Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

3-4 gün önce geçmiştim v'nin evli olduğunun ilk söylendiği bölümü.

"it took my mate and i many years to acknowledge our feelings for one another"

edit: tabi benim için sağlam spoiler oldu bu v'nin cinsiyeti problemi. daha 360'lardayım. şu işi spoil içinde yapsaydınız yav :P
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
Mage power.

Yanlız bu sefer uzun bir konuşmada yapmadı bu olay üzerine. V ye oluyor birşeyler ama dur bakalım.

Dev demon'a karşı savaştan sonrada işaret edilmişti ondaki değişime.

yok yok, yaptı son bölümde=)
http://www.giantitp.com/comics/oots0596.html

Değişim daha çok "eytere bea, aksiyon istiyorum lan ben" modunda bi değişim bence. Daha demon gelmeden önce bile "bırak summonlasın ya, xp gelir negzel" triplerindeydi=)

V nin cinsiyeti konusunda bilgi vermiyceğini açıklamıştı rich amca.

said:
Q: Is Vaarsuvius male or female?

A: I will never reveal the truth! Bwahaha! Keep in mind that while certain other characters might refer to V as being male or female, that simply reveals their perception.not the actual reality of the situation.

Ama dişi olması daha bi muhtemel gibi bence. Yani bütün erkekler ayrı odada kalırken onun Haley le aynı odada kalması, kristal küre olayı filan gibi=)
http://www.giantitp.com/comics/oots0123.html

Gerçek cevaba en çok yaklaşan kişi belkar. Ama anatomi eksikliğinden dolayı o da öğrenemiyo.
http://www.giantitp.com/comics/oots0177.html
Sosyal ağlarda paylaş

Cinsiyeti o kadar önemli değil cidden. Karizması ve wall of text konuşma balonları yeter yani, süper bi karakter, idolüm kendisi.
(Ama eğer dişiyse hayallerimin kadını tabii, o ayrı bi konu:P)

Bu arada son bölüm de komikti bayağı ya, kesin eski temposuna dönücek birkaç bölüm içinde, sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümleri.

Elan salaklığıyla yardı geçirdi, V nin de intimidate konusunda biraz çalışması lazım=)

Sosyal ağlarda paylaş

Bence son bikaç bölümdür iyice dağıldı comic. 600ü bekliyorum bakalım, ama uzun süredir bu kadar dağıldığını görmemiştim "ana" konunun bu kadar ( dağılınca da kesin thog falan oluyodu eğlenceli oluyordu, therkla ne ya ).

OotS

Belkar saçma derecesinde hasta, eskisi gibi değil.

Roy çok uzun süredir yok. Hayalet olarak da.

Xykon ve tayfasını da göremiyoruz, thog'dan sonra en eğlenceli tayfa bence; ki baydım artık Xykon istiyoruz :P

Nale, Sabine ve Thog kayıp. Kubota ne ya, mal mal adamları göreceğimize Thog'u görelim nale'in gereksiz karışık planlarını görelim.

V'nin nokta atışı esprileri bile yok, explosive runes yok :/

Therkla ne ya, nefret ettim oh iyi ki de öldü.

Bi tek oracle vardı arada :)

En önemlisi, nerdeyse 100 küsür comic oldu ama ana plot bir gram bile ilerlemedi. Yan plotlar bile sıkıştı kaldı, grup dağılınca inanılmaz yavaşladı comic. Alışkanlıktan bakıyorum gibi oldu artık.

Rich, senden iyi bit 600 numara bekliyoruz ki toparlayasın konuyu.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...