Mordre Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 3. sezonda elisha cuthbert oynuo mu ? Bi haber duymuştum da oynamayacak die.Daha izlemeye nasip kısmet olmadı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ne yazıkki oynuyor :( ilk 2 bölümdeki süper salaklıgı devam etmiyordur umarım[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 elisha ya laf yok :)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Elishaya kafam girsin:)[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 :yapma:Edited by Ghaldszar:Terbiyesizliğin lüzumu yok. nErede olduğumuza bakalım ona göre davranalım. [signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! [Bu mesaj ghaldszar tarafından 11 Eylül 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Here comes a super hormon[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 benim bildiğim o salaklıkla ctu da çalışıyor 3.sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 24 de o kızın potansiyelini boşa harcıyorlar hem kim bauer karakteri yüzünden diziden soğuyorsunuz hem de öyle bi bünye boşa kullanılmış oluyor halbuki jack in kızı değil de rus gizli servisinden ex aşkı falan olsa nası bi canlılık, nası bi enerji gelirdi diziye belli değil ! :lol:[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 nina da varmıs 3. sezonda gebertse ceske Kim'i de Teri gibi.[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 senarist ikide bir kaçırılması filan üzerine kurmasa bütün hikayesini, başka bişiler olsa ve ağırlığı daha az olsa o zaman katlanılabilir. üçüncü sezonda yeni tiplemeler var sanırım, belki öyle olur..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 2. sezonda ne güzel sapık vardı ama o da dandik çıktı çoşkun tarzı bi sapık koysalardı kurtulurduk temelli bu aptal hatundan pff şimdi ajan olarak daha fazla rezil edecek adamın işlerini(büyük ihtimal jack; benim kızın başı bitten şeyi şeyden kurtulmuyor bari gözümün önünde olsun diye aldırmıştır yanına :D ) [spo1=3.sezonda jackle ilgili önemli bir konu ]jack eroinman olmuş :([/spo][signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: arcane, 10 Eylül 2004 19:14 tarihinde demiş ki: 24 de o kızın potansiyelini boşa harcıyorlar hem kim bauer karakteri yüzünden diziden soğuyorsunuz hem de öyle bi bünye boşa kullanılmış oluyor halbuki jack in kızı değil de rus gizli servisinden ex aşkı falan olsa nası bi canlılık, nası bi enerji gelirdi diziye belli değil ! :lol: heheh bakis acini yiyim o kiz olmasa kim göstercek gögüslerini kim kacirilcak kimi tüdüklemeye caliscaklar aa aip etmein yaa :p kiz dizinin göğüsü kalcasii.. amann tuzu biberi dicektim[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 acaba öldürüp kurtarırlarmı bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Evet, Kim Bauer 3. sezon'da var... Evet, her zamanki gibi yine gerizekalı... Veee... [spo=Spoiler]Ne yazık ki ölmüyor...[/spo] [Bu mesaj Moonlight tarafından 10 Eylül 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: RamsesII, 10 Eylül 2004 15:25 tarihinde demiş ki: Aa dostum yanlış yazmışsın,Elishaya kafam değil başka birşeyim girsin demeliydin :D and the yörünge dı$ı goes to ramsesII bravo bravo.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Arkadaşlar Vizyon Kurallarını okuyarak tartışsanız daha iyi olur gibime geliyor. said: ghaldszar, 08 Mayıs 2004 02:39 tarihinde demiş ki: Birincisi kesinlikle ve kesinlikle mevcut dizilerin ilerki bölümlerini türk tv.leri dışında bir kaynaktan seyrederek her ne şekilde olursa olsun burada yazmak kesinlikle yasaktır. Bu tip mesajlar içeriğine bakılmaksızın tamamen gösterimden kaldırılacaktır. 10 A4 sayfası tutacak mükemmel bir eleştri yazısı dahi yazsanız içinde bir sonraki bölümün konuyla ilgili tek bir ipucu bile vermeniz durumunda tüm mesajınız gösterim dışı kalacaktır. Spoiler diye belirtseniz ya da spoiler tagı kullansanız dahi bu sonuç değişmeyecektir. Tabii bu durum dizilerin sadece ilk gösterimleri için geçerli. Dizinin herhangi bir bölümü ilk kez oynadıktan sonra yapılan tartışmalar kaçırıp da ikinci gösterimi seyretmek isteyenler için spoiler olacaktır ama bu konuda maalesef yapabileceğimiz bir durum yok. Ne de olsa özellikle populer diziler seyredildikten sonra insanlar o bölümü derinlemesine konusmaya ihtiyac duyacaklardır. Buna da engel olmak ya da taglar kullanarak karışıklığa neden olmak gereksiz olur. Diziyi ilk gösterimde kaçırıp seyredememiş kişilere tavsiyem bölümü seyredene kadar ilgili konu başlıklarına girmemeleri olacaktır. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 11 Eylül 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 magnumun yıldızı...yerim onu ben..ısırırımmm[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Popeye nerelerde yaf ?[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Elisha ya laf etmemeyi öğrenemiyecekmisiniz siz ? ne terbiyesiz insanlarsınız... Ayrıca Elisha Magnum reklamlarında oynamıyor o Elizabeth Hurley (ayrı bi hastayım)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 elisha çok güzel kadın canım ama rol yapma yeteneğinede aynı şeyi söyleyemeyeceğim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar