Crane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sadece 64 ve 128 icin gecerli degildi ama +64'u en cok hissedenler baglantisi dusuk olanlardi tabi, haliyle baglanti yukseldikce +64 devede kulan kaliyor.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 64 ne be eheueue 56 ile ne farkı var :=)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne kadar kötü dimi 3-5kb hesabı yapıyoruz diğerleri 10mbit ne çekerse babam dio. mersi..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ee arkadaş var 64 kullanıyor 12-13 le download ettigini gordum:?[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 firefox'un kendi indirme yöneticisi ile 1,3mb'den başlayarak yavaş yavaş normal hızına inen bi downloadum oldu (normal hızına gelmeden bitti zaten), 2sn de %30u geldi dosyanın şaştım kaldım :)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Grimwolf, 05 Ağustos 2005 10:35 tarihinde demiş ki: 256k adslyim.Bitcomette 30-70 arası görüyorum hep. yavaşşşşş said: Bonecrusher, 05 Ağustos 2005 04:46 tarihinde demiş ki: ama içime bir kurt düştü, acaba fileplanet'in downloaderını kullanınca, yüksek hızlara çıkınca, kablo internet yetkilileri, limit üstü hızlarda çektiğimi görüp internetimi kapatırlar mı?hayır kapayamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 grimwolf o nasıl bi yazıştır 70 görüyomuş lool.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bende de 256 var fakat 30 görmedim. 29'dan yukarı çıkmadı.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 zaten -kabloyu bilmiyorum ama- her adsl kullanıcısının evine 2048 bağlantı geliyor. Eğer sen 2048 kullanan birinin kullanıcı adı ve şifresi ile bağlanırsan 2048 bağlantı hızında çekersin[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: FallenAngeL, 05 Ağustos 2005 12:28 tarihinde demiş ki: adsl 2 gelio bole problemlere son ama para konusu nasıl bilmioyurm dsl 2 gelince soyle konusulcak ya inanmıcaksınız ama 2 mb/sn ile cekiyorum normalde 1.7 mb/sn ile cekiyordum :-) arkasından biri hadi ya ben neden 1.5 mb/sn de cekiyom :( bu konu bitmez :-)[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 @zgrw: 256nın anlamı 256kbit demektir. Yani 8e bölmen gerekir kb hesabı için.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 arasıra oluyo ole ya[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: KucukHusamettin, 05 Ağustos 2005 15:46 tarihinde demiş ki: zaten -kabloyu bilmiyorum ama- her adsl kullanıcısının evine 2048 bağlantı geliyor. Eğer sen 2048 kullanan birinin kullanıcı adı ve şifresi ile bağlanırsan 2048 bağlantı hızında çekersin kabloda onlar belirliyo karşıdan karışık bir sistem var aldığın IP ye göre hız veriyolar sanırım mesela ben 1024k lık bi admaın ipsini yazmıstım tcp ipden bug vardı, 1mbit olmuştu baglantı 2-3 saat sonra kapadılar ehheu :) adsl de cidden öyleyse bulalım bi şifre ya :) zaten bu aralar 224466 olarak veriolar sanırım şifreleri bana öyle verdiler şifre olarak herkese böle veriolardır :p bitek kullanıcı adı bulmak kaldı ehhe bi kullanıcı ismiyle 1 kisi baglanabilio demi aynı anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 üzümü ye bağını sorma[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben taş catlasa 25 le cekıyorum alla lala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: KucukHusamettin, 05 Ağustos 2005 15:46 tarihinde demiş ki: zaten -kabloyu bilmiyorum ama- her adsl kullanıcısının evine 2048 bağlantı geliyor. Eğer sen 2048 kullanan birinin kullanıcı adı ve şifresi ile bağlanırsan 2048 bağlantı hızında çekersin bizim orda war bi kafede 2048 gidiyim oranın serv makınasına key logger koyıyım elbet bi ara düşer baglantı bi daha yazar fln oo saglam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 usp den bağalanmadıkca acc name ve şifresini yazmasına gerek yok ethernetlilerde msdos otomatik olarak bu işi goruyo zaten yani keyloger koysanda alamassın :-)[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: bLackcha0s, 05 Ağustos 2005 13:29 tarihinde demiş ki: 64 ne be eheueue 56 ile ne farkı var :=) kablonet'te 64'lük hızlar 128'e eşitti bir zamanlar. adsl'de hız artış ve fiyat değişikliğinden bir süre sonra kablonet'dede o tarz bir değişiklik olmuştu. şuan en düşük kablonet bağlantısı 128..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 programın abuklugu bence euheu[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Cintonick, 05 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki: grimwolf o nasıl bi yazıştır 70 görüyomuş lool. Günde en fazla 10 dakika girdiğim bir yerde böyle sudan bir konuda yalan söylemem hala aklın yatmadıysa bi dahaki sefere print screen alır koyarım...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Yeniden, FantasTurk ...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 [spo1=256 Adsl][/spo][signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 büyük ihtimalle bu anlık hız felandır :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Telekom işte ne dicen sağı solu belli olmuo :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Anlık hız falan değil, cache'lenmiş veri yüzünden olur o. Atıyorum download'a başladınız, iptal ettiniz ve aynı download'ı tekrar başlattığınız zaman eğer bir önceki iptal ettiğiniz download cache'lenmiş ise kaldığı yere kadar olan kısmı HDD'den okur ve download hızınız birden HDD'inizin okuma hızına erişir. Bir süre sonra da yavaşlıyarak olması gereken hıza dönüşür. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 06 Ağustos 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 walla ss koyaarım buraya herkez sok olur ama nasıl koyulur bılmıyorum benımde 256k ama bı ara cok hızla 180k ile cekıyordum hemen www.kablonet.com.tr hız öl yaptım ne göriiyim 2048kb baglantı hızım var ve 1 hafta oyle kaldı neler ındırdım neler ss i nasıl koycahımı soylersenız koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar