Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Arkadaslar eski bir FPS oyunu ariyorum ama indiricek bir adres bulamadim. Emule yok suan indirebilecegim bir adres biliyormusunuz. Yada istanbulda oturup elinde olan varmi . Gerek konusu ve grafikleriyle cok surukleyici bir oyundu. Valla (Where are you marshall) seslerini seslerini ozledim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Oyunun adı Outlaws olsa gerek Torrent linki ise ahanda şudur... 1,25GB falan olsa gerek Yasal uyarı ise: Bu linkin benimle pek alakası yok! Ben sadece part time search adamı olarak hizmet veriyorum sektörde. paticik ve dasaaa kopya oyunlara feci karşı olup kullanları sevmezler! Hatta soğuk havada kulaklarına vurmak suretiyle canlarını bile yakarlar.O denli sevmeyiz! Karşıyız... "Torrent nedir hocam?" sorusunu paticik aramaya sorabilirsiniz. Bizi rahatsız etmeyin. Biz torrent nedir bilmeyiz! Çalışmazsa mesuliyet kabul etmeyiz satılan data geri alınmaz! Bu yazıyı hala okuyorsan benim kadar sıkılmışsın demektir... öff ben geberiyorum. Boşver...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 evet olsa gerek cok sagol[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 offf harika bır oyundur ama xp de calısırmı acaba calısırsa ındırıım valla[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bolumleri gecmek adam oldurmekten cok yolunu bulabilme ve bulmaca cozmeye dayali oldugu icin indirirken bir yandan da cheat code'larini ararsaniz iyi olur...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 offf super oyundur... Adamlarin Where are you MArshall sesleri hala kulagimda ynkilanir[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: riglous, 13 Ağustos 2005 01:17 tarihinde demiş ki: bolumleri gecmek adam oldurmekten cok yolunu bulabilme ve bulmaca cozmeye dayali oldugu icin cheat code'larini ararsaniz iyi olur... niye? oyuncular aptaldır, düşünmeye, bulmaca çözmeye gelemez mi demek istiyorsun :-P o kadar da zor bulmacalar da yoktu hani.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gerçekten süper bir oyundu ..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 where are you marshall?!![signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 don't be a fool marshall ![signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Bone, 13 Ağustos 2005 01:22 tarihinde demiş ki: niye? oyuncular aptaldır, düşünmeye, bulmaca çözmeye gelemez mi demek istiyorsun :-P o kadar da zor bulmacalar da yoktu hani. lol senin takdirin bone... :D 6. bolumun gecisini bulamamistim mesela, haaalaa 6. bolum 6. bolum diye sayiklar dururum...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konusuyla bile super bi oyundu ya . Kanunu kacagi zengin bir herif biz yokken evimize geliyodu karimizi oldurup kizimizi kaciriyordu bizde feşinden tabi.......[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: riglous, 13 Ağustos 2005 01:17 tarihinde demiş ki: bolumleri gecmek adam oldurmekten cok yolunu bulabilme ve bulmaca cozmeye dayali oldugu icin indirirken bir yandan da cheat code'larini ararsaniz iyi olur... Normal zorlukta sifresiz oyunu bitirmistim ne mutlu bana ozm :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 [spo1=bankanın içine giremediysen]kürek ile tünel kazıp gireceksin..[/spo][signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben wild gunman i özledim..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 En kafa yoran bilmeceli bolumu nehirli bi bolumdu. Bi kapiyi acmak icin mekanizmalar vardi onlari topluyorduk . Tam sinir bozucuydu[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hayatımda oynadıgım en güzel oyunlardan biridir bence. ne zaman bi arkadaşım benden saklansa where are you marshall derim hala. o derece :P[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 topiği tey teey diyerek terk edecekken aklıma getirmiş olduğunuz "Where are you Marshall?" repliği yüzünden oyunu çekmek zorundayım şimdi. ayıp ayıp (:[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bende var hala cd si hehe ara sıra yükler oynarım. pc ye aldığım ilk oyunlardandı kendisi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bende ballandıra ballandıra yazdığınızdan çekmek zorunda kaldım:D %84 hadi hayırlısı... O kadar övdünüzki Sailor Moon downloadı bile yarıda kaldı:D O derece yani:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Aslında pek sarmamıştı çünkü o dönemin fpslerini hiç sevemedim. Duke 3d oynardım o kadar ki o bile çok bayardı...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla oyun çok güzeldi, ama ben de yolumu bulamıyordum. Herkesi öldürüp ne yapmam gerektiğini dakikalarca aradığımı hatırlıyorum. Gerçi ufacık tefeciktim o zamanlar zar zor hatırlıyorum. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 46 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar