Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 link: http://www.imdb.com/title/tt0339291 Adamın böyle bir filminin çıktığını yeni duydum. December 17'de gösterime gircekmiş anladığım kadarıyla. Acaba bizim sinemalara da gelir mi erkenden? Adventure/Fantasy/Comedy/Family türünden bir filmmiş. Bir iki resim var sitede, güzel gibi gözüküyor. Ama Jim Carrey için gidip izlemek istiyorum. Umarım bu film de diğerleri gibi güzel olur.[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Umarım.. Biraz soğuk geldi bana resimler..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh[Bu mesaj fordcus tarafından 30 Kasım 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 eh jim carrey oynadığına göre izlenilebilir olsa gerek.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 "Talihsiz Serüvenler Dizisi" 28 Ocak'ta sinemalarda www.unfortunateeventsmovie.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 jim carrey süper rolde de film için pek de güzel şeyler söylenmiyo bilemiyorum kararsızım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 jim carrey oynadigi için izlerim yaniii...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 harry potter gibi bi kitap dizisinden uyarlamaymış bu film de sanırım.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sinemalarda gösterime giren bu film mi?Giden var mı?jim carrey hastasıyım da... kritikleri bekliyorum... [Bu mesaj Agmahan tarafından 28 Ocak 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 güzel bir filme benziyor. divx'ini çekmenin yanında sinemada gitmek gerekli...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 çocuk kitabından uyarlanmış diye biliyorum ben.. Gidilmez bence..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yalnız trailerını izledim bence Jim Carrreynin oyunculuğu için gidilebilir,görüntüler de güzeldi.[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu filmin harry potter'ı bi şeyde geçtiğini duydum, neydi yaa?[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Kitap satışlarında bunu kitapları vardı(zaten ordan uyarlamada).Abi biir kitapları görseniz tanesi 20 milyona almıştım ben 3-4 sene önce güzel bir şeye benziodu ama 70 sayfalık bişi çıktımıştı.Ama sürükliyici bir anlatımı vardı(gerçi 70 sayfanın neresine sürüklüosa :))[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 dün gittim. benim çok hoşuma gitti film. Başta arkadaşları zorladık bayağı bir giderken tutturdular çocuk filmi diye ama biz olsun dedik gitti. Ve de güzeldi. Jim Carrey in oyunculuğu bayağı iyiydi. Violet ve Klaus u oynayan gençlerin oyunculuğu da süperdi ama en süper oyunculuk şüphesiz ki Sunny i oynayanındı :D Tavsiye ediyorum gitmenizi...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bir de yurt dışındakiler fazla etkilenmiş galiba Emily Browning den :) http://www.imdb.com/title/tt0339291/board/nest/14900344[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 lol imdbdeki tartısmaya bak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 güzel film tawsie ederim[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 böle bşi olmaz ya ben o kızın dudaklara hasta oldm ya amerikalılar BU KADAR SALAK WE APTAL. Her şeye b.k atmakta üstlerine yok. Kendilerinde yok ya. Ilk msj atana bakarsanz normal insanlar oynasın dio.Bizim kasap muharrem oynasın LOL böle saçma bi mantık olur mu ya. Kız %100 doğal bence nse...[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 jim carrey varsa kesin serederim[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 jim carrey war diye izlemiştm filmi.iyi denilemez bence sinemada izlenmemesi gereken bi film çünkü paraya yazık..jim carrey yine iyi de,sahneler çok abuk subuk şeyler war.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: BOccOB, 29 Ocak 2005 14:42 tarihinde demiş ki: ancak jim carrey nin tonla makjay ile çevirdikleri ada yerine cristopher lloyd u oynatsalar kesinlikle daha iyi olurmuş bence... yani benziyo ama lloyd'un bayağı önceki hallerine benziyo artık devri geçti onun ve carrey de baya başarılıymış bu rolde bence iyi olmuş[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kitabını okumustum aptal bişiydi[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben de bu adamı sevemedim bi türlü. genelde hep "aptal" komedisi türünde filmlerde oynadıgındandır sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 jim carrey için bile gidilmeyecek bir film..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 allah alah jim carrey sevmeyen ben bu filmi oldukça başarılı buldum,iyi oynamış.Filmin de güzel bir mizah anlayışı vardı;güzerl film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar