Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Dün izledim kesinlikle gidin arkadaşlar, yani tam bir RAMBO klasiği:D Süper eheheh patlamalar, aksiyon, kol, bacak, kafa, boğaz, rambo, ok, yay, balık... Baya eğlendim izlerken, 60 yaşına gelmiş ama artisliğinden hiçbişe kaybetmemiş john rambomuz halen aynı ehehe, gülebiliyosunuz bazı triplerine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 valla imdb de rating e baktim dumur oldum zaten gidicektim rating i gorunce birdaha gidesim geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Abi ne ara çıktı bu yaa kaçmaz valla "ben ramboyu sizden kurtarmak için değil, sizi rambodan kurtarmak için burdayım B)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ladin vs Rambo olacak diyorlardı 2-3 sene önce , yadırgadım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ladin olsa yine süper olurdu da.. Abi adam bir sahnede çıplak elleriyle adamın gırtlağını söküp atıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 number of sex scenes,evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 oha ilk filmde sadece 1 adam ölmüş inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 diğer filmlerde açığı kapattı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Sovereign said: oha ilk filmde sadece 1 adam ölmüş inanamıyorum Ondan filmin adı First Blood snrm dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 o zaman 2. filmin isimin DOMINATING! koymaları lazımdı. 3. Killing Spree! 4. OWNAGE 5. GODLIKE!! falan filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 gidicekler bu resme iyi baksın sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 valla rocky gayet iyiydi ramboda iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Valla, o listede 2. sıradaki with his tshirt off kısmı 0 ve aksi olamazdı zaten çünkü herif 65 yaşında. O karın kasları helva olmuştur şimdi. Rocky'de bilgisayar ile düzeltmişlerdi kasları, rambo'da CGI yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 son film beyond godlike artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 müthişti valla herkesin gitmesi lazım..en efsane rambo filmiydi bence=D tamam konu zayıf ama hayatımda gördüğün en iyi yapılmış ölüm sahneleriydi..böyle efektler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Muhteşemdi. Yanımdaki arkadaşım o ilk aksyion başladığı sahnede beni yumruklamaya başladı, öyle bir gazla girdi olaya. Artık adam yaşlandı, yapamaz edemez diyenlere de kapak niteliğinde, 3-5 kez gidilip izlenesi bir film olmuş. Büyük kurşunlu silahlar kullanmışlar filmde afedersiniz, o ayrı bir tat katmış, vurdukları yer kopuyor, inanılmaz gaza geliyor insan. Bir de başlarda gerçekten ÇOK rahatsız oldum, çok güzel rahatsız etmiş köyleri basma sahnelerinde. Ayrıca ümük koparma hareketini ayakta alkışlayasım geldi gerçekten. Ayrıca çok da güzel laflar var filmde, çok hoşuma gitti onlar da. John J. Rambo: Are you bringing in any weapons ? Burnett: Of course not. John J. Rambo: You're not changin' anything... John J. Rambo: Y'know what you are, what you're made of. War is in your blood. When you're pushed, killing's as easy as breathing. Gidin görün çok konuşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 daha görmek nasip olmadı ama fragmanını izlemiştim. şimdiki (2000'ler) ve 80'lerdeki filmleri kıyaslarsam, şöyle bir sonuç çıkıyor: 80'lerde kanın ve etin doruğuna çıkılırdı. bırakın robocop'u, toxic avenger gibi aşırı gore filmler mevcuttu. 2000'lerde ise filmlerde öfke ve kin var, ama bu öfkeler bir sonuçlanmıyor. sadece birşeyler patlıyor en fazla, kimsenin ölmediğini göstermiyorlar. ama rambo 4'ün fragmanında bile bolca kan ve adam ölme sahnesi vardı, "aha 80'lerin zamanına uygun bir film" diye düşündüm. bu beni çok mutlu etti açıkçası. 80'lerdeki stallone-schwarzenegger kavgasında arnold'un tarafını tutmuş olmama rağmen, şimdi çıkıp "amanin kan vahşet kötü şeylerdir, tv'lerde bunların gösterilmesi çok kakadır, pistir" diyen arnold'a kapak olsun bu film efendim. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Sovereign said: Ladin olsa yine süper olurdu da.. Abi adam bir sahnede çıplak elleriyle adamın gırtlağını söküp atıyo.. olmaz, rambonun ruhuna aykırı bir kere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ehe arnie ve sylvester arasında kavga yoktu canım, hatta gittiler beraber planet hollywood açtılar bruce abi'yi de alıp. en son da rambo'nun galasında yanyana fotoları var. :) üçü beraber bir film çevirseler süper olurdu doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 live for nothing, die for something (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 David Morrell, Rambo filmlerinin doğduğu 'İlk Kan' romanının yazarı. Filmlerde, kitabındaki karakterin dışına çıkıldığını belirten Morrell, son çekilen Rambo 4'ten memnun: Şiddet düzeyi herkese hitap etmeyebilir ama misyonu 'İlk Kan'a uygun ilk Rambo devam filmi. “İlk Kan (First Blood)” adlı romanıyla “Rambo” karakterini oluşturan Kanada doğumlu ABD'li yazar David Morrell, “Rambo'nun bu kadar uzun süre gündemde olacağını hiç kimse öngöremezdi” dedi. Rambo'nun, tıpkı Sherlock Holmes, Tarzan veya James Bond gibi 20. yüzyılın en ünlü ikonlarından biri olduğunu söyleyen Morrell, “Şimdi, bu karakter, Rambo 4 ile yeni yüzyıla taşınıyor ve bu filmle birlikte yeni bir tartışma başlıyor. 'İlk Kan' adlı romanım 1972'de yayımlandı ve her zaman, dünya çapında yeni baskıları yapıldı. Rambo'nun bu kadar uzun zaman gündemde olacağını hiç kimse öngöremezdi. Bu sebeple bazen kendimi Rambo'nun babası olarak görüyorum” diye konuştu. Kitabındaki karakterle filmlerdeki Rambo'yu karşılaştıran Morrell, şu değerlendirmeyi yaptı: “Üç ayrı Rambo var. Romanımdaki Rambo, Vietnam Savaşında yaşadıkları yüzünden öfkeli, hatta iyi yapabildiği tek şey öldürmek olduğu için daha da öfkeli biri. Esasen umutsuzluk içinde. Romanın filme adapte edilmiş halindeyse tek isteği yalnız bırakılmak olan, yanlış anlaşılmış bir kurbana dönüştü. İkinci ve üçüncü filmlerde ise Rambo, neredeyse çizgi romanlardaki süper kahramanlar gibi aşırı vatansever bir tip oldu. Fakat dördüncü filmle birlikte Rambo, nihayet romanda çizilmiş olduğu gibi gösteriliyor. Yani gördüğü ve sebep olduğu onca ölüm vakasının yükü altında ezilmekte olan biri olarak... Bir yerde söylediği gibi, 'Ülkem için öldürmedim, kendim için öldürdüm. Bu yüzden Tanrı'nın beni bağışlayacağına inanmıyorum'... Bu şaşırtıcı düzeyde bir derinlik ve ciddilik. Bu çok hoşuma gidiyor, bence en doğru Rambo tasviri işte bu.” Birçok kişinin, yeni filmde daha genç bir aktörün belki de daha iyi olabileceğini düşündüğünü anlatan Morrell, “Ama, unuttukları şey, James Bond'dan farklı olarak, Rambo'nun belirli bir tarihi döneme, yani Vietnam Savaşına özel bir karakter olmasıdır. 'İlk Kan' adlı romanım 1972'de yayımlandı. Eğer Rambo gerçek bir kişi olsaydı, o tarihte muhtemelen 22, 2008'de ise 58 yaşında olacaktı. Sylvester Stallone ise bundan birkaç yaş daha büyük. Ama, temelde yaşları uyuyor” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Sam said: ehe arnie ve sylvester arasında kavga yoktu canım, hatta gittiler beraber planet hollywood açtılar bruce abi'yi de alıp. en son da rambo'nun galasında yanyana fotoları var. :) üçü beraber bir film çevirseler süper olurdu doğrusu. arnold ile slyvester kavga etti demedik ki, biz kavga ettiriyorduk "arnold daha iyi, hayır efendim stallone yener bir kere, rocky mi daha iyi terminator mü" felan gibisinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 filmdeki köy talan etme sahneleri vs cok sert ve basariliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bekledigimden fazlasini, bir aksyon filminden beklenicegin de tamamini verdi ozet olarak 1. yari biraz durgun gecse de 2. yari telafi etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar