Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şamanlarda neler nerflensin, nasıl olsun?

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

niye kimse bi shaman in yenilemiyecegini dusunuyo?ben shaman olsam xx class ına normal sartlar altında yenilsem bu benim noob lugum mu olur?

shaman>paladin kadar sacma bisi gormedim..ikisinin de amac ve yetenekleri farklı degil mi?paladin yuruyen totem oyun daki en ii yardımcı class bence..bi grupta paladin varken o grubun warrior unu oldurmenin ne kadar zor oldugunu sadece horde olanlar bilir?grubu ayakta tutmak mı onemli yoksa kisisel ozellikler mi onemli?

shaman in overpowered denilen purge u ve earth shock unu kaldırsalar ya da kullanılmaz hale getirseler yokedilemez totemlerinin ya da 1.5 sn de atılan 1.5 k crit healliyan buyusunun(heh :) ) çöp olacagı hic aklınıza geliyo mu?

hadi bakalım burdan yakın :)
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım pvp için konuşuyoruz kaç sayfadır...kaldırmazlar vede o dediklerini işte ağlayan boşuna ağlıyo.burda shaman>paladin saçma değil.tamam işlevler farklı ama güce gelince yine zurt paladin.yani shaman gibi olsun ama farklı işlevde olsun.yenilmeye gelince eşit şart ta dedik.2 side überse shaman yine yenilmez :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 15 Ağustos 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 15 Ağustos 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
grann, 15 Ağustos 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
purge un saçmalıgı öyle bi büyünün okadar az mana yemesidir.

Cleanse
60 Mana 30 yd range
Instant cast
Cleanses a friendly target, removing 1 poison effect, 1 disease effect, and 1 magic effect.
Purge
75 Mana 30 yd range
Instant cast
Purges the enemy target, removing 2 beneficial magic effects.
[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 15 Ağustos 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 15 Ağustos 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
said:

Cleanse
60 Mana 30 yd range
Instant cast
Cleanses a friendly target, removing 1 poison effect, 1 disease effect, and 1 magic effect.

lol cleanse ne purge ne allah aşkına.dispelle karıştırdın :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 15 Ağustos 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
said:
said:

Cleanse
60 Mana 30 yd range
Instant cast

lol cleanse ne purge ne allah aşkına.dispelle karıştırdın :)

yoo[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 15 Ağustos 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
said:
Lorrotar, 15 Ağustos 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
said:
said:

Cleanse
60 Mana 30 yd range
Instant cast

lol cleanse ne purge ne allah aşkına.dispelle karıştırdın :)

yoo

arkadaş purge adamdaki buffları ucuruyor bunun poison veya disease cleanse etmekle ne alakası var?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
grann, 15 Ağustos 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
pek alakayı kuramadım purgele cleanse in ama neyse.

çok yanlışsın lorratar çok. okadar çok shamanların duello ve pvplerde kaybettigi gördümki. gerçekten çok büyütüyosun inan bana.

yine dönüp dolaştırıp aynı kelimeleri söyletiyosunuz.büyükçe yazıyorum şiddet azarlama algılamayın.BENİ SHAMANDA RAHATSIZ EDEN ŞEY İYİ VEYA KÖTÜ ŞEKİLDE DE OLSA HER ÖZELLİĞE SAHİP OLMASIDIR.shaman duelde kaybedebilir pvp de kaybedebilir ama çoğu özelliğin bulunduğu tek class.demek istediğim ise o özelliklere sahip birinin kaybetmesi garip geliyo bana pvp için.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 15 Ağustos 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

paladine verilen cleanese e karşılık şamana verilmiş bir büyüdür purge bağlantı burdan.oyuna etkisi ve yediği mana açısandan bakmanız gerekir.ayrıca olayı grup pvp ya da pve boyutuna taşırsanız.cleanese purge dan çok daha etkili bir büyüdür.tabi bu benim fikrim.1 e 1 de purge ofensif bir büyü olduğu için daha etkilidir.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

demekki okadar özellige sahip birisi kaybedebiliyosa senin SANDIGIN kadar iyi özellikler degilmiş. vaktin falan varsa aç shaman karakter oyna hem dedigin kadar iyiyse herkezi yarıp geçersin eğlenirsinde.

bu benim shaman nın dengesiyle ilgili son mesajımda çünkü cidden söyledigim şeylerin hiç bir etkisi yok. herkez kendi bildiğini okuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 15 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
said:

çok yanlışsın lorratar çok. okadar çok shamanların duello ve pvplerde kaybettigi gördümki. gerçekten çok büyütüyosun inan bana.

yine dönüp dolaştırıp aynı kelimeleri söyletiyosunuz.büyükçe yazıyorum şiddet azarlama algılamayın.BENİ SHAMANDA RAHATSIZ EDEN ŞEY İYİ VEYA KÖTÜ ŞEKİLDE DE OLSA HER ÖZELLİĞE SAHİP OLMASIDIR.shaman duelde kaybedebilir pvp de kaybedebilir ama çoğu özelliğin bulunduğu tek class.demek istediğim ise o özelliklere sahip birinin kaybetmesi garip geliyo bana pvp için.

yazdıklarından bi kaç şey okudum şamanlar hakkında çok az bilgin oldğu belli.shamanda tabiki herşey olacak.adı üstünde hibrit.şimdide hibrit ama herşeyi çok süper yapıyor diyeceksin.öle birşeyde yok.o anlatılanlar ancak 3 talent tree nin sonuna gitmiş şamanların yapabileceği işlerdir.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

yarım saattir hybrid diyen kim?herşeyi orta derece diyorum,sadece biri talentla über olabiliyo diyorum.onca özelliğe sahip olan birinin yeniliyo diye sandığım kadar iyi olmuyo değil işte.bozukluk burda oyuncuda başlıyo.ya karşı adam über oluyo ya sende bişi oluyo.eşit şartlarda diye tekrar diyorum oyuncu gözetmeksizin.bi tekrar düşünün özellikleri kim iyi kim kötü.sen o özelliklere sahip olup yenilirsen sendedir kabahat niye diye sorarsanda oyuncuyu bi kenara bırakıp karşılaştırdığında shamanın çok daha iyi olduğunu sende biliyosun.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 15 Ağustos 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
said:
said:

yine dönüp dolaştırıp aynı kelimeleri söyletiyosunuz.büyükçe yazıyorum şiddet azarlama algılamayın.BENİ SHAMANDA RAHATSIZ EDEN ŞEY İYİ VEYA KÖTÜ ŞEKİLDE DE OLSA HER ÖZELLİĞE SAHİP OLMASIDIR.shaman duelde kaybedebilir pvp de kaybedebilir ama çoğu özelliğin bulunduğu tek class.demek istediğim ise o özelliklere sahip birinin kaybetmesi garip geliyo bana pvp için.

yazdıklarından bi kaç şey okudum şamanlar hakkında çok az bilgin oldğu belli.shamanda tabiki herşey olacak.adı üstünde hibrit.şimdide hibrit ama herşeyi çok süper yapıyor diyeceksin.öle birşeyde yok.o anlatılanlar ancak 3 talent tree nin sonuna gitmiş şamanların yapabileceği işlerdir.

bu arada oyunu oynamakla bilmek arasında fark var.oynamadanda bilme imkanın var.shaman oynamadın yaşamadım canlı ne neymiş ama yarım saattir inlediğim shaman hakkında bilgim var ve özelliklerini biliyorum.ve yine 50 kez dedirttiğinizi diyorum.druidde hybrid ondada var özellik ama faction only değil.gidip niye blizz pala gibi offtank vermedide hybrid verdi horde a?çünkü blizz in çoğu horde player forever diyo.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 15 Ağustos 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 15 Ağustos 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
yarım saattir hybrid diyen kim?herşeyi orta derece diyorum,sadece biri talentla über olabiliyo diyorum.onca özelliğe sahip olan birinin yeniliyo diye sandığım kadar iyi olmuyo değil işte.bozukluk burda oyuncuda başlıyo.ya karşı adam über oluyo ya sende bişi oluyo.eşit şartlarda diye tekrar diyorum oyuncu gözetmeksizin.bi tekrar düşünün özellikleri kim iyi kim kötü.sen o özelliklere sahip olup yenilirsen sendedir kabahat niye diye sorarsanda oyuncuyu bi kenara bırakıp karşılaştırdığında shamanın çok daha iyi olduğunu sende biliyosun.

şaman zayıftır demiyorum kesinlikle fakat über de deil.ben şu ana kadar pvp de 1 e 1 için konuşuyorsan warlock dışında her class a yenildim.bu benim noobish manner olmamdan değil karşımdaki insanların oyun zekasından ve benim zayıflıklarımı iyi bilmelerinden kaynaklanıyor.örneğin bu son talent buff larıyla hunterların gerçekten çok güçlü olacaklarını düşünüyorum.sonra insanlar çıkıp nerf hunter demeyi farklı taktikler geliştirip şanslarını zorlamaktan daha kolay bulacaklardır[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 15 Ağustos 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
said:
xrex, 15 Ağustos 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
said:
said:

yazdıklarından bi kaç şey okudum şamanlar hakkında çok az bilgin oldğu belli.shamanda tabiki herşey olacak.adı üstünde hibrit.şimdide hibrit ama herşeyi çok süper yapıyor diyeceksin.öle birşeyde yok.o anlatılanlar ancak 3 talent tree nin sonuna gitmiş şamanların yapabileceği işlerdir.

bu arada oyunu oynamakla bilmek arasında fark var.oynamadanda bilme imkanın var.shaman oynamadın yaşamadım canlı ne neymiş ama yarım saattir inlediğim shaman hakkında bilgim var ve özelliklerini biliyorum.ve yine 50 kez dedirttiğinizi diyorum.druidde hybrid ondada var özellik ama faction only değil.gidip niye blizz pala gibi offtank vermedide hybrid verdi horde a?çünkü blizz in çoğu horde player forever diyo.

paladinde hibrit bir class değil mi?

çünkü blizz in çoğu horde player forever diyo.

bu ne demek?[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

karşı oyuncu iyi biliyorsa sen onlara karşı noobsun işte bunu anlatıorum.eşit diye defalarca dedim.player a bakarsan çok şey sapar.yazdım ben 5-6 sayfa önce wsg de khadgars rage de 2 shaman kesen mage gördüm diye.o shamanlar o mage gibi über olsaydı itemlı olsaydı kesebilirmiydi?burda oyuncuya değil özelliğe bakıyoruz dikkatinizi çekerim.başlıkta bile bu belli.oyuncuyu nerfleyemez sanırım blizz.sen şimdi bu yazıda ve genellemede haksızmıyım onu sölermisin?onu okuyup yatıcam yani düşünceni aliyim kısa ve öz biçimde.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 15 Ağustos 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 15 Ağustos 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
karşı oyuncu iyi biliyorsa sen onlara karşı noobsun işte bunu anlatıorum.

Bu ne demek ya? İki taraf da iyi oynayamaz mı? Biri iyiyse öbürü noob mu oluyor illa. Anlayamadım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

noob derken hemen kaba anlamda cahil oyun bilmez anlamayın orda yanlış tanım yaptım sry.sen karşındaki adama yenilirsen ona karşı daha beceriksizsindir onu gösterir.demişsin 2 side iyi oynuyosa ama berabere kalma yok malesef.iyi olan kazanıyo.bu durumda sen ona kıyas kötü oluyosun onu dedim yani.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

paladinde hibrit bir class değil mi?

çünkü blizz in çoğu horde player forever diyo.

bu ne demek?

paladin hibrit değil shaman kadar.olamazda hiçbir zaman.

"çünkü blizz in çoğu horde player forever diyo"demek blizz horde yanlısı demek.horde a acıyıpta "bunlarda teknoloji yok zor bela bi yaşam var" diyerek alliance a kıyas daha iyi bi factional class koymaz heralde.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
Yni 1vs1de şans veya class üstünlüğü diye birşey yok diyorsun??

shaman a karşı pek class üstünlüğü olmuyo görüşündeyim işte ben.şans ı at eşit şart diyorum.ben burda factional classlar arasında haksızlık var diyorum aslında arada mage druid falan onlarlada gelio yorumlar cvp veriyorum.gidip mage shamanı döver diyosan veya druid iyi diyosan druid açma şansın var,mage de var her faction a sunmuş blizz 5-6 ıncı tekrarlayışım bunları.ama alliance olup shaman gibi özellikli bi class oliyim diyosan blizz paladinle bunu sana sunmamış onu demeye çalışıyorum.paladin ide yapsınlar shaman gibi daha iyi bi hybrid daha güzel bi class ağlamiyim.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 15 Ağustos 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...