Frigg Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 okul zamanlarında,sınav dönemlerinde son bi kez notlara göz gezdirmek için alarmın kurulduğu vakti,benimse her defasında saati kapatıp tekrar uyuduğum anlar... her sene biraz daha azalan tatil dönemlerinde ise,geceyi bitirip alacakaranlığıda atlattıktan sonra ohhh kimse uyandırmasın beni :)
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kış mevsiminde ayrı bi gusel oluo.kuru bi soguk olucak.sıcak sıcak kıyafetlerin içinde sessizce sokaklarda dolaşıcaksın[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tanrım şu yazılanları okuduğumda sorunun bende olmadığı fark etmek kadar güzel bi his yok evet benimde yatma vaktimin geldiğini haber veren alarm ezan sesi bide hastayım o turuncu mavi karışık görüntüye[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Valla bugun saat 5 sularinda cıkıcam bi sizee tavsiyem brz cıkmaniz gecenin bitisine üzülüyorum bazen cünkü yıldızlar gidiyo ama cıvıl cıvıl bi havanın temelleri atiliyo bi yandanda[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 6 aydır en erken bugün kalktım 9:50 de sınav vardı 7:30 da kalktım. bahsedilen alacakaranlıgı hiç göremiyorum :/ 5 e kadarda uyumus oluyorum .[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 valla super oluo saat 5 mis gibi oluo kuslar fln ooh [signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online [Bu mesaj Cheester tarafından 28 Mayıs 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cheester tarafından 28 Mayıs 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 o vakit gibisi yok.. hele bi ormandaysanız..yalnızlık, doganın uyanışı, hafiften serın hava oyy oyy...[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ne güzel ya böyle kuşlar cıvıldıyor felan. insan mutlu oluyor[signature][hline]Beş Hececiler
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 canım çekti gidip bi çay koyup balkona çıkim. bizim buraları o yönden güzel.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman"
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu saatlerde balkonda sigara içmek[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yok yok bu bonecrusher'a birşeyler oldu :-p şaka bir yana gece sabahlamanın en güzel yanıdır alacakaranlık. gökyüzündeki renk değişimi, kuşların cıvıltısı, ezan sesi, artmaya başlayan araba sesleri vb. örneğin: şuan kuşadası'nda yaşamaya yavaş yavaş başladım..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Bonecrusher, 27 Mayıs 2005 05:23 tarihinde demiş ki: 5-5.30 gibi olan o alacakaranlık zamanına hastayımdır. Güneş tam olarak doğmamıştır, ama etraf aydınlıktır. Ortalarda kimsecikler yoktur, şehir sizin ayaklarınız altındadır. Taze havayı içinize çekersiniz, serin ve tazeleyicidir. Kuşlar etrafınızda cıvıldar, doğa uyanmaya başlar. Dünya sizindir, doğayla başbaşasınızdır. Şehrin içinde, şehrin stresinden uzak, sakin bir andır o. Biraz sonra güneş doğacak ve etrafınızda vızır vızır arabalar dolaşmıya başlıyacaktır. Geceleyin arabaların ve insanların akın ettiği o sokaklarda, şu an sadece siz varsınızdır. Hava ısıncak, kirlencek, sokaklar insan kaynıycak. Bırakalım bu anın tadını çıkaralım. Bilmiyorum acaba 5-5.30 sırasında çok mu duygusal oluyorum, o gökyüzüne o sokaklara bakınca o yüzden mi bunları düşünüyorum, ancak çocukluğumdan beri bu zamana karşı bir hayranlığım vardır. Kendimle başbaşa kalmış, huzur dolu hissederim genelde. Hele pc başında sabahladıktan sonra, pencereyi açıp dışarıya bakmak, hatta çıkıp dolaşmak çok keyifli gelir. Ama tabii şimdi vurup kafayı yatıcam o ayrı. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 05:26 tarihinde değiştirilmiştir] oha ilk defa bonecle ayni fikirdeyim =P eheh ayni seyleri hissediyorum o saatte hele ortakoyde otururken , camimin hemen 10 cm uzaginda incir agci ve bol toprak var altinda 5 , 30 hava lacivertten maviye donuyo kimseler yok toprak kokusu geliyo burnuma ... hele o saatte bide yagmur varsa oy cikarim camdan o mis gibi havada bi sigara yakarim dunyalar benim olur[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sabah ezanı olamsında... çok kıorkunç onun dışndao saatleri severim.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet ezan felaket ya... aynı mahalle de 7 tane camii var antalya da mesela biyerde korkunç oluyo[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: siyahkedi, 16 Temmuz 2005 05:22 tarihinde demiş ki: kişisele açamazmıydın ? yanlış yere açmışın sen yanlış yere account açmışsın[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oh yeah 05:42[signature][hline]These open doors...
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu gun balkonda yaşadım o alacakaranlıgı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bana da ezanı dinlemek huzur veriyor o saatte, zaten evin etrafı beton[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dwinz arkadasımızla yasamıslıgımız vardır ama ben genelde tek basıma böle ınıp kafamı fılan dınlemeyı severım cok guzel bı duygudur yanı hıc bı duyguya benzemez dıe dusunuorum[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Haklısın walla hele birde acık denizdeysen yelkenlinle birlikte ufuktan yavas yavas güneşin doğmasıyla gelen rüzgarı hissetmek kadar güzel birşey yoktur benim için. SAnki denize yasam gelir güneş doğdugu zaman.. Neyse ya özledim o zamanlarıı...
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bende çok severim o saatleri. Hatta arkadaşlarla beraber sabahladığımız zaman en işlek caddede parande fln atmayı kuşları seyretmeyi. Ahh çok güzel ya bu saatler Ömrümün saatleridir. Her insan yaşamak ister. Sevgili olsada olmasada... Şimdi yazdım loL[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 öss ye çalışmak için saatin 4 ünde kalktığımdan beri çok severim o saatleri.4 te kalkıp 15 dakika ayılırdım.sonra 5 e kadar balkona çıkıp etrafı seyrederdim.[signature][hline]Aslında..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sabah ezanının makamı dierlerinden farklıdır,daha sert,daha duygugusz,daha düz bir ezan olur,hiç sevmem yine belirtiyim.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bütün gece arkadaşların ve sevgilin ile ateş başında kumsalda gitar eşliğinde içki içersiniz. Sahilin bittiği yerdeki kayalıklardan yawaş yawaş bi aydınlık doğmaya başlar. Artık kafan düzelmiştir ama yin tatlı bir yorgunluk vardır üzerinde. Sevgilini kollarınla sarıp kuma yatarsınız. Ve "syntax - pride" şarkısı eşliğinde günün doğuşunu izlersiniz... Ooof of.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Harbi kendimi şehrin sahibi gibi hissediyorum o anda :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Öne çıkan mesajlar