Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: Bloodlines çıktı.

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Way, redemption güzel oyun
ama dialog yok.
Fallout gibi, Baldur's Gate gibi, Kotor gibi kendi dialogunu kendin seçebiliyor musun? Questlerin gidişatını değiştirebiliyor musun? Çok lineer bir oyun sonuçta
Tamam kitapta hikaye okuyormuşsun gibi kurgulamışlar ama dialog opsiyonları çok sınırlı.
Sen diyorsun Bloodlines'ta düzgün dialog yok.
Humanity'e göre, klana göre ve skillerine göre dialoglar değişiyor, farklı sonlar görebiliyorsun.
Ama redemption'daki gibi süper hikaye olmadığı için dialoglara laf ediyorsun.

Bence bir daha düşün. Redemption DarkStone gibi bir oyunken, Bloodlines Kotor gibi bol dialog imkanı getirmiş bir oyun.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 05 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
sam werewolf dedigin 5 dk lık we.... bıdı bıdı bıdı ...ik oldu)
RP diyince illa ara demo olmasına gerek yok, zaten source la yapıldığı için oyun konuşmalar ara demo gibi oluyor.
Dialoglara yetersiz demişsin ama nerden vardın bu kanıya? Gerek LaCroixla konuşmalar olsun gerek Jack den alınan ipuçları olsun falcı kızından flesh eating Pischa sına kadar herkesin bir kişiliği var. Ve bu kişilikler dialoglar sayesinde ön plana çıkıyor. Daha önce de yazmıştım, müzeden eli boş döndükten sonra LaCroix tam bir "tragedia" oyuncusu. Bir vampirin karanlık yüzünü ancak bu kadar iyi yansıtabilir bir oyun.

Karizmamızla etkileyemediğimiz karakterler en az 5. nesiller, gerçi biz de fena değiliz ama 8. nesil karakterle bir yere kadar. Adını hatırlayamadığın Isaac e, çin tiyatrosundaki gargoyle un Maximillan Strauss a ait olduğunu söylemek yada söylememek gibi bir şansın var, zaten oyun sonunu oyun içinde yaptığın konuşmalarda tuttuğun taraf belirliyor. Misal ben Kuei-Jin lere hep süpheyle yaklaştım, tam çözümden okuyana kadar bi quei-jin sonunun olduğunu bilmiyordum. Jackle doğru düzgün konuşmaktan kastın sırlarını sana ifşa etmesiyse konuşamadım tabi. Ama Troile olduğunu düşündüğüm birisinden de böyle bişey beklemedim hiç.

Eğer ranged a puan vermediysen ranged silahları düzgün kullanamaman normal, pek çok kişi bu hataya düşerek oyun başında bloodbuffla girdiği meleenin yine oyun başında 6patlar kullandığın dandik ranged dan daha iyi olduğunu düşünüyor ama bi Jamy Sue olsun (sniper rifle, Bach ı hiç zorlanmadan aldım) bi Jaspergas olsun (combat Shoygun, andrei ile ilk karşılaşmamızda hiç damage veremedi bana, sadece 18 mermi harcadım), Society of Leopoldun olduğu villanın girşindeki combat olsun ranged ın gücünü gösteriyor ve pek tabii adam gibi combatlar.

İğrenç grafik? Source? 3 yıl? Geçelim

Osman : Bloodlines olsaydı oyun daha bi önyargıyla yakşırdım çünkü adında Vampire yok. Ama Troikadan babam çıksa yerim, Osmanı da aynı iştahla oynardım. Hatta bir iddaada bulunuyorum, Planescape : Torment tan sonra çıkan en iyi RPg. (kotor oynamadım daha gerçi, finallerden sonra 2.si gelmeden ona da bi el atacağım)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

yanlıs oyunu mu bitirdim acaba?benim oynadıgım oyunda basta therese ve janeatte ikilisinden baska guzel konusma ortamı gormedim malk.. oynadım millet basta sen ne diyosun muhabbetine giriyo +janeatte yavsıyo..vent.. ile bi iki kisiye dominate yaapbiliyosun..brujah normal konusup gidiyo..nosfe.. da kacıyosun saklanıyosun karizma 0..konuyu degistiren secenekler neler prince fuck off diyosun soraki secenekler i will.. i will.. i will.. nesini degistirdin simdi olayın veya gittin hollywood da ki adama artislik yaptın donup dolasıp yine yapıcagın seyi yapıyosun sadece konusma uzuyo..fallout baldurs gate gibi oyunlardan soz ederken bana bloodlines ta dialog var demeyin lutfen..farklı son dediginiz o tabut u acılması dısında ne olabilir ki?birinde gidip kendin acıyosun booommm dierinde prince acıyo o booommm diye patlıyobaska son varsa lutfen paylasın bilgileniyim gorunenin aksine cok kolay fikirlerim degisir..ben redemption da dilog var demedim sadece bloodlines taki yetersiz dedim..ole bisi demissem yanlıs yazmısımdır..hl2 moturunu kullanan bi oyuna gore fps olayı cidden kotu elime hic silah almadım nası bisidir diye..katana ile oyun bitirdim keske daha cok secenek olsaydı..

redemption la bloodlines i arsılastırmamın nedeni cogu kisiye vampir oyunu nasıl olur onu gostermekti..konu vampir oyununu vampir oyunu yapan ozelliklerin basında dır zaten vampir mistik fantastik sen buna nası kotu bi konu secebilirsin ki?sonuc olarak konusu kotu ise bence diger butun guzellikleri kaybolur guzelligi yok mu tabiki var guzel guzel oynadım bitirdim ama ben3 yıl sora aaaa.. vampire:bloodlines diye bi oyun vardı onu tekrar bitireyim demem..ama su an bile redemption oynayabilirim oynuyorumda..

redemption da ki her olay gaz veriyodu adama vampir olusumuz kız pesinden kosmamız catılarda savasmamız gunesten kacmak en onemlisi ortam..skillerrrr falanda tek bi klan uyesi olan bi vampir e gore cok guzeldi..bloodlines ta son lara dogru artık bitsin de kurtulayım dedim..
Sosyal ağlarda paylaş

grafikler kotu derken eline silah aldiginda ki goruntulerden bahsetmistim first person olayı oyunda kotu..

bu oyun en ii rpg? asıl bunu gecelim :) planescape le bunu nası aynı alana koydun anlayamadım..

oyunda konusmalara gercekten cok onem veririm..onu desem ne olur bunu desem ne olur..sadece sonda yaptıgımız secimlere gore nası oyun super diyebildin anlayamadım?rpg oyunun da oyunun her anında her konusmada farklı seceneklerimizin olması gerekmez mi?

yukarda yazdım bi daha yazıyım oyunda KONU YOK KARDESIM istedigi kadar dialog olsun goruntu olsun bunar konu olmadan bes para etmez..source moturu ile yapıldıgı icin vs demissinde ne alaka su an her oyunda yuz haraketleri beden haraketleri yapılır bu oyunu + bisi saglamıyo cunku her oyunda var :) neyse artık oyun kulturun cok az galba ne oyunlar varken bloodlines a en ii rpg dedin gece gece guldurdun..

[Bu mesaj Way tarafından 06 Ocak 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Baya sağlam bi oyun kültürüm var, rpglerden de iyi anlarım. Ne oyunlar varken diyerek örnek olarak verdiğin sanırım Baldur's Gate tam anlamıyla bir Hack&Slash. Ha güzel oyundur, multisi süperdir, benden de 90+ bir not alır ama konulu diablonun 2 fırt üstü sadece. Icewindlerse 1 fırt üstü (ki bunların hepsini çok severim, hem single hem multi birkaç kez bitirmişliğim vardır) RPg oyunlarında asıl önemli olan nokta kendini karakterin gibi hissedebilmendir, bir bakıma masaüstü oyunlara olan yakınlık kıstas alınır işin RP kısmında. Bu oyun da RP olarak (bak arcanum u unutmuşum, kurgusu ve dünyası onun da süperdir) Tormenttan sonra çıkan en iyi oyun. Çünkü kendini karakterle özdeşleştirebiliyorsun.

Konu yok demişsin de oyun hakkında hala tartışmalar sürüyor taksici cain midir ankaran sarcaphogus u kim neden Johnanssen e bildirmiştir, Jack gerçekten Troile olabilir mi vs. vs. Oyunun ana konusu epik değil sadece. (yada bi expansionla aslında olayın bi ante yada cainle bağlantılı olduğunu anlayıp epicliğin farkına varacağız) Ki ben kendinden çok şey beklenen seçilmiş süper vampiri oynamaktansa kaderi ipin ucunda gibi görünen bi vampiri oynamaktan daha çok keyif aldım. Senaryonun güzel olması için illa tanrılarla, bloodwar la bağlantılı olmasına gerek yok.

Oyunun sonunda yaptığımız seçimleri oyun boyunca yaptığımız seçimler berlirliyor, öyle her sona ulaşamıyorsun. Basit bi örnek : Max ı Anarchlara satmaman lazım Camarilla ending için. Satmadım ve bunu bilmiyordum. Satmadım çünkü Tremereydim ve Max ı oyunda sırtımı dayayabileceğim sağlam bir karakter olarak görüyordum ve Tremere karakterimin de mantığına aykırıydı bu (diğer topicte bunu anlatıyordum "akil" karakter derken. Akabinde oyundaki mutlu sonlardan birine ulaştım, kuei-jinlere de şüpheyle baktığım için kuei-jin sonunu göremedim bile takside. Yani konuşmalara sadece oyun sonunda yaptığımız seçenekler yüzünden değil oyun bütünü açısından değerlendirerek süper dedim.

Yahu sen dikkat etmedin mi LaCroix nasıl konuşuyor, Maximillian nasıl gülüyor, hangi oyunda var böyle bir oyunculuk örnek ver. Bence bi kez daha, daha dikkatli oyna oyunu.

Bide o "i will i will i will" olayı süperdir, dominate dediğin böyle atılır :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

lol herhalde way redemption ile bloodlines'ın kaplarını karıştırmış, başka bir açıklaması yok..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu bırakın şimdi kardeşim, size tartışılacak ciddi bi husus vereyim.bu husustur ki ömrümüzü yiyip bitirecektir, bu husustur ki kaderimizi belirleyecektir:

alışagelindik saf crpg yapan sadece troika kaldı.ne olacak halimiz ?

bloodlines hafiften meclis dışarı olmakla birlikte tabii ki tartışırken dikkate alınacak şeyler arasında portakalda vitamin şeyler ve avrupalı bi yere varamicak firmalar, saf rpg olmayan görüntü aldatmacalı sistem sunmacalı rpg wannabeler ve morrowind gibi (haha) şeylerden uzak durmalıyız.ya alın size konu işte mis gibi :D ha bi de mümkünse S.A.M. bişiy yazmasın zira pirates! (light) (haha) yorumları beni benden aldı, kendisine senelerdir laf anlatmaya çalışan bendeniz ve öbür insanlara acıdım ehue.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm şimdi biraz düşündüm de cidden dialoglar baya etkilemiş sonucu.Mesela önce anarchlara gittim plague olayı için sonra Max e gidip Anarchlar için de çalışıyorum ama Camarilla için de arayacağım dedim.Sonra Anachlara rapor ederken işte prince için çalışıyorum vs diyince küfür etmeye başladılar.Daha sonra bütün taraflara şüphe ile baktım bi bakıma tarafsızdım ama daha çok insanların ve biraz da princein tarafını tutuyordum.En son işte taksici ile konuşurken "I trust noone but me!" dedim.Önce asianları sonra da prince i öldürüp iki ulaşabildiğim sonla da bitirdim (bi prince bi de ben patladım).Şimdi bu sonların ikisi de kötü son mu?Yada daha başka sonlar var mı?

Bir de oyunda humanity nin sonlara etkisi var mı?Mesela ben full humanity ile oynadım ve bitirdim ama öyle çok bir yararını görmedim.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 06 Ocak 2005 03:35 tarihinde demiş ki:
morrowind saf crpg diil de ne yahu onu aciklarsan heh
arada bi "ve" kelimesi var kaçırdığın.
aslında sırf kaçırdığın o değil eski morrowind topiclerine de bakabilirsin ama bi işe yaramaz herhalde hehe bu konuda var sende de bi S.A.M. lik :P.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Sosyal ağlarda paylaş

kardesim Diablo'da role playing ogesi var diyen bi insansin sonra gelip crpg yapan kalmadi diye yakiniosun ve Bethesda oyununa laf ediosun hueuhe... yani ne diim ki ben, ne bekliosun :P[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Sosyal ağlarda paylaş

diablo da tabii ki rpg öğesi var bunu inkar etmek at gözlüğü takmaktan başka birşey değil

ben bethesda oyununa değil oyunun öğelerine laf ediyorum, bethesda oyununa laf etmek tabiri ise ne denli kendinize müslüman olduğunuzu gösteriyor hehe biz desek avukat oluruz..

valla birşey dememenizi bekliyorum ama olmuo işte dayanamıosunuz, dialog tree görmemiş bi nesilin çocuklarıyla uğraşıyorum her gün burada ehueuh.oynadığın planescape den utan bari be adam ehueh.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Sosyal ağlarda paylaş

hangi role playing (uzun uzun yazdimki belki dank eder) ogeleri var bir saysana diablodakileri hehe, dikkat fantasy ogeleri demiyorum role playing diyorum

aldigin alacagin questlerin belli oldugu, lineer yapinin kitabini yazmis, her hangi bir kisilik ogesi gostermenin imkaninin olmadigi bir oyun diablo, her patch isleyen templateler bile belli yahu kendi kafana gore skill ayarlamaya kalksan normalde diablonun kuyrugunu eline alir oturursun...

bethesda oyunu diye nitelendirmis olmamin nedeniyse "troika'dan baska alisilageldik crpg yapan firma kalmadi" demen... bunun uzerine ben de firma ismiyle geliim dedim, ki kendileri crpg disinda oyun yapmiyo nerdeyse...[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Sosyal ağlarda paylaş

kardesim almanya'dayiz bu bir

ikincisi oblivion hakkinda ortaya sunulmus butun bilgilere zaten sahibim, istersen ben bi preview yaziim sana hehe...[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 06 Ocak 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
donup dolasıp yine yapıcagın seyi yapıyosun sadece konusma uzuyo..fallout baldurs gate gibi oyunlardan soz ederken bana bloodlines ta dialog var demeyin lutfen.

dialog konusunda kotor ve baldur's gate'ten hiç bir eksiği olmayan hatta fazlası olan bir oyundan bahsediyorsun. bloodlines'a kötü diyorsun.
ama oyun boyunca 2-3 basit dialogdan fazla bişi olmayan redemption'a dialog konusunda çok iyi diyorsun.
e o 2-3 dialogta seçtiğin şeyler hiçbirşey değiştirmiyor, quest fail bile olmuyor, sadece kadın seni ikna edip başka bi queste yolluyor.
ama bloodlinesta seçtiğin dialoglar, redemption'daki gibi sadece npc'nin seni ikna edip queste yollamasına neden olmuyor, questin fail olabiliyor, laf lafı açabiliyor ayrıca değişik şeyler öğrenebiliyorsun.
adamlar canlı bir dünya havası vermişler, dialoglara da yansıtmışlar ama yaranamamışlar :)

said:
farklı son dediginiz o tabut u acılması dısında ne olabilir ki?birinde gidip kendin acıyosun booommm dierinde prince acıyo o booommm diye patlıyobaska son varsa lutfen paylasın bilgileniyim gorunenin aksine cok kolay fikirlerim degisir

redemption'da 3 farklı son vardı.
[spo1=]
-düşman vampiri diablerie edip şeytan olman
-düşman vampire itaat edip kadını öldürmen
-mutlu son[/spo]
bloodlines'a gelirsek aha sana oyun sonları:
[spo2=]
1) Loner Ending

a) Open sarcophagus, get blown up
b) Give key to LaCroix, he gets blown up. Give anarchs the finger.

2) LaCroix Ending: Get blown up with LaCroix

3) Kuei-Jin Ending: Get tossed into sea with sarcophagus

4) Camarilla Ending: Sarcophagus gets stored in warehouse.

5) Anarchs Ending

a) Open sarcophagus, get blown up
b) Give key to LaCroix, he gets blown up.[/spo]
bunlar sadece oyun sonunda seçtiğin seçenekler değil, oyun boyunca yaptığın birçok şeyin oyun sonuna etkisi bulunuyor.

said:
hl2 moturunu kullanan bi oyuna gore fps olayı cidden kotu elime hic silah almadım nası bisidir diye..katana ile oyun bitirdim keske daha cok secenek olsaydı..

ee, jedi knight 2 ve 3: jedi outcast ve jedi academy oyunları da quake 3 motoru kullanıyordu? Ama roket atar yerine ışın kılıcı kullanıyorduk. bu da onun gibi birşey.
zaten kimse combat sistemi mükemmel demedi.

said:
redemption la bloodlines i arsılastırmamın nedeni cogu kisiye vampir oyunu nasıl olur onu gostermekti..

tekrar söylüyorum, redemption bir kitap okuyormuşum havası veriyordu, zevkliydi.
ama "bir vampir oyunu aha böyle olur" diyceksek redemption'a diyemeyiz.
bir vampirden çok şovalyeyi oynuyorduk.
Ancak bloodlines sana vampire: the masquerade dünyasını çok iyi ifade ediyor.
camarilla, masquerade, gizlenmek, insanlarla temas, canlı bir şehir, değişik kişiliklere sahip NPC'ler
gibi bir ton şey.
oyunda redemption'daki "ben ben, vampir mi oldum, napıcam şimdi? lanetlendim" havasını aradım, bulamadım.
ama onun yerine sana daha fazlasını vermişler. bunu göz ardı etmemek gerek.

said:
planescape le bunu nası aynı alana koydun anlayamadım..

planescapele aynı alana koymamış, planescapeten sonra yapılmış en iyi rpg olduğunu söylemiş.

said:
oyunda konusmalara gercekten cok onem veririm..onu desem ne olur bunu desem ne olur..sadece sonda yaptıgımız secimlere gore nası oyun super diyebildin anlayamadım?rpg oyunun da oyunun her anında her konusmada farklı seceneklerimizin olması gerekmez mi?

fallouttan sonra gördüğüm en iyi dialog seçeneklerine sahip oyun bu.
bu kadar seçeneğe sahip oyunu beğenmiyorsun da redemption'u beğeniyorsun ne diyim.
sadece sonda yaptığımız seçimler yok. o redemption'da vardı. oyun boyunca questlerden oyunun sonuna kadar birçok şeyi değiştirebilecek dialoglar kurabiliyoruz. bir çok yan quest, bir çok chit-chat mümkün oyunda.
daha önce bahsettiğim bir konu vardı. oyunda birçok potansiyel mevcut, onları da kullansalardı oyunun dialogları falloutla yarışırdı. buna rağmen evet fallouttan sonra oynadığım en iyi dialoglara sahip.

said:
oyunda KONU YOK KARDESIM istedigi kadar dialog olsun goruntu olsun bunar konu olmadan bes para etmez

konu? ne konusu istiyorsun, var bir sürü konu.
tzimisce arkadaşımızın hain planları, sabbath'ın camarilla ile olan savaşı, dünyanın sonunun geldiğinin dedikoduları, kuejin ile prince'in arasında dönen dolaplar, alternatif yaşantılar...
bunlar konu değil de ne konu olacak çok merak ediyorum.
tam bir vampire the masquerade masaüstü oyunu hissi veriyor, ama sen buna berbat oyun diyorsun.
illa "şeytanlar dünyaya gelir, heryeri yıkıp durur, ama küllerin arasından bir kahraman yükselir" gibi komik ucuz hollywood filmi senaryosu mu olması gerekirdi?. Adamlar yaşayan bir dünya yapmışlar daha ne? herkesin bir derdi var zaten bu dünyada...

said:
.source moturu ile yapıldıgı icin vs demissinde ne alaka su an her oyunda yuz haraketleri beden haraketleri yapılır bu oyunu + bisi saglamıyo cunku her oyunda var

na na.. nası... nası ya?
ha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 06 Ocak 2005 03:23 tarihinde demiş ki:
alışagelindik saf crpg yapan sadece troika kaldı.ne olacak halimiz ?

bahsettiğin baldur's gate, fallout gibi oyunlar mı?
ona benzer bioware de var. örneğin kotor ve nwn gibi iki oyun çıkardılar.
Ayrıca Obsidian var, bunlar da Kotor 2'yi çıkarcakmış.
Eskiden Blizzard'da ve Black Isle'da çalışmışlar.

Troika'dan başka firmalar da var yani :-P

Ayrıca bethesda rulz rpg konusunda, oblivion da güzel olacak :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

lol adam d2'ye rpg demeden önce morrowind'e 'şey' dedi, bana diyecek birşey bırakmadı yazıklar olsun.. :horace:

arcane'in 20k mesajının 10k'sı kendi kuyruğunu kovalamak maksadıyla atılmıştır zaten lol[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 15 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
Oyunun hasta olduğum bazı yerleri
-Hayaletli otel çok hoş. Tüylerim diken diken oldu oynarken, çok iyi yapmışlar o bölümü.

ya bende bunu ariyodum cevap vermek icin euhehue

hayir doom 3'e "aniden ordan burdan ziplayan implerden tirsmam kardesim bu mu korkunc" diye elestiri getiren insanin bir anda yuzune carpan vazolar disinda hic bir olayi olmayan allahin dandik oteli hakkinda "tuylerim diken diken oldu" diye yorum yapmasi gercekten enteresan eheuhe...[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana bişi çok saçma geldi. açıklarsanız sevinirim

[spo1=saçmalık kısmı]Oyunun başlarında ilk defa santa marinodan downtowna gidiyoruz orda sabbatlar bayıltıyo bişi sonra nines geliyo önce sabbatlardan birinin kafasına mermiyi saplıyo. tamam vampir ölmez öyle her kafaya gelen mermiyle ama sonra kafadan mermiyi yiyen sabbat geri çekilip ninesa yeniden saldırıyo kalleşçe. nines bu sefer karnına sıkıyo ölüyo! nası oluyo ya gümüş kurşun desek aynı silahla kafaya da sokmuştu mermiyi. Anlayamadım ben ordaki olayı [/spo][signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 06 Ocak 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Ocean House, Hellhound sana yazıyorum :)]Eheh yapma abi, resmen korku filmi gibi bölümdü. Alt katta koşarak önününden geçen hayalet (evet klişe ama kesinlikle beklemiyosun ürkütüyor), kadının arada fısıldamaları, çöken merdivenler, kafana düşen avize ne biliyim bulduğun gazeteler. Hatta ilk defa oynarken yanımda bi arkadaşımda vardı, nasıl bi oyunmuş diye bakıyım derken kadın koşarak geçti önümüzden de ikimiz de sıçradık geriye :) Hani Sam gibi olucak ama dergilerin değerlendirmelerinde bu yılın en iyi bölümü seçildi orası Ocean House a laf atmayalım b@b plz[/spo]

edit :[spo2=McFrenzy] E kafaya yiyince kurşunu damage almıştı baya, karnına girenle de işi bitti... yerse (evet ben de pek mantıklı bulmamıştım orayı)[/spo] [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 06 Ocak 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...