Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Merak Ettikleriniz. . .

Kalitzburg

Öne çıkan mesajlar

Oyuna basladıgımdan beri aklıma hep takılan bazı seyler var. . . szinde varsa paylasın lutfen

1.Trinket Küpemidir ? Deilse neden küpe ikonu vardır equip bolumunde ?

2.Undeadler cinsel iliskiye girerlermi ? Yoksa nası cogalırlar ? Her undead bi zamanlar humanmıydı ? Olu gnomeların dwarfların undeadı olması lazm deilmi ?

3.Neden oyunda sadece human cocuklar gorunurde hic cocuk night elf gorunmez ? Night elfler analarının karnından 30 yasındamı dogarlar ?

4.BoE,BoP ? Bunların amacı nedir ? Benim kullandıgım silahı kardesim kullanamazmı ?

Ve bunun gibi niceleri. . .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue
Kalitz LvL 3* Human Priest

[Bu mesaj Kalitzburg tarafından 14 Ağustos 2005 04:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2.undeadler insan eskiden, sonradan undead oluyolar.

3.night elfler az ürediği için olsa gerek. feralas'da bi questte shay adında bi genç kız kurtarıyosunuz, daha gencini görmedim :p

4.boe itemlar kullandığın zaman bop olurlar. yani başkasına veremez ya da satamazsın. anca vendora satabilirsin. bazı itemlar direk bop olarak düşerler.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 14 Ağustos 2005 04:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 14 Ağustos 2005 04:29 tarihinde demiş ki:
4.boe itemlar kullandığın zaman bop olurlar. yani başkasına veremez ya da satamazsın. anca vendora satabilirsin. bazı itemlar direk bop olarak düşerler.

Bunu biliyorum. . . Amacını sordum ? Mantıgı nedir bunun ?[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue
Kalitz LvL 3* Human Priest
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 14 Ağustos 2005 04:29 tarihinde demiş ki:
4.boe itemlar kullandığın zaman bop olurlar. yani başkasına veremez ya da satamazsın. anca vendora satabilirsin. bazı itemlar direk bop olarak düşerler.

bop olmaz da soulbound olur.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

2. humanların cesetlerinden undeadlar summonlandı diye biliyorum yani o yönde bişiler sonucunda undeadlar oldu ama wc3 deki gibi cesetlerden undead summon ediliyorsa cüce cesetlerinden de cüce undeadlar çıkmalı diye düşünüyorum ama tam hatırlayamıyorum wc3 de cesetlerden undead yaratan aracın özelliğinde sadece insan ceseti diye kısıtlama varsa bu neden bütün undedların insandan dönme olduklarını açıklar :)
3. sanırım elfler darnasusda veya bizim dünyamızda herhangi bir yerde doğmuyor, elflerin ölümsüz diyarlarında doğup bizim boyutumuza geliyorlar gibi bir açıklaması olablir ama gerçekten neden dwarf veya gnome çocuk yok :) iksir için ufalmış gnomeler görmüştüm if'de duel yapıyorlardı, fera gibiydiler hehe, birde onların çocuklarını düşünün hehe.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

Trinket küpe değiiiil. Oyunda kam'a (forumda xrex) inandıramadım bir türlü. Inventory'de küpe resmi var onlar küpe diyor.

Goblin jumper cables, goblin mortar (havan topu!), nifty stopwatch ya da the black book adlı kitabı kulağa takabiliyorsanız helal olsun. :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Forsaken mı gereksiz ?
Warcraft III den geliyo bu olay.Nası Gereksiz ?
Hikayesi ne oldugu belli olmayan iki tane ırk getirdiler işte 4v4 olması için.Çeşit olsun diye getirdiler gnome ve troll race ini.
Diger tüm ırkların bazılarının temel digerlerinin yan hikayeleri vardı Warcraft III de ve Warcraft tarihinde.Bu iki luzumsuz nerdne türedi onu anlamadım işte ben.[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 14 Ağustos 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 14 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
Trinket küpe değiiiil. Oyunda kam'a (forumda xrex) inandıramadım bir türlü. Inventory'de küpe resmi var onlar küpe diyor.

Goblin jumper cables, goblin mortar (havan topu!), nifty stopwatch ya da the black book adlı kitabı kulağa takabiliyorsanız helal olsun. :horace:

kulağından havan topu fırlatan bi gnome görmeyi çok isterdim :D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 14 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
Forsaken mı gereksiz ?
Hikayesi ne oldugu belli olmayan iki tane ırk getirdiler işte 4v4 olması için.Çeşit olsun diye getirdiler gnome ve troll race ini.
Diger tüm ırkların bazılarının temel digerlerinin yan hikayeleri vardı Warcraft III de ve Warcraft tarihinde.Bu iki luzumsuz nerdne türedi onu anlamadım işte ben.

Troller gereksizde forsaken mı gerekli? W3 de horde seçtiğin zaman hangi birimleri yapabiliyorsun? Orc, Tauren, Troll. Forsaken var mı? Yok. Hikayede forsaken ile horde arasında birşey var mı? Yok. Forsakenların başı eskiden high elf değilmiydi? Öyleydi. Trolleri nasıl gereksiz buldun anlamadım. Hordelar W2de de W3de de horde ile beraberdiler.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Sosyal ağlarda paylaş

trollerin hikayelerinin hepsi yan hikaye.ayrıca yaptığın birime bakarsan niye mountain giantlar yok?saçma bi yazı olmuş.hem zaten forsaken aslında horde değil bu oyunda 4v4 olsun diye horde a vermişler.oyuna yeni başladıındada tauren,orc,trollere naturel rep te olmanın sebebide budur.

@ Eternal:ben daha önce yazdım :D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 14 Ağustos 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 14 Ağustos 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
said:
Eternal, 14 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
Forsaken mı gereksiz ?
Diger tüm ırkların bazılarının temel digerlerinin yan hikayeleri vardı Warcraft III de ve Warcraft tarihinde.Bu iki luzumsuz nerdne türedi onu anlamadım işte ben.

Troller gereksizde forsaken mı gerekli? W3 de horde seçtiğin zaman hangi birimleri yapabiliyorsun? Orc, Tauren, Troll. Forsaken var mı? Yok. Hikayede forsaken ile horde arasında birşey var mı? Yok. Forsakenların başı eskiden high elf değilmiydi? Öyleydi. Trolleri nasıl gereksiz buldun anlamadım. Hordelar W2de de W3de de horde ile beraberdiler.

Şimdi öncelikle Warcraft tarihini yeterince detaylı biliyomusun emin degilim ama Warcraft II de ve III de Horde diye bişey yoktu zaten.Faction lar yoktu.Bu arada Forsaken zaten açılışta Horde olarak başlamıyo hikayeye.Git bir undead Karakter aç Reputation lara bak heryere Neutral dır.Undercity haric.Quest lerinin oku hikayelerine göz at.Horde olma gibi bi çabası yok zaten undeadlerin.
Biraz daha araştır.
He bide bu arada Warcraft III ün ana teması Undead istilasidir zaten.World of Warcraft daki Ana 3 faction Human,Orc ve sonradan sizin canınızı okurum ulen diye gelen Undead faction ıdır.Tripot un ayakları bu 3 ırk digerleri eşantiyon.
Bişey daha ekliyim Forsaken nın başı high elf degil Lich ( Burning Legion ) ve bu arada bizim wow da oynadıgım undead ler istiladan kaçmış olan kabile.
[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 14 Ağustos 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...