Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Karısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mage power. Yanlız bu sefer uzun bir konuşmada yapmadı bu olay üzerine. V ye oluyor birşeyler ama dur bakalım. Dev demon'a karşı savaştan sonrada işaret edilmişti ondaki değişime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 V erkekse bu ne be:D Belki buradan V'nin dişi olduğunu çıkarabiliriz.Aksi halde kahramanım belkar ...:Pasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Xinroth said: Karısı var. karısı değil eşi var.kocası mı karısı mı belli değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bodrack said: V erkekse bu ne be:D Belki buradan V'nin dişi olduğunu çıkarabiliriz.Aksi halde kahramanım belkar ...:Pasdasd Ondan sonraki bölümlerde V'nin onun canına okuduğunu biliyorsun değil mi o harrass olayı yüzünden? Ayrıca V erkek, kasmayın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 V erkek degil ya eski hikayelerden birinde kocasi hakkinda konustugundan eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Cık eşim diye bahsediyor. http://www.giantitp.com/FAQ.html#faq10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 3-4 gün önce geçmiştim v'nin evli olduğunun ilk söylendiği bölümü. "it took my mate and i many years to acknowledge our feelings for one another" edit: tabi benim için sağlam spoiler oldu bu v'nin cinsiyeti problemi. daha 360'lardayım. şu işi spoil içinde yapsaydınız yav :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Apis said: Mage power. Yanlız bu sefer uzun bir konuşmada yapmadı bu olay üzerine. V ye oluyor birşeyler ama dur bakalım. Dev demon'a karşı savaştan sonrada işaret edilmişti ondaki değişime. yok yok, yaptı son bölümde=) http://www.giantitp.com/comics/oots0596.html Değişim daha çok "eytere bea, aksiyon istiyorum lan ben" modunda bi değişim bence. Daha demon gelmeden önce bile "bırak summonlasın ya, xp gelir negzel" triplerindeydi=) V nin cinsiyeti konusunda bilgi vermiyceğini açıklamıştı rich amca. said: Q: Is Vaarsuvius male or female? A: I will never reveal the truth! Bwahaha! Keep in mind that while certain other characters might refer to V as being male or female, that simply reveals their perception.not the actual reality of the situation. Ama dişi olması daha bi muhtemel gibi bence. Yani bütün erkekler ayrı odada kalırken onun Haley le aynı odada kalması, kristal küre olayı filan gibi=) http://www.giantitp.com/comics/oots0123.html Gerçek cevaba en çok yaklaşan kişi belkar. Ama anatomi eksikliğinden dolayı o da öğrenemiyo. http://www.giantitp.com/comics/oots0177.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 V aslında Xunn sdfddfsfds "your swift progress iwith illusions is overshadowed only by your long-overdue rasp of the basics of sarcasm." çok ii haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 xunn said: Ayrıca V erkek, kasmayın boşuna. bak bunun da erkek oldugunu iddia edio adsfhadshahHASDHhhafsdhahahahhHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ooooof sonu çok harika. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bence cinsiyetine takılmamalıyız zira -işte hayalimdeki kadın! deyip üstüne erkek olduğunu öğrenirseniz kısa bir homofobi krizi geçirip uzun süre elflerden ve karizamatik büyücülerden uzak durabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Cinsiyeti o kadar önemli değil cidden. Karizması ve wall of text konuşma balonları yeter yani, süper bi karakter, idolüm kendisi. (Ama eğer dişiyse hayallerimin kadını tabii, o ayrı bi konu:P) Bu arada son bölüm de komikti bayağı ya, kesin eski temposuna dönücek birkaç bölüm içinde, sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümleri. Elan salaklığıyla yardı geçirdi, V nin de intimidate konusunda biraz çalışması lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Of Elan çok kıl son bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 V döktürüyor.Ah bir de lafı gediğine koyarken az ve öz cümleler kursa... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hahah salak elan Varsavius gemiyi patlatacak böyle giderse yanlız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Yeni bölüm çıktı.Hem hüzünlendirdi hem güldürdü(son kareye dikkat ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Vay anam elan'a acıdım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yeni bölüm çıktı Haydaa, tam eski haline dönücek yine tam gaz ilerliycek derken V de ayrıldı gruptan. Neyse Haley i filan bulur en azından, onların muhabbeti de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Aksiyon istiyoruz, Roy istiyoruz, sarcasm istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Roy,Belkar ve Elanı bir arada istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 V+Haley+Belkar ideal grup bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bence son bikaç bölümdür iyice dağıldı comic. 600ü bekliyorum bakalım, ama uzun süredir bu kadar dağıldığını görmemiştim "ana" konunun bu kadar ( dağılınca da kesin thog falan oluyodu eğlenceli oluyordu, therkla ne ya ). OotS Belkar saçma derecesinde hasta, eskisi gibi değil. Roy çok uzun süredir yok. Hayalet olarak da. Xykon ve tayfasını da göremiyoruz, thog'dan sonra en eğlenceli tayfa bence; ki baydım artık Xykon istiyoruz :P Nale, Sabine ve Thog kayıp. Kubota ne ya, mal mal adamları göreceğimize Thog'u görelim nale'in gereksiz karışık planlarını görelim. V'nin nokta atışı esprileri bile yok, explosive runes yok :/ Therkla ne ya, nefret ettim oh iyi ki de öldü. Bi tek oracle vardı arada :) En önemlisi, nerdeyse 100 küsür comic oldu ama ana plot bir gram bile ilerlemedi. Yan plotlar bile sıkıştı kaldı, grup dağılınca inanılmaz yavaşladı comic. Alışkanlıktan bakıyorum gibi oldu artık. Rich, senden iyi bit 600 numara bekliyoruz ki toparlayasın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar