örterdi, bu bölümde de bu örttü:) öneririm ederim.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Abi ben vampir değilimki tırsıyorum , ya böyle birden hödeeaAA ! diye bişey oluyomu ?[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sen kendini düşünme, yönettiğin adam vampir de geç:) o dediğin bir en başta olduydu, kapıdan dalayım dedim çat diye lamba patladı. bende oo iyimiş dedim gülerek arka kısımdan anahtarı aldım, geri dönüp açtım, olaylar gelişti.. hafif hafif sesler gelirse hayalet abimiz yine tabak çanak atacak demektir, şangırtıya hazır ol. başka bir esprisi yok elemanın zaten:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: HerenIstiaron, 13 Ocak 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Abi ben vampir değilimki tırsıyorum , ya böyle birden hödeeaAA ! diye bişey oluyomu ? E hani işin role play kısmı eğer sen ben vampir değilim dersen?????[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 camarilla ne biz sabbat mi olcaz şimdi.Bide ben anlamadim.Prince Lacroix ,Nines Rodriguez i sevmio biz rodriguez den gorev alioz lacroix fln fln çok saçma oldu anlamadim bişi :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 camarilla masquerade olayını düzenlemeye çalışan elemanlar. ventrue klanı tarafından yönetiliyorlar. la camarilla yönetimi altında, lacroix tarafından yönetiliyor. sabbat öldürüyorsun sadece bildiğim kadarıyla, birlikte çalışma, quest alma gibi durumlar olmuyor. zaten camarilla klanlarından birine mensupken pek mantıklı bir iş olmazdı:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 şahin k da varmı :P abaza clanının kurucusu[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 .[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 13 Ocak 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 jeanette git gallery noir ı yağmala falan dedi bana gittim kapıları kilitli lockpick yapamıyorum, orda bi sekurity var kovuyo beni falan, ne yapmam lazım biri yardımcı olabilirmi ?[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 [spo1=sızı tanıyan kadın]Sızı tanıyan hanım kzıı oldurmenıze gerek yok, bi ısırık alsanız yeterlı zaten unutur butun geceyı[/spo][signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Quel-Thul, 14 Ocak 2005 00:18 tarihinde demiş ki: jeanette git gallery noir ı yağmala falan dedi bana gittim kapıları kilitli lockpick yapamıyorum, orda bi sekurity var kovuyo beni falan, ne yapmam lazım biri yardımcı olabilirmi ? [spo=Gallery Noir questinin çözümü]Bir sürü yol var. 1.si lockpickin yetiosa güvenlik görevlisine çaktırmadan kapıyı lockpickleyebilirsin.. 2.si persuasionın yetiosa güvenlik görevlisini inandırıp kapıyı açırabilirsin.. 3.sü Malkaviansan dementationla adama anahtarını düşürtebilirsin.. 4.sü strengthin yetiosa otoparkın içinden arka kapıya giden telleri büküp arka kapıdan girebilirsin.. Bütün yollarla yaptım questi.. :)[/spo] [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 14 Ocak 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 o arka kapı kapalı ama işte giremiyorumm[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 [spo=arka kapı]garajın ordaki çubukları kaldırıp (blood buff ile str bonusu alabilirsin) stealth edip lockpick etmeyi dene?[/spo] [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Ocak 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya bugmıdır nedir anlamadım hiçbi kapıda lockpick işareti çıkmıyo direk kilitli diyo, brujahım bi alakası olabilirmi ?[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 training bölümünü oynadın mı? elinde lockpick cihazı var mı (hani isviçre çakısı gibi bişi) kapının kulpuna gidiyorsun, kırmızı parladığında kullanma tuşuna basıyorsun, lockpick ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 atladım trainingi yok çakı falan ? nolcek şimdi[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar