Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Juzzam, 08 Ağustos 2005 14:49 tarihinde demiş ki: Öne sürdüğünüz sebeplerin büyük çoğunluğu subjektif ve farazi. Tamamen istatiksel bir durum. Nedense genelde bir çok realmde Alliance oyuncu sayısı fazla oluyor. Oyunu oynayanların neden daha çok alliance seçtiğini ise buradaki bazı arkadaşlar kadar psikoloji ve/veya sosyoloji tahsili görmediğim için bilemiorum. Ama kalabalık olan yerde sorun da çok olur. Türkçede böyle bir deyim bile var, biraz amiyane; nerde çokluk orda bokluk. Bir tarafın oyuncu sayısı fazlaysa o tarafın iyi oyuncularından ziyade noob, lamer, acemi vs. olarak adlandırdığınız adamlar daha çok öne çıkar. Yanlış benim oynadığım serverda horde karakter sayısı fazladır :=) Ama allylar hala noob :=P Etrafımda lightining shield dönerken bana staffle vuran bir mage'i baska türlü acıklayamıyorum. Bu kazanmakla kaybetmekle alakadar bişi değil. tabiki aralarında süper iyi oyuncular , bug sömürücüler , gangkerlar mevcut 2 tarafında. Ama oyunu bilmemek , zaten noob die bunlara diyoruz biz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 büyülerime karşı evasion açan kaç undead rogue gördüm sayısını hatırlamıyorum. aynı şekilde warrior karakterime karşı evasion açan roguelar da görmedim değil. acı çekerek öldüler :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ee yeter ama sacmasapan konusmaktan bıkın artık mage in manası kalmamıştır staffınla vuruyodur başka çaresi yoksa . odamı olmadı? Butun allylara noob diyemessin .Birde millet burayi aglama duvarina cevirmiş .[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hmm mesajımın yarısını mı okudun acaba ?? yoksa sadece bir tanesinin bir bölümünü mü ? Tüm allylara noob kim demiş ? Magein manasını göremiyormuyum sence ben savaşırken :=) onu kontrol etmeden savaşmakda zaten ayrı bir noobluk olur herhalde. --------------------------------------------- evasion açan roguelarda süpermiş gerçekten :=)) Ben warrior gördüm mü dodge veren itemlarımı bile değiştiriyorum ben saldırıcaksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Gerek LoTR dünyasında, gerek de D&d dünyasındaki cüce sevgim yüzünden dwarf açıp alliance oynamaya karar vermiştim ilk başta, sonradan alliance ın ne olduğunu anlayarak Wwarcraft dünyasından sevdiğim orcları seçtim. *zug zug* Sebebi ise, oyun tarzıyla ilgili. Hiçbir zaman "sürü" olan taraf olamadım, gerçek hayatta da, oyunlarda da, ve kalabalık gezmeyi kendime yediren bir insan değilim, hatta bir alliancela 1-1 savaşırken yardıma gelen hordelara azarı basmışlığım vardır. SCde zerglerden nefret ederdim, onca sene SC oynamamıza rağmen zerg seçmedim, random gelirse arkadaşımla makine değiştirirdim Terran hastası bir kimseydim :). UOda order olup kaleden dışarı ok atmadım hiçbir zaman, hep chaostum, CSde hep az player olan takıma girerdim vs. Sebebim tamamen bu, noob muhabbetine girmeyeceğim ama ben sürüye katılmayı sevmediğim aksi bir adam olduğum için, az olan tarafı seçtim, hatta az olan tarafta da az olan classı ve ırkı seçtim, ben böyle seviyorum çünkü. Ama hala cüceleri çok severim, dalmaya kıyamam, keşke cüceler alliance olmasaydı der dururum. Zaten şöyle bir bakınca alliance tarafına da, cüce seçen oyuncuların genel olarak daha kaliteli ve akıllı olduklarına inanıyorum, sayıları da az zaten. Ama bir NE ordusu var ki çok felaket, birçoğu NE hatun açıp göğüslerini seyrediyor, o nedenle NE hatunları sevmiorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hunterımı NE açtım, şu an oynadığım druidi de NE female açtım, ama kalkıp da göğüslerini seyretmek için diil. Mountlarını beğendiğim için. Kaplanları öyle çok seviyorum ki bütün petlerim kaplan ve koluma da dövmesini yaptırdım. NE female karakter açanlar göğüs bacak görmek istiyolar, dwarflar iyi oyuncular diye genelleme yapmayın. Benim gördüğüm en iyi healer arkadaş NE priest oynuyor ve bütün sınıfların oyun sitilini, güçlerini biliyor. Bu adam "noob" mu şimdi? Edit: Siber karakterlerle kendini tatmin eden varsa gitsin, Lineage 2 oynasın. Hatırladığım oradaki karakterler daha güzeldi. O da yetmezse strip poker tavsiye ederim. :-P [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose [Bu mesaj DA2019 tarafından 08 Ağustos 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bütün NEler öyle diye bir genelleme yapmışsam quotela paticikte yazmayacağım bir daha.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Genelleme tabii ki yanlış ama kadın soyanlar tabii ki NE ve human olacak. Tauren veya orc soyup izleyenler de tabii ki olabilir ama o arkadaşlarla mümkünse görüşmeyelim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Pirvan, 08 Ağustos 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Ama hala cüceleri çok severim, dalmaya kıyamam, keşke cüceler alliance olmasaydı der dururum. aynı fikirdeyim keşke cüceler de horde olsaydı. Herneyse Milletin zevki, 0101010101 lerden oluşan kuşbeyinli 1000000 tane üçgenin birleşmesinden meydana gelen bir grafiğin çıplak halinden zevk alacak seviyeye geldiyse bu dünya batmıştır.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 matrix gibin diyosun yani[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Cücelerin inventory dolduğunda "I can't carry any more" deyişlerine hasta olduğumdan cüce oynayacaktım bi aralar. Hala hayalimdir cüce oynamak.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 36 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 08 Ağustos 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 En büyük Horde.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla onu bunu bilmem de human-ne kadin acan tipler direk noob listesine girer bence ;p tabii kesin vardir bissuru kadin olup kadin acan, ama biliyorum ki bissuru tip tas kari oynayayim tribine yatip human-ne aciyolar. bende gankliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Jadelith, 08 Ağustos 2005 17:49 tarihinde demiş ki: valla onu bunu bilmem de human-ne kadin acan tipler direk noob listesine girer bence ;p tabii kesin vardir bissuru kadin olup kadin acan, ama biliyorum ki bissuru tip tas kari oynayayim tribine yatip human-ne aciyolar. bende gankliyorum :D Valla bende NE male 'ı açıkcası hiç sevmedim :) Her gördüğümde aklıma TC geliyor :D sapık gibi bi tipleri var böyle saç sakal karışmış gozler parlıyo fln :P Bence ally ile horde'ların en büyük farkı nedendir bilmiyorum ama dikkat ettigim kadarıyla atıyorum mesela bir paladin talentlarını grub için ayarlıyor daha çok group pvp pvm ye göre ayarlıyorlar.. ama bi horde genelde solo yada 1v1 pvp baz alarak ayarlıyor gibi gelior.. Horde'dakiler sanki biraz daha solo game e yatkın.. Mesela örnek vereyim BL göçtüğünde rasgele bi servera giriyor ally char kasıyorum onların mekanlarını merak ettigim için ve inanın lvl 1 chara 2-3 tane lvl 1-2 adam party atıyor gel q yapalıyor diyorlar.. bu başıma birçok kez geldi.. Ama daha hordelarda arkadaş olan tiplerden başka toplu gezen birilerine raslamıyorum.. Ally'lar gankliyor söyle yapıyor fln demek istemiyorum çünkü bende lvl gözetmeksizin önüme gelene dalıyorum artık.. ama kin nefret yada sinir beslediğim için degil Benide zamanında çok kere kestiler ama kesilmeninde o korkuyu yaşamanında acaba ally çıkıp kaç kişi ganglicek diye yaşadıgım korkuda gayet zevkliydi :) Allyların bence en sevmediğim yanı hücre bölünmesiyle cogalmaları :D Daha geçen gün 2 shammy 1 rogur epl scarlet kampta farm yapıyoruz 3 tane ally var 1 warr 1 mage 1 rogue (süper tayfa :D ) dalmadık herkes işine baksın diye.. 5 dk geçmediki bi mage daha geldi ve 4 kişi olur olmaz sorgusuz daldılar.. Tmm dedik cesetlere döndük hazırlıksız anlarında reslenip kestik.. Ve olan oldu 4 kişi olmaları yetmezmiş gibi 3 kişi için birde priest çagırdılar :D 5v3 pekte eglenceli olmadı açıkcası.. Aynı olay şu bootybayin ordaki arena dada başımıza gelmişti lvl 56 ike bi lvl 54 rog arkımla orda kutuyu bekliyoruz lvl 60 warr ve 59 mage geldi şansım desem bilmiyorum ama 2 kere üst üste kestik.. daha sonra bi priest geldi bizdede şanstan lvl 60 shaman oralarda gezerken bulduk gene 3v3 yaptık kestik.. Ve gene olan oldu :) 1 mage 1 paladin daha geldi :D Yani bunu anlamış değilim daha ben scholo quest için ideal party yi 2 haftadır bulamazken adamların bir tanesini kestigin zaman 1-2-4-8 katları gibi çogalıyolar :D Neyse fazla uzattım sanırım İşin özü şudurki lütfen çoğalmayın ally arkadaşlar :D Artık ally gordugum zaman dalmaya çekiniyorum 15 kişi gelecekler diye :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ally olupta oynanabilecek en iyi race bencede dwarf.dwarf warrior karizma listesinde 2. bence (orcs ftw)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bugün muhteşem bir gün oldu, ve horde olmaktan gurur duyuyorum cidden, hatta aşığım abi ben horde a şu anda :) Ragnarosu 37 kişi 2. sons of flame e 1dkdan fazla varken kestik. Resmen kusursuz bir raiddi, sonra gittik 30 kişiyle onyxiayı öldürdük az evvel, ondan önce bi azuregosa uğradık. Bi baktık lowkick adlı rank 1 ordusu bir guild kesmeye çalışıo wipe yediler reslendiler kestik bunları falan. Sonra biz daldık 50% ye geldi bi baktık aynı tipler geldi 2 3 kişiyi kestiler azuregos bunları dondurdu. Sonra bi baktık bi 40 kişilik raid daha geldi ve öldük 40%da. Cesetleri almaya bi geldik 150 kadar alliance vardı en az baya neşeli de olunca millet bi geyik oldu varya geberdik. Neyse onyxiayı kestik azuya geldik bu 150 kişi 2 saat boyunca reskill yemişler vazgeçip gitmişler. Nihilum Ace of Spades ve biz vardık biz aldık ilk agroyu ve azuyu kestik. Ama arada düzgün birkaç alliance geldi dalmadılar oturduk /hug falan yaptık. Horde olmak güzel şey, dayanışma da artıyor horde da gördüğüm kadarıyla.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ezilen halklar arasında dayanışma her zaman daha fazladır :) Anlamadığım sizi 5 ALLY toplanıp kestiğinde NOOB olmaları ama sizin intikam için 10 horde toplayıp geldiğinizde Cool olmanız :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hiçbir zaman bir yere 100 horde toplamak nasip olmadı be baba ne yazık ki.. Ama alliance kassa biraz 1000 kişiyle raide falan gelir yani[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Pirvan, 09 Ağustos 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Bugün muhteşem bir gün oldu, ve horde olmaktan gurur duyuyorum cidden, hatta aşığım abi ben horde a şu anda :) Ragnarosu 37 kişi 2. sons of flame e 1dkdan fazla varken kestik. Resmen kusursuz bir raiddi, sonra gittik 30 kişiyle onyxiayı öldürdük az evvel, ondan önce bi azuregosa uğradık. Bi baktık lowkick adlı rank 1 ordusu bir guild kesmeye çalışıo wipe yediler reslendiler kestik bunları falan. Sonra biz daldık 50% ye geldi bi baktık aynı tipler geldi 2 3 kişiyi kestiler azuregos bunları dondurdu. Sonra bi baktık bi 40 kişilik raid daha geldi ve öldük 40%da. Cesetleri almaya bi geldik 150 kadar alliance vardı en az baya neşeli de olunca millet bi geyik oldu varya geberdik. Neyse onyxiayı kestik azuya geldik bu 150 kişi 2 saat boyunca reskill yemişler vazgeçip gitmişler. Nihilum Ace of Spades ve biz vardık biz aldık ilk agroyu ve azuyu kestik. Ama arada düzgün birkaç alliance geldi dalmadılar oturduk /hug falan yaptık. Horde olmak güzel şey, dayanışma da artıyor horde da gördüğüm kadarıyla. orgrimmarda süzülürken "lan gene mi kestiniz bunu " dedimdi.Sizmişsiniz :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 heh valla human paladin seçtim, gayet de lawful good'um. benden iyi ne horde olabilir ne alliance.. :-p horde = undead + tauren zaten, biri metalci gençlik öbürü pp'cilere yönelik. gnome, troll gibi küçümsenen ırkları oynayanlara da saygı duyarım.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Absolut, 09 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Ezilen halklar arasında dayanışma her zaman daha fazladır :) Anlamadığım sizi 5 ALLY toplanıp kestiğinde NOOB olmaları ama sizin intikam için 10 horde toplayıp geldiğinizde Cool olmanız :) Walla 10 tane horde toplayabilsem raid kurar raid questleri bitiririm yada Wsg kasarım :) Ama her zaman 10 tane bulmak pek mümkün degil :) Ama sanki ally larda bi durum oldumu /1 x,y 2 horde need help.. 5 ally x,y de :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Valla Horde olmak cidden dayanışmayı arttırıyor. Dün Booty Bay'in kuzeyinde questte idim ve bir baktım bir ally düşük level bir hordun peşinde allah allah gidiyor. Benim health mobdan çıktığımdan %10-15 arası ama bandajı bile beklesem arkadaş ölecek bende ya allah dedim yardıma daldım. Mana potion içip manamı arttırıp büyü ile önce yavaşlatıp sonra uzaktan baya bir zorladım. Sonra sağolsun kaçan arkadaşta döndü birlikte kestik vatandaşı. İş bitince kaçan arkadaş direkt aman dikkatli ol benim gitmem gerek dedi. Bende başıma geleceği bilsemde questi bitirmek uğruna orada kaldım. Doğal olarak daha öldürdüğümüz o rogue dirilmeden bir hunter ve bir paladin geldi ve beni bir mobun üstündeyken öldürüdü. Bende reslenir reslenmez biraz ilerdeki bir horde kardeşe hemen party teklifinde bulundum ve anında kabul etti. Bir süre sonra bir başka vatandaş daha bize katıldı. 1 Shaman, 1 Druid ve 1 Priesten oluşan grubumuzla bizim önümüzden mütemediyen geçen 1 vs 2-3 lük gank gruplarını baya bir şaşırttık ki aynı anda questimizi de tamamladık. Horde olmak güzel iş vesselam, uzun süre kaçabilirsen biliyorsun ki seni gören direkt yardım edecek levelı ne olursa olsun. Shamanım ile resmen kaçma ve uygun anda geri vurma uzmanı oldum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Frostwhisper'da NE male charım var.Tamam orjinal serverlara yeni başladım ama kendi levelıma göre iyi oynadığımı düşünüyorum(lv 20'yim).Ashenvale'e girince ben 18 ken üç tane 26 lık mage,druid ve rogue ben mob keserken bana arkadan daldılar sonra gittim tekrar doğdum yine daldılar yine öldüm tabi.En az böyle benden 6-7 lvl yüksek levellı hordelar tarafından 10-15 kez öldürüldüm.Sonra tepem attı bende ne kadar ally bulabildiysem buldum ve pusu da yaptık,arkadan da daldık,kesip doğunca bi daha da kestik.Şimdi ally'ler noob oluyorsan khordeların yaptığı kendi levelından 6-7 level düşük olanlara 3 kişi dalmak mı profluk?.Eğer buysa profluk bizde oluruz prof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Durun ben en iyisi son noktayi koyayim. Her iki tarafdada cok iyi oyuncular var, her iki tarafdada cok mal oyuncularda var, her iki tarafdada cok noob oyuncular var, her iki tarafdada v.s, v.s. ............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dün strat baron a gidiyoduk.bende zaten orda ytrs handde farm yapıyodum.gidip instance ta bekliyim bu arada bişeyle atıştırırım dedim.kapının önünde 10 kiişi lik horde grubuna denk gelmiyim.adamlar sanki beni bekliyolardı gibi totemler hazır shield lar açık.yenide epic at aldım dostlar sağolsun yardım ettiler.bunlar başladı kovalamaya 8-9 kişi.adamlar inatçı nerdeyse stratı boşverin scholomance dicektim :-P .abartısız adamlar wpl(western plaguelands)ye kadar işi gücü bırakıp epic atlı beni kovaladı :D ellerine bişey geçmedi.sadece beni öldürme çabasında bulunan mithril spurs lu bi troll yetişip charge attı.diğerleride arkada kaldı.dayanamadım ayaküstü kestim :D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 09 Ağustos 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar