Way Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben yaptım o olayı cok guzel eheh..malkavian olmanıza gerek yok www.dlh.net te nasıl yapılacagı konusunda ayrıntılı bi yazı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 AaAaAaAa!!! Jeanette.. Bembeyaz teni, gothic makyajı, sexy konuşması, aşırı sexy okul üniforması ile süper bi sex simgesi vampir hatunu örneğiydi... Normalde simsiyah saçları olsa harikulade diebilirdik ama bana sarı saçı da, sarışınları da sevdirdi.. Mükemmeldi... Özellikle bi gözü mavi, bi gözü yeşil olması! Çok hoş.. Ama onunla yattıımız yerde ekran simsiyah oluyor!!! AaAaAa!! Yaklaşık 2 saatlik emeğim boşa gitti, hiç bişi göremedim, sadece sesler vardı.. Pff...[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 daha ne bekliyosun ki?oyun bu anime sex show degil ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Max Payne 2'de bööle daa güzel bi showun olduunu söölüo arkım.. O tarz bişi bekliodum.. :) Hem zaten sokak fahişeleri, hollywooddaki clublar ve içinde olanlar,vs,.. Yani bi oyunda bu kadar şey yapılmışken, gösterilmişken neden bu olmasın? Hem secret gibi, biraz uuraşmanız gerekio.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 O zaman esrb rating i mature değil adult oluyor ve adult olan oyunları sex shoplar dışında pek satan bi yer yok. Esrb nin kurbanıyız yani :) [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 11 Ocak 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Dungeon_Master, 11 Ocak 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Ama onunla yattıımız yerde ekran simsiyah oluyor!!! ee, rpglerde genel bişi sonuçta :D mesela falloutta da benzer yöntem vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Fallouttaki motorla onu yapamazlardı gibime gelio.. :) Ama burdaki motorla (Kelime oyunu yapmıorum :P) bunu yapmak mümkün.. Bence de esrbnin gazabına uuradık gibime gelio.. Lanet olsun sana ESRB!![signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ehe yalnız, tersini söylesen de, güzel bir kelime oyunu olmuş orada :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu tip ihtiyaclarinizi oyunlardan karsilamak zorunda degilsiniz farkinda misiniz? abarttiniz yani.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Tanıdık mı ? Soldan sağa.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Alexi çok hoşmuş :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 şu japon kızın adı Ayumi idi di mi, keşke onu da kapak yapsalardı şu Alexi'nin koyduğu resimler gibi.. :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Beyler nosferatuyla oynayan var mı? Kimse sizle etkileşime girmek istemio.. Xuahaha Santa Monica diner yani yemekçideki yaşlı kadın beni gördüü anda kalp krizinden öldü. Xuahaha hala ona kopuyorum.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Dungeon_Master, 12 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Beyler nosferatuyla oynayan var mı? Kimse sizle etkileşime girmek istemio.. Xuahaha Santa Monica diner yani yemekçideki yaşlı kadın beni gördüü anda kalp krizinden öldü. Xuahaha hala ona kopuyorum.. :) muuahah süper[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hala doğru dürüst oynayamadım şu oyunu... bi oynasam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ya bu Ocean House da , perili evde 2. kata çıkarken düştüm sonra asansörü çalıştırıp çıktım ama çok korkuyorum ilerlemeye , ilerde çok tırsınç bi şey varmı ? Yoksa devam etcem varsa sesi kısıp grafikleri bozup öyle yürürüm biraz[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 oyna zevk almaya çalış o bölümden :D tırsak heren :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 benim gotum atti orda son ses.Garez gibi ama o kucuk kızdan korkma cunku o sana yolu gostererek yardım ediyor cogu yerde :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Abi söyleyin ona göre oynayacam valla çok tırsak bi adamım ben :p , eğer birden bişeyler oluyosa hiç gitmeyim paşa paşa counter falan oynayım hehe[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Olm o daa başlangıç, daa neler olucak sen bekle..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sen doom3 te oynayamamışsındır şimdi :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben gerçek hayattaki jeanette kopyasını beğenmedim.. Bi kere yeterince beyaz tenli deil.. ve sexy.. :P[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Gotik kızlar deli itici gelsede bana (niye bilmem, öyle işte:)) ben beğendim jeanette'i. ama tahmin edebileceğiniz gibi ablasını daha bi beğendim:) onun gerçeği yokmu?:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Oyundakine laf yokta gerçek hayattaki pek olmamış..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet. şu gerçek hayattaki o kadar sinsi ve kurnaz bakamıyor. "O" hissi veremiyor[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar