Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 thread resurrection oldu bir yandan da. iyi bakalım, 2013'te umarım daha çok çizer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 kickstarter mevzulari ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 elini sakatladığı için kickstarterlarda kaldı öyle yavaş yavaş yapacağım onlarıda demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 865 Şaka lan şaka, gerçekten çıktı:p http://www.giantitp.com/comics/oots0865.html Neyse çok bekletmedi en azından. 865 Bi yandan da Xykon bodoslama dalıcak heralde. Bayağı coşucak bence. Çizim yapmadan hikaye yazabileceği bayağı uzunca bir zamanı da oldu zaten bayağı sağlam senaryo yazmıştır diye tahmin ediyorum. Çok birşey beklemiyorum gerçi, Tarquin ve Xykon u aynı karede görmek bile yeter bana^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 oooooooo iki sayi gelmis hem de. dedigin gibi su surede iyice yazmis olsun hikayeyi de, en kotu ihtimal 2 haftada bir alalim artik sayilari. adam kazadan once bile ayda bir, iki ayda bir cikarmaya baslamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 866 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Üzüldüm şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 uzuluyodum ki sondaki muhabbet yardi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 867 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hakkaten bir kere daha parti dağılması pek çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 869 düşük will save, beklenildiği gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 nerde kaldığımı hatırlayabilirsem devam edicem bunu okumaya, özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Aynen ya. Bir ara bıraktım ben :/ Şimdi nerde olduğumu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 870 OHAAAAAAAAAAAA Belkar ın mükemmelliği birkaç kat artıcak laan^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ShadowFury said: 870 OHAAAAAAAAAAAA Belkar ın mükemmelliği birkaç kat artıcak laan^^ 870 hakkaten oha. vampir belkster! böylelikle "son nefesini verecek" muhabbeti de teorik olarak gerçek oldu. well played. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi kedi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 870 için official forumdan yorum geekery stuff: said: if we assume Malack is a vampire, given Belkar's HD, he should be a Vampire, not a vampire spawn - a vampire with class levels, at that! He just gained +6 natural armor, +6 Str, +4 Dex, +2 Wis, +2 Int, and +4 Cha, Fast Healing, resistance to cold and electricity, 10/silver and magic DR, a dominate ability, a bat form, spider climb, a blood drain, the ability to create spawn, the ability to summon creepy crawlies AND....He is bound to the will of his new master, Malack. SO, he is going to be a MUCH better combatant, and will support Malack. What I'm really wondering is, how will the boost to his Wis and Cha affect his personality!?!?!? wisdom artınca belkardaki evil'lık gider mi? günün sorusu. gerçi vampirler always evil olarak geçiyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Malack'ı gün ışığı altında gördük, vampir olduğuna emin miyiz? Kafası, kuyruğu falan robeun dışında kalıyordu yürürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 herhalde bir magical item vardır, veya vampire lord olunca bazı özellikleri azalmasına rağmen güneşte durabiliyordu diye hatırlıyorum. edit: varmış şöyle bir şey said: A vampire lord is not as vulnerable to sunlight as a normal vampire, and can go about in broad daylight if it desires. Under sunlight, it takes a -4 penalty to all ability scores and on all attacks, saves, and skill checks. Also, a vampire lord in sunlight cannot use any of its supernatural powers. malack'ın önceki vampir referanslarını da arkadaşlar çıkarmış. special diet ve bloodwart tea. bu arada malack'ın vampir olduğuna dair resmi açıklama da varmış. buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Coldwind said: 870 için official forumdan yorum wisdom artınca belkardaki evil'lık gider mi? günün sorusu. gerçi vampirler always evil olarak geçiyor hep. Mark of justice sonrasında wisdom ı bayağı artmıştı zaten :p Hala alignment olarak evil, wisdom arttı diye de o kadar değişmez ama nonsense murder modundan çıkalı bayağı oldu zaten. -Her ne kadar çoğu Lord Shojo dan alıntı olsa da- Belkar felsefi açıdan en sağlam karakterlerden biri şu anda. Vampire dönüştükten sonra nonsense murder günlerine geri dönebilir tabi eheh^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ShadowFury said: Mark of justice sonrasında wisdom ı bayağı artmıştı zaten :p Hala alignment olarak evil, wisdom arttı diye de o kadar değişmez ama nonsense murder modundan çıkalı bayağı oldu zaten. -Her ne kadar çoğu Lord Shojo dan alıntı olsa da- Belkar felsefi açıdan en sağlam karakterlerden biri şu anda. Vampire dönüştükten sonra nonsense murder günlerine geri dönebilir tabi eheh^^ DM ve karakterler başlarda bir bölüm vardı, vaarsuvius owl's wisdom atıyordu slow poison scroll'u kullanabilsin diye belkar. o esnada belkar'ın cloak beyaz olup bundan sonra aydınlandım adam öldürmek çok saçma dediği bir muhabbet vardı, o kadar yükseleceğini sanmıyorum, umarım :P belkar'ın psychedelic deneyiminden sonra (ki en favori bölümlerimdendir oots'de, tık pls) sahte rol yapması baya gerçek hayata dair bir şey. yani ne bileyim, bence bir frp masasında DM deli gibi öldürmeye çalışıyor belkar'ı. çünkü belkar hikayeyi bildiğin trolllüyor ilk bölümden beri. frp'yi saçma buluyor adam öldürmek harici, e role play falan zaten sıfır. DM ceza verdi, mark of justice muhabbeti ile belkar'ın player'ı frp'den çok baydı diye düşünüyorum çünkü öldürmesine izin yoktu. onun üzerine shojo ile olan muhabbet ertesi rol yapmaya başladı (pretend character growth & faking sincerity), DM'in de onu kabul etmesini sağlayıp (verdiğim linkte 8. panelden sonrası, koltukta oturup cheetos yerken masada birileri var, shojo da anlatıyor nasıl onu geri kabul edebileceklerini) oracle kehanetini yeniden düzenlemesine sebebiyet verdi. daha önce de yazmıştım sanırım, mesela DM Roy karakterini çok ukala buluyor bence. zaten roy'un olması gerekenden daha düşük levellı ve saçma olayların mağduru olmasının sebebi de bu olabilir. elan mesela, haddini bildiğinden dolayı çok fazla üstüne gitmiyor DM diye düşünüyorum. vaarsuvius dersen sanırım DM onunla dalga geçiyor ayrıca. şimdi belkar sahte gelişim muhabbetiyle DM'i kandırdı belki de, eh ödülünü de aldı vampir olarak. hem kehanetteki gibi out of game olmadı, hem de karaktere massive boost geldi aslında. Şimdi ise dediğin gibi eski usul takılabilir çünkü partide en yüksek levellı sanıyorsam belkar, çok şey ona bakıyor belki de. kendimi en çok özdeşleştirdiğim belkar oldu şu süreçte, çünkü çok eğleniyor artık. ben de frp oynarken aşırı rp dolu ortam varsa trolllemeyi çok severdim aynı tarz, en basidinden durduk yere masum insanların olduğu yerlere fireball atmalar falan, DM'in önemli karakterlerini durduk yere öldürmece hep. feciydi :p gece gece wot koyasım gelmiş meğer, kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi benim bundan önce birebir belkar karakterim vardı. halfling ranger/fighter ama zamanında baya işkence görmüş kafa gitmiş kendini barbar sanıyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bölümler hızlıca çıkmaya başladı. Ara verdiği dönemde bol bol malzeme biriktirdi herhalde. 871 872 Pff ne gaza gelmiştim Belkar vampir olucak diye. Koduğumun dwarfı ne diye karışıyo ki. Durkon ölsün, Belkar vampir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 873 de gelmiş. durkona şans vermiyordum pek, ama iyiydi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bence de. Ama sanırım Malack ın levelı Durkon dan çok yüksek değil(7. panelde dispel denemesi ve Durkon un laf sokmasından onu çıkardım en azından), yani ilk başta düşündüğüm gibi arada çok büyük uçurumlar yok sanırım. Tabii yine de durkon ölsün, belkar vampir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar