Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı kaybımız Windshade!!!

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

said:
GM-Newbie, 23 Kasım 2004 17:25 tarihinde demiş ki:
Önecelikle Paticikte bu tür olaylar çok oldu.Aha İntahar etti öldü kaçtı gitti diye ertesi gün gene buralardaydılar ve okadar insanı boşu boşuna üzdüler.

İnşallah Kötü birşey olmamıstır gerçektende.Fakat Olmussada Tüm Yakınlarının BaşI SağOlsun..! :!
[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

Hepimizin basi saolsun çok duygulandim cok hassasimdir bu tür konularda belki Allah'a bin sükür hiç basima gelmemis olmasindan dolayidir . 1 saat önce falan okudum daha yeni mesaj aticak gücü buldum kendimde[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İntihar bir dalgadir bazilarini kapar götürür..O götürelenlerin arasında iken bir umut yüklenirse benliğinize hem ettiğinize yanarsınız hemde migdenizin yıkatılmasına...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Allah rahmet eylesin..

rahatsızlığı ona ne derece sıkıntı yaratıyordu bilmiyorum ama bence hata etmiş umutsuzluğa kapılıp..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

bende her 10 dakkada bir ölmeyi hatta öldükten sonra bana değer vermeyen insanların ne düşüneceklerini merak ederim.Devamlı ölmek gelir aklıma çünkü elle tutabileceğim hiçbir güzelliğim yok.Hiç bir elle tutular gerçek güzel anım yok.Kız arkım yok normal arkım yok dostum yok dersler kötü işler kötü babam agresif işi gücü benle , Tipsizim çelimsizim telliyim eziğim ben düşünürüm onlar beni düşünmez adam yerine konmam umursanmam bugüne kadar kızlar la olan ilişkilerim hepsi evet hemde hepsi kazık yiyerek bitmiştir en fazla 1 hafta sürmüştür o da sonucu aldatılmak oynamak vs vs vs ya ben napıyım evet sadece hayatta tek sahip olduğum şey sağlıklı olmam ama çok ta sağlıklı değilim her an herşey olabilir.Şu an beni askere yollasalar bir savaş çıksa ordunun en önünde savaşıp ölen ben olurdum çünkü ölümden korkum yok sıkıldım artık ya ama intihar etmiycem intihar etmek zayıflıktır.Her ne kadar çok fazla düşünsemde şu an için sanmıyorum.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...