zydar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet sonunda Galatasaray Pires transferini bitirdi.. http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=8276 Galatasaray'ın uzun süreden beri peşinden koştuğu Fransız Yıldız Robert Pires ile anlaştığı iddia edildi.. Sarı Kırmızılı takımın teklifini Arsenal ile sözleşmesini yenilemek istediği için geri çeviren Pires, İngiliz kulübünün kendisi ile sözleşme yenilemek istememesi üzerine ayrılmak istediğini açıklamıştı.. Pires'in menajeri Muayol ile dün İstanbul'da görüşen yönetimin, her konuda anlaşma sağladığı ve Fransız oyuncunun Çarşamba günü İstanbul'da olacağı belirtildi.. Sarı Kırmızılı takımın yöneticisi Ergun Gürsoy'da, Pires, ile her konuda anlaştıklarını belirterek, 'Yönetim olarak verdiğimiz transfer sözümüzü tutuk, bundan sonra ki iş taraftarlara düşüyor. Sezonun başlamasıyla birlikte tüm tarftarlarımızı Ali Sami Yen'e bekliyoruz' diye konuştu. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'nın Pires'i aracılar aracılığıyla ikna ettiği ve transferi bizzat takip ettiği öğrenildi. 3 yıllığına anlaşan Robert Pires'in garanti paranın yanında bir de banka teminat mektubu isteğinin de kabul edildiği öğrenildi. Galatasray Başkanıı Özhan Canaydın'nın yarın özel bir uçakla Londra'ya gidip bu futbolcuya imza attıracağı belirtildi. Galatasaray'ın yeni transferi Robert Pires'in ligler başlamadan takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Resmi açıklama gelmeden inanasım gelmiyor. Umarım gerçekten bu transfer halledilir de Galatasaray kadrosunu bu kaliteli oyuncuyla güçlendirmiş olur.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hobaa budur abi.yrn gidip kombine almassam neyim.kararsızdım alıcam gidip[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 daha 2 dk once burayı okudum bende eheh.nerdeyse aynı $eyler yazıyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yapılmış transfer.. Valla tüm galatasaraylılara ve ülkemize hayırlı olsun. Bir yıldızı daha türkiyeye getirmeyi başardık. Galatasaray adına çok sevindim.. Gerçi bu bizim şampiyon olmamıza engel olmicak ama en azından futbol kalitesi getirir :-) Apiah yer pires i diyim bide heheheh[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benım hala resmı sıtede acıklanmadan ınanasım gelmıyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hayiri olsun dogruysa , guzel transfer.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu zirzop sitelere güven olmaz bekleyelim görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yalan haber , hani ilerde gerçekleşebilirde şu haber yalan ehah[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Fake gibi ama gerçekleşirse Türkiye ligi için iyi bir transfer olur.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gerçekse gs ye hayırlı olsun. en azından 2. olabilirler o gelirse... şaka bi yana sevindim gerçekten...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Koyu fenerliyim , anti gs yim ama gelirse çok sewinirim . Ligin kalitesi artar ve adı daha iyi duyulur .[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben de kesin bir şey göremedim ama inşallah doğrudur, çok sevdiğim bir futbolcuydu kendisi[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla bjk'liyim ama gelsin yani. hem rekabet kızışır.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hakkatten rekabet lazım biraz.. olmaz böyle, gelsin gelsin..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Resmi sitede bole bir haber yok..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kedidir o kediii :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben inanam anca o transfer 2.donem de olur[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hayırlı olsun walla olmuşsa..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yok artık lebron james,eğer olursa çok güzel olur en azından taraftar toplanır..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Valla ben inanmıyorum hala resmi bi açıklama yapılana kadar. Bir de sitede haber ararken rastladım, kadrodaki futbolcular arasında hala Ribery kadroda gözüküyo: http://www.galatasaray.org/superlig/takim/kadro.asp[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Pires Türkiye ligi için büyük bir futbolcu. Gelirse çok başarılı bir iş olacağından bahsetmiştim daha önceki threadde ancak geçenlerde duyduğum teklif 2.750.000 EU ya çıktı haberi doğru ise yazık derim. Okadar para kariyerinin sonlarına gelmiş birisi için çok fazla. Yılda okadar para kazanabilecek bi adam değil Pires. Kusura bakmayın ama..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Galatasarayın kombineler satsın diye ürettiği haberdir.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kolpa bunlar millet galeyana geliyo hememn..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 10dk sona ligtvyi izlielm bakalım ne dicekler bişi dicekler mi 6da haberler war[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar