Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Constantine

Revenge

Öne çıkan mesajlar

[spo1=altanetif son]altarnetif sonda bu ve kız mezarlıktalar ve bunun taksici yandaşın mezarında dururlarken taksici çocuk mezardan melek olarak çıkar ve uçar gider sora kamera arkadan yüze doğru dönerken gene bu ağzına sakız atar[/spo]

heyy ilk defa spoiler attım!! :) :) :) :) :)
[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!!
Sosyal ağlarda paylaş

Çizgi romanından haberim yok pek ama seyrettikten sonra "ee? bunlar nie oldu ki şimdi" ifadesi vardı yüzümde. Adam gibi giriş olmadan gelişme-sonuç getirmiş adamlar. Sadece efekt filmi heh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
taros, 27 Şubat 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
said:
Ravenloft, 27 Şubat 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
Filmi izledim ve tamamen hiristiyan propogandası.

Bu film Marven'in bir çizgiroman uyarlaması ve bence çok başarılı. Hristiyan propogandası olduğunu düşünmüyorum zaman bazı dini temalar kullanıldığı doğal. Sonuçta konuyu bir düşünün. Böyle propogandada pek olmaz gibi!

marven dedigin marvel ise yanlis constantine Hellblazer isimli Vertigo DC Comics tarafindan yayinlanan [yada yayinlanmis?] cizgi roman uzerine dayalidir
eklemeyi unutmusum film bencede cok guzeldi cok hosuma gitti benim yani oyle kotu bi tarafini gormedim
ps = biraz gec oldu biliyorum ama duzeltmek istedim eheh her cizgi roman marveldan cikmiyor =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 08 Ağustos 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
babayigit, 09 Ağustos 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
Abi adamın o parmak hareketi cok karizma yannız herif hiç bişeyi sklemiyo hee :) Adamın önünde Tanrı arkasında Seytan cennete yükseliyo o parmak bütün ortama sıçıyo ama gayet karizma =)

Cok iiydi orası evet[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 17 Ağustos 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
ben sonunu begenmedim
basi ortalari cok guzel oysa.

arti dusunmeden edemiyorum filmlerde papazlar yerine imamlar olsaydi nolurdu?

benim bildigim imam cin seytan falan tanimaz hepsini dover heh.

Bu işlerin hep amerikada olmasının nedeni zaten o orda imam az paso papaz onlarda bi işe yaramıyo.yoksa istanbula falan gelseler iki dakkalık iş yok iblismiş yok kotu ruhmus iki okuyup üflediler mi tamamdır işleri :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*
-Silenka- *Pure Murderer*

...........Saf olan kıymetlidir.........
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...