Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 evet ana konunun 1 santim ilerlememiş olması benim de dikkatimi çekti. ben de merak ediyorum 600de birşeyler patlacak mı diye, belki geçmiş bölümlerde kalan unuttuğumuz bir şey vardır, bunca bölümden sonra birden ortaya çıkıp da süper bir olay olunca apışıp kalırız belki (umarım) süper olur yani bence
Venator Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 600 geldi. Bu muydu yani dedim hakkaten :/
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hehe düzelmeye başlayacak işler roy geliyor :D wizardlara karşı yeni skillde öğrendi dağıtacak
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Venator said: 600 geldi. Bu muydu yani dedim hakkaten :/ harbi böö hehe
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Muhtesem! Look on the brightside: You are mindless,good at hitting things and you do what a wizards tells you to do.You are finally the perfect fighter. ahahaha :D
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 lol çizgiromanda olduklarının farkında oldukları espirilere bayılıyorum yaa:D
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Yeni bölüm çıkmış http://www.giantitp.com/comics/oots0604.html# Eski bölümlerin tadını yakalamış biraz.
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 o bişi değilde gods of arrkelaan diye bir comic var deli bir bölüme geldi :D erfworldde artık daha ilgi uyandırmaya başladı giant daha fazla dağıtmasa şu ekibi sıkıldım artık.
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 lol haber bölümüne bakıyo musunuz arada? said: As has been reported by a few other gaming blogs and news sites, the Charity Auction at this year's GenCon Indianapolis was held to benefit Gary Gygax's favorite charity, which I will not name here for reasons that will soon become obvious. The fine folks at GenCon raised over $17,000 for this charity, which helps starving children in impovershed areas of the world--only to have that money actually turned down by the charity. The charity refused due to the fact that the money was raised partly by the sales of Dungeons and Dragons materials, which as we all know, puts an irrevocable taint of evil on the filthy lucre that us demon-worshipping gamers might want to use to, say, donate to starving children. Not only is this a slap in the face to every gamer, but it is especially insulting to Mr. Gygax himself, who I understand donated to their cause many times over the years. Plus, I'm sure the children who would have gotten food or clean drinking water with that money would be sort of upset, too.
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Onun update'i de var sitede, iyi olmuş CCF'e onlara da tokat gibi mailler yağmaya başlamış.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Yeni bölüm çıktı. Hahah Belkar tam bir sosyopat olmak üzere. Korkuyorum lan olacaklardan. Süper.
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 az güncellenme, sıkıcı hikaye yüzünden oldukça soğudum. gerçi biraz düzelir gibi oldu da son bölüm çok bayıktı yine. ilk başladığı zaman bu kadar ciddi değildi, şimdi bildiğin FRP oynatılıyor, espriler azaldı iyice. bir de herkes ayrıldı gitti falan ekip kalmadı. yani miko'yu bile özledim o derece. düzelir umarım yakında.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yani baştan sona "dur bakiyim bi dakka benim bonus senin roll+attackı geçiyor çünkü +4 sinerjim var zuha" diye gitse 600 bölüm sürmezdi hikaye. gidişattan memnunum ben açıkçası. phb geyikleri / hikaye oranı gayet güzel bence. azure city avanesi & saz arkadaşlarının baygınlığına katılıyorum tabi. biraz daha kısa tutulabilirdi.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ayrıca v'nin cinsiyeti konusunda durkon spoils v'nin ne olduğunu karakterler bile bilmiyor. 599. sayıda durkon'un konuşmasına dikiz: "och, i dinnae ev'n wanna 'ear about tha elf. i dinnae know what's gotten inta 'im. or 'er. i've ne'er been quite sure." yani yeri gelmiş kızların yanında yatırmışlar falan ama kendileri de emin değil ne olduğundan. yukarıdaki cümle oots'nin asla v'nin cinsiyeti konusunda kesin bi şey söylemiyceğinin garantisi bence.
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 diğer comic daha iyi durumda malesef ona bakmak için giriyorum siteye. arkadaşlar v konusunda bilerek artık açıklamıyorlar hiçbir şekilde ama bir bölümde dikkat ettiyseniz dostların mı fanların mı çizimleri var onların birinde v bayan ve beholderı kör ediyor güzelliğiyle :P ahh ahh öyle bişi olsa
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 son sözümü geri alıyorum #610'u gördükten sonra.. Uzun zamandır böylesi gelmemişti. Epic bir strip cidden, sindire sindire okuyun, atlamayın sakın bi yan kareye her şeyi okumadan :) Mükemmel ya, chaotic alignments ftw.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Off süper, uzun zamandır çok durgun gidiyodu ama 608-609-610 combosu tapınılası oldu, gaz bölümler geldi üstüste. Belkar çok feci yardırıcak gibi. Karakter gelişimi filan da göstericek çok bariz bi şekilde.
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kan kokusu alıyorum başka bişi demeye gerek yok belkar feci geliyor
Venator Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Oha bu son bölüm çok süperdi :) Belkar >> geri kalanlar
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 son bölümde süper güldüm haha kan kokusu alıyorum
Apis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Şöyle bir katliyam, vahşet fln bekliyorum artık. Soykırıma kadar yolu var.
Öne çıkan mesajlar