Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şimdi, şöyle bir sorum olcak. ben az önce bir programı 40kb/sn ile çektim de, kablo internet kullanıyorum, bu hızlanma nasıl mümkün oluyor onu anlamadım. normalde elimizdeki kablo internet hedesi, 64k = 8kb/sn 128k = 16kb/sn 256k = 32kb/sn 512k = 64kb/sn 1024k = 128kb/sn maksimum download hızlarına izin vermiyor mu? peki benim şimdi kullandığım 256k'nın download hız limiti 32 olması gerekmiyor mu? nasıl oluyor da ben ortalama 40-41 gibi bir hızla çektim o dosyayı? az buz değil, arada 8kb/sn fark var -acaba kablo internet, kullanıcılarına kıyak mı çekiyor, son zamanlarda potansiyel hızı mı arttırdı? (mesela 256k alan kişilere 300k hizmeti, 512k alanlara 600k hizmeti gibi) -yoksa fileplanet'in programı bir açıktan mı yararlanıp böyle hızlara çıkıyor? -diğer bir ihtimal de gece az kullanıcı olduğundan internet daha hızlı oluyor. ama içime bir kurt düştü, acaba fileplanet'in downloaderını kullanınca, yüksek hızlara çıkınca, kablo internet yetkilileri, limit üstü hızlarda çektiğimi görüp internetimi kapatırlar mı? ne biliyim anlık hızlanmalarla 170kb/sn gibi şeylere rastladım da, şimdiye kadar böyle sabit ve uzun süreli 32+ hızlarda duran birşey görmedim. 5-10 dakika boyunca program öyle sabit şekilde 40 ile indirdi. bu da beni şaşırttı. bu yüzden içime kurt düştü zaten :) acaba nedeni tam olarak ne olabilir? bir size danışayım, sorayım dedim.[signature][hline]Beş Hececiler[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Ağustos 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bonecrusher tam da denk geldin ha.. 512k adslim 10kb'la çekiyor çekiyor çıldırmak üzereyim zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 256k = 32kb/sn haksızlık var o zaman simdi burda ben 29'u gecemedim daha sikayetciyim. kacak elektrik olayina dondu buda. siz caliyosunuz cirpiyosunuz sonra bize patliyo faturasi =)[/ [signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. [Bu mesaj tAKA tarafından 05 Ağustos 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aynen taka net limiter cfos speed falan kurdum yemes 24 kb geçmiyo[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 teknik olarak yemez zaten. hmm, sınır tamamen tt bazlı olduğu için onlardan kaynaklanıyordur. zaman zaman test amaçlı yükseltildiğini duymuştum.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 baska yerde yapsinlar testlerini milleti aciyolar bizi kisiyolar :yapma: ayip[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 söle freeangella download yaparken neden artmaski izmir deki 256 olayı gibi ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aslında madem bu kadar test meraklısılar ben tester olurum onlara =) çok pis film çekerim emule + cfosspeed kutsal ittifakı ilen[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 basvurmak lazım[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 cfoss spedd yalan ben kendimi kandırmak için kullanıyorum[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 cfosspeed konusuna çekmek istemiyorum ama belirtesim geldi burda: cfosspeed kullandığımdan beri dl ve ul sınırı koymuyorum, bi yandan da site site geziyorum. traffic shaping yalan değil sanırım. biri modemin falan desteklemesi gerektiğini söylemişti. belki desteklemiyordur?[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehehe interaktif'in gücüdür o bonecrusher :) interaktif gayet sağlam firma, eskiden kablolar bağlantı hızının iki katını verirdi. bence bu tarz şeyler normal, umarım gene iki katına çıkarız :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hmm evet interaktif kullanıyordum sanırım. kablonet değil :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yalan falan degil cfosspeed, kullanmayi bilmek lazim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 benim bi ara 120 ile çekiyodu her gece 3 gibi[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 256 nın anlamı max:256 kb ile download yapabilirsiniz demek tabi bunun gerçekleşmesi için o anda hiçbir adsl kullanıcısının internette olmaması gerekir .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 olm eğer fileplanet e üyeysen piskopat download hızları alıyorsun.ama eğer öyle değilse ballı bir anına denk gelmiştir[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 :) vallaha ben hep 100 120 ile flaan çekiyordum format attım 20 ye düştü :( TİTİnet bize kıyak geçio sanırım..Bu arada 256k kablo 40k civarı download etmesi lazım değilmi? bildiğim kadarı ile 64 alıcna 128 128 alınca 192 256 alınca 512 veriyorlar.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 256k adslyim.Bitcomette 30-70 arası görüyorum hep.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Yeniden, FantasTurk ...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ne diyosunuz siz ya şakamı bunlar YA! ben 27-29 arası max dl yapabiliyorum şurda konusulan hızlara bak napıyosunuz abi siz böhüüü[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 56 k kullandığınız, 3kb ile download etiğiniz günleri unutmayınız :) bunu da atlatırsınız :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 adsl 2 gelio bole problemlere son ama para konusu nasıl bilmioyurm[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 256 adsl download accelerator kullanıorum ultra bilmemne speed yapıorum paralı :) 60-45 arası çekiorum[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 oha be nasıl mümkün oluyor. Ben vallahi cfosspeed le çıkabileceğim en üst seviyeye çıktım herhalde 30kb (sabit) down 8-15 upload nettede çok rahat geziyorum. Uo oynarken yanlız 56kb çekiyorum :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Lexius, 05 Ağustos 2005 12:29 tarihinde demiş ki: 256 adsl download accelerator kullanıorum ultra bilmemne speed yapıorum paralı :) 60-45 arası çekiorum bu 60-45 dediğin anlık hız değil herhalde? iyi o zaman seni iyi keklemişler, 256 yerine 512 vermişler. böyle keklemeye can kurban aslında said: Sorj, 05 Ağustos 2005 10:29 tarihinde demiş ki: bildiğim kadarı ile 64 alıcna 128 128 alınca 192 256 alınca 512 veriyorlar. hayır kablo internet için eskidendi o, ve sadece 64 ile 128 için geçerliydi, 256 için değil. 64 alt sınırını 128e çektiler, o zaman kalktı bu hadise :) [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Ağustos 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar