Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 -Do you have last name ? -Yes, but I think I should save it for an emergency. -Good idea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 captain axe : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Acaba beklenilen Durkon vs. Redcloak kapışması gerçekleşicekmi? Eheh heyecan yaptım:P Savaş bitince tekrar güzelleşmeye başlıycak gibi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Yalnız Giant duyuru yaptı (adamda iki günde bir hasta...) artık random koyucakmış yeni sayıları. Gerçi zaten öyle yapıyormuş ama offical olarak duyurmak istemiş. Sağlık durumunu da açıklamak zorunda değilmiş. Bir film vardı çocuk böyle bi topun içinde yaşıyor metobolizması sıfır diye bu adamada öyle bişi yollasak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 [spo]Gölgedeki yaratıkla karşılaşıcaklar sanırım, acaba ne olduğunu öğrenebilcekmiyiz yaa... Olayları şöyle uçta bırakıyo, üstüne bi de günlerce güncellemiyo gıcık oluyorum. Miko dirilicekmi, Redcloakla kapışıcaklarmı filan bunlar da havada kaldı mesela... [/spo] Ayrıca şu düzenli güncellemeyi bırakması olayı kötü oldu bayağı. Sadist herif sen tut okuyucuları bağımlı hale getir, sonra düzenli güncellemeyi bırak... Böhü :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 eheheh son bölüm süper o değil de ben böyle okumayıp okumayıp biriktircem diyorum en fazla 3-4 bölüm dayanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yeni bölümü beklemek de güzel bi his veriyor insana =) bakalım roy'a nolacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 #424 deyim. Titanyum elemental nedir yahu? Bu webcomic'e tapıyorum çünkü sadece geyik değil, bazen böyle farklı bakış açılarıyla dumurdan dumura koşturuyor beni, kucaklaşıyoruz dumurla, sonra dumurlar aralarında paslaşıyor beni... O derece... Ayrıca; Uranyum elemental summonlamak istiyorum. Hem ışıl ışıl olur, hemide area dmg de verir çevresine =D Edit: #435, artık karmaya inanıyorum =D [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 03:25 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Arghhh... Tam okumaya kaptırmışken bitti. Şimdi bekle dur. [spo] O kadar hayaletin bir işe yaramaması bir yana, ölen isimsiz binlerce NPC bir yana, nedense Goblinlerin şehri alması hoşuma gitti (Sanırım kötüler ender olarak kazandığından). Ayrıca bir oda dolusu paladin bu kadar mı işe yaramaz? Edit: Zaten sevmezdim ben bu Paladinleri... [/spo] [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 05:05 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 int 10+ bile olsa paladin paladindir... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 üzüldüm adamın sağlığına yaw :( [spo]benim tahminim miko yla roy un bi after life geyiği olacak.ikiside LG.gerçi miko nun son halini kestiremiyorum ama çıkar işte ordan bi geyik :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 roy? lg? O_o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 evet yaw.hatta çoook önceki bölümlerde geyiği vardı galiba dur bulabilirsem koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 abi yardırmış yanlız frp ile ilgili yazdığı şeylerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 evet benim de hatirladigim kadariyla roy lawful gooddu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 roy has boobies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Lawful stupid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ahahahah son bölümün, son sahne abi. Yine belkar ve yine belkar :D hastasıyım yahu hehe [spo]stabber happy hehe[/spo] [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 01:38 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 roy lawful good hatta hirsiz hatunla baya kavgasi oluyo bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 [spo]Kavga bekliyordum ama yemedi tabi =) STOOOP!![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Bu arada şu şemsiyeli arkadaş nedir yahu? Aldım elime 2nd. Edition MM'ı bir tahmin bile yürütemedim ama. Bu arada şu son 10-20 sayıdır Redcloack'a da baya baya saygım arttı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo]STOP ! hasta eleman ya şu gölgedeki sdf. redcloak bir, o iki[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo] zira ben olsam kendinize bulaşmazdım, yanlış hatırlamıyorsam mikoya aparkat çekiyordu hehe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Ya Redcloak cidden süper bir eleman :D Adam goblinler için mesih gibi bişi olcak sonunda ondan korkuyorum :D Birde geçen eski sayıları okuyordum bu herkes level atlıyor belkar kalıyor ya anlatmaya başlıyor yok buçukluk köyünde hep ezildim ama bir gün yemin ettim onları rüyalarında vahşice öldüreceğim falan birden level atlıyor :D Noldu falan diyorlar roleplaying bonus xp aldım diyor sonra V'de bende xp için üzgün uyuşturucu bağımlısı bir geçmiş hazırlayabilirmiyim gibi birşey diyor belkarda "sky is the limit ears sky is the limit" ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo] Şu mikoyu diriltselerde söylese şemsiyenin altındakinin ne olduğunu ya:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar