shapshal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: GM-Newbie, 23 Kasım 2004 17:25 tarihinde demiş ki: Önecelikle Paticikte bu tür olaylar çok oldu.Aha İntahar etti öldü kaçtı gitti diye ertesi gün gene buralardaydılar ve okadar insanı boşu boşuna üzdüler. İnşallah Kötü birşey olmamıstır gerçektende.Fakat Olmussada Tüm Yakınlarının BaşI SağOlsun..! :! [signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ............[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 :/[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 baya üzücü bir olay gerçekten. kendisine rahmet, yakınlarına sabır dilerim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Hepimizin basi saolsun çok duygulandim cok hassasimdir bu tür konularda belki Allah'a bin sükür hiç basima gelmemis olmasindan dolayidir . 1 saat önce falan okudum daha yeni mesaj aticak gücü buldum kendimde[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hepimizin başı sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hic tanimama ragmen benimde uzun zamandir cidden carpildim bi an boyle. kendimin gelecegini goruyo gibi oldum.neyse Ailesine sabır ve herkezin bası sagolsun[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 oha ya dumur oldum resmen. cidden üzüldüm hiç tanımama rağmen sanırım paticiğin bi parçası olmasıyla ilgili bu. Allah rahmet eylesin ne diyelim[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 İntihar bir dalgadir bazilarini kapar götürür..O götürelenlerin arasında iken bir umut yüklenirse benliğinize hem ettiğinize yanarsınız hemde migdenizin yıkatılmasına...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 inşallah sturm... inşallah... çaresizlik kadar kötü birşey yok çünkü... malesef olanla ölenin çaresi yok.. tekrar başımız sağolsun. yakınlarına acil şifalar.. allah rahmen eylesin.[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 cesedi bulunmuş mu peki? cenaze olursa hep beraber gidelim..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Gerçekten gidelim ya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 inanın bişey söylemek istiorum 2 saattir,takip ediorum topiği söylicek bişey bulamiorum. üzücü bişey gerçekten.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 işte ders olsun bu okuyan herkeze intihar etmeyin sizi hiç tanımayan insanlar bile nasıl üzülüyo kim bilir yakınları napıcak çocuğun. hayat bu kadar ucuz bişey değil[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Allah rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin :([signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Allah rahmet eylesin.. rahatsızlığı ona ne derece sıkıntı yaratıyordu bilmiyorum ama bence hata etmiş umutsuzluğa kapılıp..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 . .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bende her 10 dakkada bir ölmeyi hatta öldükten sonra bana değer vermeyen insanların ne düşüneceklerini merak ederim.Devamlı ölmek gelir aklıma çünkü elle tutabileceğim hiçbir güzelliğim yok.Hiç bir elle tutular gerçek güzel anım yok.Kız arkım yok normal arkım yok dostum yok dersler kötü işler kötü babam agresif işi gücü benle , Tipsizim çelimsizim telliyim eziğim ben düşünürüm onlar beni düşünmez adam yerine konmam umursanmam bugüne kadar kızlar la olan ilişkilerim hepsi evet hemde hepsi kazık yiyerek bitmiştir en fazla 1 hafta sürmüştür o da sonucu aldatılmak oynamak vs vs vs ya ben napıyım evet sadece hayatta tek sahip olduğum şey sağlıklı olmam ama çok ta sağlıklı değilim her an herşey olabilir.Şu an beni askere yollasalar bir savaş çıksa ordunun en önünde savaşıp ölen ben olurdum çünkü ölümden korkum yok sıkıldım artık ya ama intihar etmiycem intihar etmek zayıflıktır.Her ne kadar çok fazla düşünsemde şu an için sanmıyorum.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 acaba diyorum gazeteye ilan felan mı versek? -arkadaşları diye yazarız sonuna, paticiği felan karıştırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ölümden sonra bi yaşam varsa napıyo acaba şimdi. Ulan ne garip konu bu ya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ilan mantıklı olabilir...hepimizin bası sağolsun[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 lan şazkamı bu hop die yutkundum bi anda. ne diyim başağlığı suratım bi karış oldu[signature][hline][b]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... contacts: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gazeteye buyuk bir ilan verelim her pati, her insan ,her canlı ,bunu hakeder bence. (bitkiler dışında)[signature][hline][b]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... contacts: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ilan verilebilir herkez bir az para ekler falan[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ya harbi hala gordukce şok oluyom arkla dalgasna konusuyoduk bi pati ölse patrilerin tepkisi ne olur die valla şahsen ben son derece uzgun ne oldugun anlayamamış ve aptal aptl dolaşan bi tip oldum 30 dk dır[signature][hline][b]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... contacts: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar