Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya geçenlerde aldım DVD'sini. ama izleyemiyorum çıldırcam. aynı odada bi müzik seti, bi external harddisk, bir pc, bir klima, bir kablo internet, bir de su aleti hedesi var. TV+DVD'ye priz yetmiyor :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 [spo1=altanetif son]altarnetif sonda bu ve kız mezarlıktalar ve bunun taksici yandaşın mezarında dururlarken taksici çocuk mezardan melek olarak çıkar ve uçar gider sora kamera arkadan yüze doğru dönerken gene bu ağzına sakız atar[/spo] heyy ilk defa spoiler attım!! :) :) :) :) :)[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 süper ötesi bır fılmdı cok beyendım:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Çizgi romanından haberim yok pek ama seyrettikten sonra "ee? bunlar nie oldu ki şimdi" ifadesi vardı yüzümde. Adam gibi giriş olmadan gelişme-sonuç getirmiş adamlar. Sadece efekt filmi heh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bende filmi acaip beğendim. Çekimler, gothic atmosfer, meleklerin betimlemeleri falan harika resmen. Keanu Reeves'te cuk diye oturmuş bence. Devamı gelir umarım.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 filmi beğenenlere duyrulur: cehennem yolcusu constantine ilk günahlar çıkmış. fakat ilk dfa bu kadar uzun çizgi roman gördüm. Roman gibi maşallah...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya bu filmi hiç begenmedim ben.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: taros, 27 Şubat 2005 22:56 tarihinde demiş ki: said: Ravenloft, 27 Şubat 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Filmi izledim ve tamamen hiristiyan propogandası. Bu film Marven'in bir çizgiroman uyarlaması ve bence çok başarılı. Hristiyan propogandası olduğunu düşünmüyorum zaman bazı dini temalar kullanıldığı doğal. Sonuçta konuyu bir düşünün. Böyle propogandada pek olmaz gibi! marven dedigin marvel ise yanlis constantine Hellblazer isimli Vertigo DC Comics tarafindan yayinlanan [yada yayinlanmis?] cizgi roman uzerine dayalidir eklemeyi unutmusum film bencede cok guzeldi cok hosuma gitti benim yani oyle kotu bi tarafini gormedim ps = biraz gec oldu biliyorum ama duzeltmek istedim eheh her cizgi roman marveldan cikmiyor =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 08 Ağustos 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Topic i yeni gördüm,bence film çok başarılıydı ama tamamen hristiyanlığı övüodu[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bence Hristiyanlıkla alakası yoktu, FİLMİ ÇOK BEĞENDM, TAVSİYE EDERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Başını izledim, yok böyle bişi dedim ve kapadım.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Abi adamın o parmak hareketi cok karizma yannız herif hiç bişeyi sklemiyo hee :) Adamın önünde Tanrı arkasında Seytan cennete yükseliyo o parmak bütün ortama sıçıyo ama gayet karizma =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: gcat, 09 Ağustos 2005 13:23 tarihinde demiş ki: Başını izledim, yok böyle bişi dedim ve kapadım. keske hepsini seyretseydin[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: babayigit, 09 Ağustos 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Abi adamın o parmak hareketi cok karizma yannız herif hiç bişeyi sklemiyo hee :) Adamın önünde Tanrı arkasında Seytan cennete yükseliyo o parmak bütün ortama sıçıyo ama gayet karizma =) Cok iiydi orası evet[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 çok kalite ya eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hmm DVD'sini izledim baya ilginç. bakıyım deleted scenes'te ne var. yalnız tanrı, melekler ve şeytan üzerine yapılan felsefe tam oturmamış gibi geldi. ya da ben hiçbişi anlamadım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Cebrail kovuluyo abi cennetten (cennette miydi gerçi?)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben sonunu begenmedim basi ortalari cok guzel oysa. arti dusunmeden edemiyorum filmlerde papazlar yerine imamlar olsaydi nolurdu? benim bildigim imam cin seytan falan tanimaz hepsini dover heh.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: THARKAS, 17 Ağustos 2005 11:25 tarihinde demiş ki: ben sonunu begenmedim basi ortalari cok guzel oysa. arti dusunmeden edemiyorum filmlerde papazlar yerine imamlar olsaydi nolurdu? benim bildigim imam cin seytan falan tanimaz hepsini dover heh. Bu işlerin hep amerikada olmasının nedeni zaten o orda imam az paso papaz onlarda bi işe yaramıyo.yoksa istanbula falan gelseler iki dakkalık iş yok iblismiş yok kotu ruhmus iki okuyup üflediler mi tamamdır işleri :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ilk 3 sayfada görmemek kıstas değil.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Starda yayınlanıyor şu anda. Reklam girdi içeri geldim, reklam bitince biri haber versin bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar