Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticikte en çok güldükleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birinin imzası:

oha falan olunmaz oha falan doğulur

delikanlı tiki

zuahhahaa :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 16 Temmuz 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
ahahah bak bu da komik oldu

ühüh hem güldürme hem dalga geç

[Bu mesaj Morgana tarafından 16 Temmuz 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kedi nin hararetli tartışmanın oldugu bir forumda 4. sayfada
aradan cıkıp
ne oluyor yahu ?

demesine kopmuştum[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..

[Bu mesaj Eternal tarafından 16 Temmuz 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Morgana, 16 Temmuz 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
said:
eagle_dnz, 16 Temmuz 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
ahahah bak bu da komik oldu

ühüh hem güldürme hem dalga geç

[Bu mesaj Morgana tarafından 16 Temmuz 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]

:)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
lasa'nın "caine'in fotosunu bulduk" başlığı kadar güldüğüm çok az şey var hayatımda, bu forumda halen birinci sırada.. :) iki büklüm olup masayı yumruklamıştım birkaç dakika..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Justin in sabah 5e kadar sürdürdüğü inanılmaz radyo programı (ve tabii ki sarışın marlyn manson)
Drumnbassboy ve supergirl (süper bi paranoyadır buda)
Urza ve Devekuşu (ehehe aynısı resmen)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
-İlk bonzi buddy'miz.
-"Silin o gorili" :D
-UltimaTR'nin ilk açıldığı zamanki ana sayfasındaki çiçekli böcekli yapım aşamasındayız yazısı
-Bir ara bir aşk hikayesi yaşanmıştı bir topicte o da klasiktir ismini hatırlamıyorum.
-Birçok "icq'dan 50 pati üyesine aynı soruyu sorup cevapları yayınlama" topiği
-Horace'ın resmi :D
-Arcane&Sam atışmaları
daha çok vardır aklıma gelmiyor :D[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
Konudışından garbage a giden topiclere çok gülüyorum. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
Prawler : " Bırakıyorum artııııııııııııııııııııııık yetti" topicleri serisi[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
Bi de Prawler camdan atladı ta.akları patladı topici hahahaha.. insanlar inanıp utanmasa hasteneye gitcekti..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
ya yeni gelen biri ile bi muhabbet dönmüştü hala aklımda..

"yeni gelen:ben yeni geldim hedede hödödö..
bizden biri:hoşgeldin..
yeni gelen:aa sendeki o madalyalar çok güzel
bizden biri:evet güzeldir.
yg:nasıl alıyoruz onları
bb:garbage var aşşada görürsün onun girişinde satıyorlar..sen onlara gazoz kapağı verirsen onlar dasana madalya veriyor..
yg:aa nerden bulcam ben gazoz kapağı resmini
bb:resim değil kendisi
yg:nasıl verecem peki
bb:bi dürümcüye gidecen onları da çağıracan tabi birkaç dürüm eşliğinde muhabbet esnasında verecen..
yg:ne dürümü ya?
bb:ee burda işler böyle yürüyo her şey dürümle çaışıyo..
yg:amma ilginç yermiş..ama madalyan hoş duruyor."

bu kadar hatırladım..uff ya şu favori olay ı o zaman olsaydı favori yapardım onu ya...[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 16 Temmuz 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahaha bu ne ya :)

bide mrandmrs mıydı mrsandman miydi öle cins vardı o çok iidi ya

açtığı topicler saldırıları falan :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 Temmuz 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah. şimdi bende hatırladım. iyiki hatırlattın bak cthulhu :)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
bide hotma vardı en son hatırladığım.. kendisine göre ciddi bize göre komik saldırılar kapan ufaklık..[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
bi uzaylı başlığında vardı yakın bi zamanda aradım mamafih bulamadım şöle bi diyalog geçmişti

x-ya uzaylıysa?
y-ya değilse??
z-ya patatesse???[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
  • Yeni Oluştur...