sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Öncelikle wowda eylenmeye başlamak için kısaca pvp ye girmek için level kaç olmamız gerekiyor, Dediğiniz levela geldiğimi düşünürsek mage sharın artıları nelerdir pvpde genellikle neyi alır neyi alamaz yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yalandan bile korkmam Mage' den korktuğum kadar.. :) ( 55 Human War ) [Bu mesaj stigmata tarafından 07 Temmuz 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Her LvLda pvp yapabilirsin ama esas keyfi 50den sonra başlıyor. Mage sorusunu mage arkadaşlar cevaplasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mage dediğin adam, hem teke tekte güçlüdür, hem de karambolde. Hele ki büyük karambol olur da, aoe spame başlarsa çok büyük iş yapar mage. Tek eksi yönü ise, gafil avlanınca kolay ölmesidir, bir de nerflenecek olması :P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Her patchte ağlamaya hazır olman lazım tabi. AV gibi yerlerde hain Hunterların, Rogueların ve Warriorların genel hedefisindir. Ama buna karşılık Pve Pvp hepsinde iyidir mage.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hain mi :( Ekmek parası abi napalım işimiz bu :( Konu ciddi gerçekten, eğer magele avde nükeleyeceksen, önce şöyle bir kamerayı 360 derece döndürüp etrafı kolaçan etmeni, bir iki tane a.exp atıp rogue olmadığını garantiye almanı, sonra büyüyü cast etmeye başlamanı öneririm :) Ancak mage=son derece güzel bir classtır[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mage oynaması kolay bir char değil gibi görünüyor. Yani pvp veya pvede mageler hep hareketli hep bıcır bıcırlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 arkadaşın mage'i ile oynarken bana oynaması kolay gelmişti ama çooook eğlenceli bir class. cidden bıcır bıcır :D[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaBuZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mage ile 40 gelmeden raid pvp biraz zor mountını almadan olmuyor kaçacaksın kaçamıyorsun kovalıycaksın kovalıyamıyorsun. Druid hunter shaman rogue lar hemen kaçabiliyor. 40tan sonra yavaş yavaş ısınabiliyorsun ama hala büyüleri çok yeterli değil ancak 48den sonra olay kopmaya başlıyor yani mage ile pvp ile en iyi 48den sonra alıcaksın ozamana kadar ezik olduğunu söyliyebilirim. evet mage oynamak baya zordur. Mana hiç bir zaman yetmez. Instance a girdiğinde tankın iyi değilse aggro genelde üstündedir. bir pala veya warriora ilk atağı yapmadıysan öldürmeye manan yetmez. Rogue seni yakaladı mı bi kere pek şansın yok. Hit Point'in az Manan yetersiz. Kısacası oynaması zor ama özellikle 50lere geldiğinde son derece zevkli bi class. Oyundan maksimum zevk için ben rogue yada mage öneririm[signature][hline]http://www.yabuz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 instanceye girip danalar gibi fireblast fireball spellerini yağarsanız tabii ki sürekli aggro üzerinizde olur. kullanının frostbolt , hem daha az damage , hem chill var.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hadi pala heal yapıyorda warrior öldürmek için niye yetersiz mana eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 10940 mana 4250 hp olan mage var bizim guildde? (mana flaskla) Yetersiz mi? Paladin için zaten her classın manası yetersiz onu tartışmaya bile gerek yok bence.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 arkadasların dediklerine ek olarak magei eger uygun yerlerde kullanmayı bilirsen ve pratik zekanı calıstırırsan, cok keyif alabilirsin. Örneğin su anda Warsong Glutch ,alliance binası roofundan bayragı bekleyenlere blizzard atmak oldukca keyifli. Genelde blizzardı yiyen arkadaslar "ulen nerden geliyor bu, godlarımı mı kızdırdık ne" durumuna dusmekteler :)[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: YaBuZ, 07 Temmuz 2005 15:18 tarihinde demiş ki: Mage ile 40 gelmeden raid pvp biraz zor mountını almadan olmuyor kaçacaksın kaçamıyorsun kovalıycaksın kovalıyamıyorsun. Druid hunter shaman rogue lar hemen kaçabiliyor. 40tan sonra yavaş yavaş ısınabiliyorsun ama hala büyüleri çok yeterli değil ancak 48den sonra olay kopmaya başlıyor yani mage ile pvp ile en iyi 48den sonra alıcaksın ozamana kadar ezik olduğunu söyliyebilirim. evet mage oynamak baya zordur. Mana hiç bir zaman yetmez. Instance a girdiğinde tankın iyi değilse aggro genelde üstündedir. bir pala veya warriora ilk atağı yapmadıysan öldürmeye manan yetmez. Rogue seni yakaladı mı bi kere pek şansın yok. Hit Point'in az Manan yetersiz. Kısacası oynaması zor ama özellikle 50lere geldiğinde son derece zevkli bi class. Oyundan maksimum zevk için ben rogue yada mage öneririm her classın eksileri artıları vardır. biraz abartmışsın sen ordaki eksileri :) mana az diyorsan shaman ya da priest (hele shadow specced ise..) hiç oynama :) tank iyi değilse o aggro genelde mage'den önce main healer'a (priest olur genelde de) gelir :) mage'den korkan classların başında warrior gelir (bkz. wow-europe.com warrior forumları) rogue dersen mage'in başa çıkabildiği bir class olarak duymuştum. mesela yine wow forumlarında priest'ler sap yedikten sonra ölümün çok yakın olduğundan şikayetçiler. mage'de pek rogue sorunu duymamıştım. hp dersen warlock'ta da az (ki ikiside damage dealer class, yani onlarda kısa sürede çok dmg veriyorlar zaten), priest'te de az (bu healer yine yırtıyo :D) açıkçası mage'in kaçma ve kovalamaya da elverişli bir class olduğunu düşünüyorum. kaçan bir druid'i yakalamak tabii ki çok zor ama blink, CoC, Frost nova ve ice armor'da iyidir be :D (paladin ne yapsın o zaman?)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nası bi mage olduguna bağlı aslında frost yada fire deişir, ama bana göre frost daha ii, savunmaya yönelik bi seçim frost/arcane vede eğer kullanmayı biliyosan kesemeyeceğin class yok[priest dışında, gördüğün anda kaçmalısın:)] frostun en tatlı yanı coldsnap ve ice barrier, 2 ice barrier ve 2 fnovayla kesilmicek adam yoktur.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: YaBuZ, 07 Temmuz 2005 15:18 tarihinde demiş ki: Mage ile 40 gelmeden raid pvp biraz zor mountını almadan olmuyor kaçacaksın kaçamıyorsun kovalıycaksın kovalıyamıyorsun. oy oy oy oy.. bu da iyiymiş. sırf blink yeter be. kaçıp kurtulabileceğim birçok durumda blink ata ata gelip öldüren mage ile çok karşılaştım. hunter rogue felan yakalayamadığından şikayet ediyorsun, biz (warlock warrior felan) mage'den kaçamadığına şikayet ediyor. :-P said: Instance a girdiğinde tankın iyi değilse aggro genelde üstündedir. raid halinde giderken warriora aggro çekmeye izin vermessen, sanki pvp yapıyormuş gibi tüm mananı bir anda direct damage'lerle mob üzerinde harcarsan, tabii doğal olarak aggroyu çekersin :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Temmuz 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hmm ben genel olarak fire üzrine yoğunlaştım ama level 18 im oda var :) çook çalışmam lazım çok yazdıklarınızın bir kısmını anlamadım ama genel birşey oluştu kafamda kas yavrum kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 mage ile pvp fire ve frost a gore degisiyor. fire ile her adami alma sansin var ama instancelarda ve aoe ortaminda arkanda saglam priest yoksa sende yoksun, ustune aoede pek saglam olmuyor. cone of cold harbi cok fazla guzlu egerki frost magesen aoe ortaminda hem chill koyuyor 2 geri cekilip 3 ae daha koya biliyorsun ustune ice barrier cok saglam shieldliyor 800hp ki gidene kadar rahat ca nuke atiyorsun sonuc olarak toplu ortamlarda kralsin birde tum mellere karsi (tabi itemlar assagi yukari esit olmasi lazim karsi tarafla) fakat kendini healleyen ve ranged tipler cok zorluyor Ps: frost mage ile priest kesilmiyor Fire magelerde ise tek sorun resist yoksa pvpde kim olursa olsun cok hizli kesliyor. ama iste instance ve raid olayinda frosta gore cok cok eziliyor (Not: frost ve fire magelerde 17 arcane var gibi yazdim imp counter spell ve instant ae icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ha unutmadan mageler epic mountu olmayan tum classlardan (druid haric) cok rahat kaciyor ve yakaliyor (vanish basan kıl rogular haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 mage in görüpte alamadıgı tek karakter var priest. gerisini frag.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Karambolde mageleri aimed shot critle öldürmek süper zevkli ya , aoe için dalmışken lap iniyor aşağa =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dün Expjah ( hunter) 2800 küsür vurdu bi mage e BG de adam atla geliyodu çat diye düştü :) Mage karambolde sürekli etrafına falan bakmazsa direk GG her class hayvani vuruyo mage e.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hehe cok iyi bir nokta da magein zaten 1 critiklik cani oluyor 2000-4000 arasi hp oldugunu dusunuku 4000 hp varsa saglam item yoksa mana olmaz nuke basamaz siskistimi ae kacis yapamaz mage neyse yakinda invis gelir yirtariz olumden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kim diyor mage priest i alamaz ? Shadow Pro.. Potion var.. içtinmi 2500 hp oluyor 3500 :D sonra fear immue ribg var.. fear poly slow dispel eden trinket var :D aklını kullanırsan her class ı alırsın.. ben lvl 51 mageyim.. Fire frost muhabeti baydı.. ben fire/arcane yim.. ve oyle mc ye giricem.. scorch ile moblara dalcam.. sen git fireball pom + pyro atarsan aggro yu en kralı bile alamaz.. 2. agro mu aldın en kolay kurtulma yontemi şudur... Mana shield i aç yerinde sabit bekle gelip rogue warior veya paladin senden agroyu alır.. PvP de ise cidden mage ile kesmediğim class kalmadı... hepsine eşitsin.. ama shadow pri cidden zekanı ve el becerini en iyi şekilde kullanırsan alırsın.. orneğin shadow resist 50 lersin.. pvp sırasında resist pot içersin 3 dakika boyunca bütün resistlerin +50 ekler.. üstüne birde izin veriyorsa (daha denemedim denicem :D) shadow pro pot içersin bu da en az 1500 shadow damageyi resist eder... bizler bazı konularda çok acemiyiz.. ben dahil.. okuyup araştırırsak.. herşeyin mümkün olacagını gorucez.. tanıdıgım ne kadar turk varsa frost mageye donuyor.. ben aksıne fire agırlıklı.. ben pvp adamıyım.. azcık mc onx yapıcam tamam ama 2 instance için zevkimin içine edemem... Her seyi kendiniz deneyin.. ben yüzlerce tanelt build gordum.. okudum arasştırdım.. kendi talentimi çok garip bi şekilde yaptım.. kendime has.... Mage.. asla bıkmayacagım uzmanlaşmak istediğim bir class... mage oynamak güzeldir..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Herkesi alıyorsun demek vay be.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar