MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Arkadaşlar bi kablo modemim var download yüzünden uzun süre açık kalacak(1 hafta kadar kesintisiz). Yanabilir mi? Yanabiliyosa nası bişey kullanabilirim yanmaması için? Evdekiler her an panik halindeler alet yüzünden. Şimdi gece gece açık bırakmak istiyorum. Ama olur da yanarsa diye (az bi ihtimal de olsa) uyuyamıyorum yatağımda(böhü salonda da sivrisinek var). Şimdi ben neapayım? Modemin yanma olasılığı var mı? benim uykum var...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Diğer elektronik cihazlar kadar yanma riski var. Yani yanacak diye düşünürsen hiçbişey yapamazsın. Bence rahat ol. (Sabaha gazeteye çıkarmışsın falan,allahkorusun tabi oO) Neyse ben mesıliyet kabul etmiyıorum,bilmiyorum belki yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hiçbirşeycikler olmaz. modem soğutmak diye birşey yok, ısınarak yanması da mümkün değildir. ben kaç yıldır 24 saat açık bırakıyorum pc'yi. şimdiye kadar hiçbirşey olmadı. yani ne bilgisayar ne modem yanıyor. ancak. evet bir ancakı var. prizlerin güvenli olması gerekli. sen 10 elektrikli aleti tek bir prize taktığında sorun çıkarma ihtimali var. kısadevre, yangın vs. bundan dolayı bilgisayarı bağladığın prizin emniyetine dikkat edersen, kaliteli uzatma kullanırsan hiçbir sorun çıkartmaz. tabii bu konuları elektrikçiler daha iyi bilirler. yani demek istediğim, bilgisayarın açık kalmasıyla ne bilgisayar ne kablo modem yanar. test edildi onaylandı. ancak elektrik konusunda dikkatli olmak ve önlemler almak lazım. prizden doğacak bir sorun sonucu çıkacak yangından ben sorumlu değilim :) neyse öyle bişi işte..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sorun olmaz, ki zaten modemi üretenler göz önüne alıyor bunları oda sıcaklıgında calısan bir modem 1 ay kapanmasa bile bişi olmaz merak etme ha eğer oda aşırı sıcak sa ve modemin bulundugu yerde pek hava dolaşımı yoksa ve normalden fazla ısınıyor ise modemin çok ısınan kısmına metal bir plaka daya sıcaklık onun üstüne aksın ama bu çok fazla etki göstermez, nispeten soguma sağlar priz olayı da şöyle senin kullandıgın priz tek bir sigorta üstünden akım cekiyor sen o prize yüksek akım çekecek pek çok cihaz bağlar isen sigortalar hasar görebilir ve 1 hafta acık kalmasını bekledigin pc sigorta atınca kapanabilir o nedenle dikkat etmen gerek uzatma kablosu önemli zaten dandiklerinde kaçak olabiliyor kullanılan malzeme yeterli gelmeyebilir falan o nedenle kaliteli bişiler olması daima iyidir. tehlikeli işler bunlar, 10 m ucuz olanı alayım derken evi yakmak olası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkadaşlar uzatma kablosuna baktım da markası Pelsanmış. Açıkçası çok dandik bişeye benzemiyor.açıkçası daha önceden de bırakmıştım açık da dün gece bi huzursuzluk geldi yanabilir belki filan diye. Baktım modemde de fan falan da yok yanabilir gibi geldi bi an. yanma gibi bi ihtimal olursa sigorta atar mı pekü?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 5-6 ay boyunca fişden çıkmadığı oldu..hiçbişicikler olmaz..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Modemde yanma yada aşırı ısınma gibi bir problem olsaydı üreticiler Fan vs. koyarlardı. Ayrıca yansa bile düşündüğün gibi cayır cayır yanmaz. Sadece sıcak plastiğin kokusunu duyarsın ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ama o koku insanı korkutuyo işte :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 benim modem belki alındığından beri anlık restartlar dışında bi kere bile kapanmadı... soba gibi maşallah ama yanmıo merak etme =) [Bu mesaj Caglar35 tarafından 17 Ağustos 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 adsl modemi 1 ay önce aldım. datron rta230. baya ısınıyor. ama bi sre sonra soğuyor anlamadım. 1 kere bile kepamadım[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yıldırım düşmedigi surece guvendesin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ani akım değişikliği olmadığı sürece veya hiper sıcak(zaten durman imkansız senin ondan bu seçeneği geç) bir ortam olmadığı sürece birşey olmaz tek sorun 1 ayı geçtikten sonra gargur ses çıkar makinandan fandan sağdan soldan birazda makinanın olduğu odanın sıcaklığı artar. bunun dışında makinanın modemin aralıksız açık kalması dışında bi problem yaşamadım gürültüye zamanla alışırsın sıcaklıksa yazın bitiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 modem dayanır onlar 24 saat aralıksız yüksek sıcaklıkta çalışmaya alışkınlar korkma ama ani voltaj düşmesi ve yıldırım düşmesi etkileyip gayette bozabilir router modem ve dağıtıcıları[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya neden kastırıyorsunki 1 hafta açık bırakmak için? bence ne indiriyorsan parça parça indirmeye çalış yada aracı program kullan flashget fln gibi. belki yanmaz modemin tamam ama riske girmemek için arada bi dinlendirmek soğutmak için bi yol bul bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 p2p programdan download ediyorum.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar