cariche Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1aydır çıktıım çocuk bana dün içine tanga giyiyomusun die iğrenç bi soru sordu!! neye uğradığımı şaşırdım! çok pişman oldu o da.. onun için ölebilcek kadar çok severken bütün sevgim bi anda bittii...
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu kadar basit mi sevginin yok olması?[signature][hline]wants to move to a bigger club
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Dextra ya katılıyorum.Neden hemen çocuktan soğudunki?Sen ona boxer mı giyiyorsun slip mi diye sorsan o sana böyle bir tepki verir miydi?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ehu itiraf.com gibin =) 1-Çocuk iç çamaşırı fetişi olabilir.Bu bir hastalık gibi sonuçta üstüne gitmemek lazım 2-Çocuk sapık çıkabilir 3-Çocuk seni sever ama 1. sebedeki nedenden dolayı sormuş olabilir. bu kadar çok bitirmemek lazım[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bir tanga,boxer,slip ve türevi iç çamaşırlar için yapmayın böyle şeyler sevgiye gel osuruktan nem kapıyor.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İçinde birşey varmı diye sormasından iyidir bence.?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yakın bi dönemde doğum günü çıkmaya bşaladıgınız gün çıkmaya başladıgınız günden sonraki ilk 1 hafta 2 hafta gibi özel günler varsa onlardan birinde sana tanga almak gelmiştir aklına. boşa almamak içinde kullanıyormusun diye sormuştur[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sevgilisine kim tanga alır? @blackkaos. valla içimde slip üstünde kısa şort üstümde tişört. and you? :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Madcat, 09 Ağustos 2005 13:25 tarihinde demiş ki: İçinde birşey varmı diye sormasından iyidir bence.? +1 öle bir cocuk bastan kaybetmiş demektir.sordugu soru mantıksızlığın otesinde birsey herhalde hiç kultur falan gormemıs bu arkadas[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kızlar böyledir abi ne kdr fedakarlık yaparsınız , sewersiniz kendinizi kaptırırsınız ve sonra bi cümlede kıçınıza tekmeyi vuruverirler o yuzden Kimseye Bağlanmıyorum, sdc çıkıyorum mutluyum :)
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sevgilisine tanga alan tanıdıgım var hatta bi tanede sınıf arkadaşına alan tanıyorum. ha samimiyetim azaldı ama olsun tanıyorum.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eheh kız arkadaşınız tanga giyiyosa alırsınız ne var ki bunda samimiyet azaltıcak?[signature][hline]abandon your life for three months..
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tanga iyidir beah :D hemen soğuma iç güdüsel bi olay çocuğun yaptığı.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: cariche, 09 Ağustos 2005 13:15 tarihinde demiş ki: 1aydır çıktıım çocuk bana dün içine tanga giyiyomusun die iğrenç bi soru sordu!! neye uğradığımı şaşırdım! çok pişman oldu o da.. onun için ölebilcek kadar çok severken bütün sevgim bi anda bittii... böyle bişey yuzunden soğuduysan aşkın sevgin feykmiş[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 çocuk belki fantazi yapmak istiyor? Olamazmı? Her türk Gencinin Ideal Fantazi iç çamaşırıdır. ;)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kız arkadaşımla aramda derin bi hayvanlık bağı var o yüzden benim için o laf çok sade geliyor ama yinede daha öpüşmeye falan yeni başladığın bi kıza gidip de sen tanga giyiyormusun , demek onun beyninde sekmeye uğrar ve : Sen tanga giyiyormusun , ben çok severim , hani giy de ilerde işimize yarar Demek gibi bişey kanımca .Erken etmiş o lafı[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yasadıkları ılıskıye bıraz ters bı soru yanlız. yanı henuz o kadar samımı dııller ve bazı ozel durumlar var... yanı seda bunu bana ılk soledıgınde bende gayet bozuldum cunku cok cok cok erken bunu sorması ıcın...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yaa bune yaa koptum valla bir tanga için ayrılık etresan adamın boş anına gelmiş olabilir yada fantezilerini kelimelre döndürmüştür yada boşverin bu bende kalsın :) Ama böle saçma bi olay yüzünden ayrılmayın.[signature][hline]Konuşmak bir gereksinim olabilir, fakat susmak bir sanattır. White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konu üzerine yorum yapmak gerekirse, öküzlüğün luzümü yok, biraz kontrollü olmak lazım. Hani tamam aklından geçti diyelim, düşünce ve duyguların aklında oluşmasını engellemek zordur belki ama onu bir de dile getirmek (daha 1 ay geçmeden) öküzlük olmuş. Tabi bunu sorduğun kişiye de bağlı. Demekki bahsi geçen hanım arkadaşımızı bir ayda tanıyamamış. Bu da ilişkiler hakkında ikinci noktaya getiriyor bizi, ya iyi tanımadığın biriyle çıkma, ya da tanıyana kadar sözlerini iyi tartıp biç (tabi ilişkiye önem veriyorsan geçerli bu, yoksa biri gelir biri gider havasında isen birşey diyemem).[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ardeth aplamız konuya son noktayı koydu bence.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 çocuk yine iyimiş. ben olsam sormazdım direk bakardım birde bu yönden düşün. o yüzden değerini bil elindekinin. Bak etrafda neler var...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu olay göründüğü kadar basit değil arkadaşlar, dikkat! bi yanda "normalde rahat konuşamayan ancak birdenbire sevgilisine iç çamaşırını soran, ağır abi ile utangaç çömez arasında" bir erkek karakterimiz var, onu bu soruyu sormaya iten nedenler nelerdir, biyerde mi görmüştür, televizyonda mı izlemiştir, sağdan soldan duyduklarına göre mi hareket etmektedir? öte yanda "onu ölümüne seviyodum ancak bana tanga giyip giymediğimi sordu bi anda herşey sona erdi bi daha asla yüzüne bakmam" diyen ve sonra tepkisini forumumuzda bir topic açarak dile getiren, gözü kara, özel hayatına düşkün, ancak biraz aceleci bir kız karakterimiz var. bi de _gzm_ arkadaşımız var erkek karakteri yanlış tanımış veya erkek karakter müthiş yetenekli bir oyuncu. ve bu yanda da evde oturup depresif kitaplardan bunalmış, sıkılmış, kendine eğlence arayan ve post kasan bir pati!kurtarın beni, imdat, kontrolsüz yazıyorum tamamen. yukarda yazılanların hepsi yazılmıştır.[signature][hline]abandon your life for three months..
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 puhahah bana ne sorular geldi geçti.1000 kere ayrılmıştım çoktan o zmn=)geyiktir yaa[signature][hline]love is the funeral of hearts
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 göreceli sorular bunlar. x : tanga giyiyo musun ? y : ay sapık ! x : tanga giyiyo musun ? y : hava sıcak çıkar gömleğini !!! gibi. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben bu caricheyi geyt ii anlıorum bikere gzm haklı o çocuk öyle biri diil ve özellikle şu an bulundukları konmda caricheye böyle bişi söylemesi rahatsız edici.. ki ben böyle bi konuda sadece gülüp geçmeyi tercih eden bi kişilik olarak sadece kızmayı tercih ediorumm.. çok ayıp etmş bence carichecim sende kızma bana kötü bi anlamda söylememiştim herneyse saçma olmuş bidaa sormamasını temnni ediorumm!!!! ayıp yani öyle biş çocuk böyle bi kıza[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter!
Öne çıkan mesajlar