Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hepimiz "lamer"ız :D


nuwanda

Öne çıkan mesajlar

oncelikle bugun shadowstonedaki base i basarken grupta olan herkese tesekkur ediorm bana o heyecanı yasattıgınz icn..

ama goruorm ki shadowstone lu arkadaslar bu olayı cekememisler.. ilk basta herkes ölüyken balkabagı gibi sırıtıyorlardı ama snra turretleri at-stleri teker catır catır kesince sanırım biraz bozulmuslar.. forumlarda arkadas resmen bize şerefsiz fln dio yane, neymis combatant mısz fln.. bole hazımsız insanlar yuzunden aldıgım zevkin icine edilio bu sefer intikam duygusuna kapılıorm..

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Eclipse&message.id=592710

olmaz bole sey ya, toplanalım 50 kişi gidelim playerları da alalım aklılları baslarına gelsin

[Bu mesaj nuwanda tarafından 22 Temmuz 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onlarin alayini varya........[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!


edit: nokta spamine hayır.

[Bu mesaj Coldwind tarafından 23 Temmuz 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nuwada şimdi bugünki yaptigimiz pve base e nasil dalinir taktigi idi.Eglenci amacli daldik ama o kadar ugrastiktan sonra o base yikildigini görmek isterdim.Base in yikilmasi icin gereken mesleklerden bazıları yoktu.Ayrıca 50 adet rebel toplayıp bi base i bastığımız oldu.Onların pve base lerini daldik diye ve bir sey yapamadiklari icin cildirdilar.Olayin özü budur.Soe forumlarinda ben gereken cevabi verdim.Baska cevaba gerek yoktur.Onların lamerliğidir böyle bir topic acmalari.FRF bu tür etkinleri artiracaktir.Gerek pve eventleri olsun gerek pvp eventleri olsun yapilacaktir frf de.[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Bio-Engineer,Master Chef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa millet tam base'in oraya gelmiştik bir yanımda at st yere çakılıyor, ben lvl 87 storm trooper'ı yere yapıştırıyorum, arkamda millet at st! ve heal! diye çığlık atıyor benim makina mavi ekran verdi:( Bende oyuna girene kadar alırsınız diye bir dah girmedim. Ama müthiş eglenceliydi. O şehirdeki tipler önce dalga geçtiler, sonra panikleyip hakaret etmeye başladılar ama aldığım zevkin yanında hiç gözümde değildi. Ben bir haftalığına oyuna giremeyeceğim ama döndüğümde o şehre bir saldırı daha istiyorum.(evet overt)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onlarda pvp base dikselermiş yaw alla alla

pve base e sf dalmanın anlamı ne kahramanlıkmı oluyo yani? ha sıkılmışsındır pvp arıosundur dalarsın sf olarak bi pvp çıkarma amaçlı ama pve base patlatırken hiç gerek yok..

uzaktan hiç bi şey yapamayarak izlemeleri acaip tad verio :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence imperial base'e combatant olarak dalmanın bir anlamı yok... o şehirdeki playerların yapabilicek hiçbirşeyi kalmıyor. ben şahsen overt olarak dalınmasını tercih ederdim adamlar kızmakta haklılar... ben combatant daldınız diye kimseyi suçlamıyorum bu oyunun sunduğu bir özellik combatant olarakta dalabiliyosun base'e ama bence yapılmaması gerekli diye düşünüyorum...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Revhas & Satto of Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bakıma kendilerini haklı göstermek için ağlıyorlar bişi yapamıyoruz diye ama iyi olmuş

Sanki kendileri yapmıyorlarda birde konuşuyorlar.
Rori ye vs vs gidin demiş.
Adamın pvp pve base lerin yerlerinden haberi yok galiba , npc city lerde 4 turret li büyük base ler yok .

anorin iyi söylemiş
ayrıca istemiyorlarsa vuln pve base gidip pvp açsınlar yada koymasınlar abicim.

Neden covert saldırıyorsunuz ağlaması klasik her zamanki.

E adamda enayimi senin 0324320 damage turretlerinin oraya gelecek overt overt ,alıp uzaktan uber rifle la indiriceksiniz . 10 dakikalık pvp seansı ,adamlar bundan zevk alıyorlar. Uber olmak , karşı tarafı sürekli ezmek. PVP sırasında kantinden çıkmayıp stacker bh yollamak. (zamanında az yapılmadı değil)

1 keresinde 50 kişi overt gitmiştik bu sefer kantinden çıkamayıp dotcu saçma sapan pike ları olan bh leri yollamışlardı üzerimize.

Boşverin , hatta 2 3 defa daha gidin covert covert , kimse istemedikçe pvp yapmak zorunda değil , bunu kafaları almıyor. İşlerine geldiği zamanda toplanıp 10 guild, covert base basmaya biliyorlar. Kendilerine olunca forumda ay bunlar sux , ay bunlar lame , ay bunlar bebe diye ağlarlar.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler

[Bu mesaj Arkansis tarafından 23 Temmuz 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar burada kimsenin sucu yok bence. oyunun boktanlıgı. bi gercekciligi dusunun. sen imperialsın gidion base e dalion e rebela daldin karsı taraf senin imp. oldugunu annamazmi. ama neymis combonant. bide. cok zevk aldık dionuz. kusura bakmayın ama (kızmayında kimseyi suclamiom). ben öle bisiden eglenmezdim heralde. eger npc kesmek istesem giderim bestine de coroda orda burda keserim. ssehre dalacaksam da overt dalarım. tabi eglenmek insandan insana deisir. ama bu swg de ki en sacma seylerden biride combonant . hic gercekci deil. adam benim yanımdaki imperiale dalicak ve ben ona dalamicam:([signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity
swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi adamlarla aynı argumanı savunuyorsunuz. Evvela dogrudan degil fakat dolaylı olarak imperyal bir sehire ve o sehrinn oyuncularına zarar vermis oluyoruz npc base e saldırarak. Cunku adamlar Faction Point ve para harcıyor onları kurmak icin.

Eger soe boyle bir imkan verdiyse bu imkanı kullanmak en dogal hakkımız, ayrıca niye eglenmeyelim. SWG de surekli pvp mi yapılıyor, esasen SWG nerdeyse tamamen PVE uzerine kurulu bir oyun, o halde eglenceli degil mi demek.

Yenildi yenilmedi olayına gelirsek, adamlar biz sehre ilk girdigimizde ve oldugumuzde yapmadık terbiyesizligi bırakmadı, tukurduler, hakaret ettiler. Sonra biz base i dagıtmaya baslayınca bir kactanesi haric ortadan kayboldular. sadece bu hareket bile yenildiklerinin gostergesidir. Aksi halde toplanıp bizim sehre saldırırlardı, kaldı ki sayıca bizden coktular.
Ayrıca okadar kolaymı overt olarak koca bir base dalıp, aynı zamanda 20 tane , ki bunların en az 6-7 si jedi, oyuncuyuda almak. hemde 15 kisiyle.

Bir kere 15 kisi ile bir imperyal base saldırmak bile buyuk bir basarıdır, organizasyon, birlikte hareket etme örneğidir.
Ayrıca yukarıda yazıldı, adamlara overt gidincede kantine saklanıyorlar, iceriden uber tech li adam yolluyorlar. savas buysa amenna, diyecek sozum yok.

Amacım bir tartısma cıkarmak degil, ama dusunduklerimde bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olay cok basit bi sekilde basladi aslinda hadi xxx e daliyorum ben dedi biri guildden herkezde bende gelirim bende die toplandık. basta PvE olarak düsündük yinede bazilarimiz overt oldu ama ben CM olduumdan combatant oldum ve pek kisi overt olmadiindan combatant yaptik.
simdi 15 kisi diyoruz ama ilk saldirida 8 kisiydik 15 dakka icinde toplandik büyük grup olarak. saldiri sirasinda hic base basmamis daha SWG organizasyonu konusunda pek deneyimli olmayan ve/veya lvl 80 olmayan (lvl 23 arkadas vardi) arkadaşlar vardı. onları bıraksamıydık?
PvE nin nesi zevkli? açıkçası zevkli olan PvE diildi ordaki organizasyon, heallar, resler ve tüm guildimle sırt sırta savaşmak tı.
(isimleri bilerek vermedim)[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
barbu, 24 Temmuz 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
arkadaslar burada kimsenin sucu yok bence. oyunun boktanlıgı. bi gercekciligi dusunun. sen imperialsın gidion base e dalion e rebela daldin karsı taraf senin imp. oldugunu annamazmi. ama neymis combonant. bide. cok zevk aldık dionuz. kusura bakmayın ama (kızmayında kimseyi suclamiom). ben öle bisiden eglenmezdim heralde. eger npc kesmek istesem giderim bestine de coroda orda burda keserim. ssehre dalacaksam da overt dalarım. tabi eglenmek insandan insana deisir. ama bu swg de ki en sacma seylerden biride combonant . hic gercekci deil. adam benim yanımdaki imperiale dalicak ve ben ona dalamicam:(


Söylediklerine katılıyorum , sistem zaten yanlış. Eskiden tef sistemi vardı , bence gayet mantıklı ve güzel bir sistemdi. Anında dahil oluyordunuz pvp combatına gördüğünüz yerde. Şimdi sen aksiyonu görüyorsun aha arkadaşlarıma saldırıyorlar, sonra gidip starport terminalden rebel outpost olan gezegene , orada 2 dakika overt olmayı bekliyorsun ki günün belli saatlerinde o loading ekranlarını hepimiz biliriz. Ondan sonra gelip combata dahil olacaksın.

Pvp yapmak istemeyen insanlar var oyunda. Trooper avlayıp sw evrenine kaptırmak istiyor bu tür insanlar haliyle. Ama trooper ı öldürdükten sonra shuttleporttan 3 djk inince pek o kadarda ortama kaptırmak olmuyor bu.
değiştirmek istediler bunu , fakat değiştirdikleri sistem eskisinden dahada saçma sapan bir sistem.

Coro da vs vs yerde npc kesilmez. 15 kişi toplanıp level 25 50 arası npc lere saldıracaksanız hiç saldırmayın o zaman. Player city lerdeki 4 turretli büyük base lerin içinden leveli yüksek nova lar spawn oluyor
asıl onlarla kapışmak zevk veriyor. diğer türlü ben novice pistolle 10 sn de öldürüyorum 1 guardı ne anladım ben bundan ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben olayı bilmiorum ama annadıgım kadarıyla bu durumda ses cıkarmamaları lazım. siz oyunda olan bisiyi kullanmıssınız ama dedim ya ben olsam overt giderdim(eger temp saglam deilse gitmezdim).tabi bunun icin ii bir grup lazım olur.
oyunda imp. vs rebel sawası oyuncular arası idi. npc ler ise senin o factionda ki durumuna gore sana verilen yardımcı birliklerdi. ama su an npc vs player filan olmaya basladı. gerci son zamanlarda o bile yoktu ya. coroda 1 vs 1 dueler vardı.
ne diyim oyun bakalım ne kadar surecek...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 22 Temmuz 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
onlarin alayini varya........


bnce biraz abartmışsın bnde skdayım:) nası bn burda frfnn alayına kibrit suyu yazarsam cok tepki cekerm snde sk'nn alayına yazmışsın!biraz dikkat!ki sk'da cok buyuk bi guild ve bi cok turk oyuncuya sahip bna gore sk yı combatant basmak marifet deil uzerine alayına yazmak hiç deil..![signature][hline]Jedı nedir?
jedi insann kendine yakısanı gıymesidir
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bence feci zevkli oldu neden? Çünkü benim ilk guild eventimdi. Lvl 71 iken lvl 86 st'yi de indirmek çok zevkli oldu. Theed'de ki lvl 25-50 arası dandik stlerden çok daha zevkli açıkçası. İkinci olarak ilk kez bir at-st'nin hedefi oldum; daha heal atamadan incap olmak ayrı(belki mazoşişt) bir zevk. 8 kişi event yapmaya çalışınca overt olmak mantıklı olmuyor ne yazık ki ama elemanların bu kadar ağlayacağını tahmin etseydik bir adet pvp base'i hediye ederdik onlara değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...