Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DURUya KARDEŞ geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi nasıl güzel bişeydir ya. herşeyi yazıp anlatabiliriz belki ama, baksanıza "kokusunu" bile yazıyla anlatamıyacağımız kadar uç noktadaki bi olay. off bende baba olmak istiyorum :)

isim tavsiyesi olarakta (kendi çocuum olsa koymayı düşündüğüm isimler :D )
kız: Derin veya Egesu
erkek: Çelik[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Tunch geçen gün babasına demişki:
Hiç para seçmem. Ne olsa yerim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!

[Bu mesaj tunch tarafından 07 Ocak 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence ismi Hacı Şakir olsun

duru --- hacı şakir

=)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
said:
tunch, 07 Ocak 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
baksanıza "kokusunu" bile yazıyla anlatamıyacağımız kadar uç noktadaki bi olay.

kusmuk kokusunu düşün :)
tebrikler absolut. allah analı babalı büyütsün
[signature][hline]Hoşuna mı gitti?

[Bu mesaj -Mix- tarafından 07 Ocak 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
erkek olursa dup koyun.

dup-duru olsun[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Allah şen etsin ne diyim :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Absonun atakları sağlı sollu geliyor
helal 2 iyidir ÜÇ ÜÇ ÜÇ diyen arkadaşlar fazla gaza gelmişler :p

Sağlıklı sıhhatli zeki çevik ahlaklı daha ne iyi unsur varsa hepsini barındıran birer birey olurlar işallah.

tebrikler[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
ünvan elden gitmesin diye böyle de komplo kurulur mu.. :horace:

hey gidi ya.. "absolut, sam, siz arkadan dolaşın"lardan absolut the godfather'a.. :)

yengemize kolaylıklar, sana bereket, müstakbel yavrunuza da sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür diliyorum Allah'tan. ablasıyla beraber size hayırlı birer evlat olsunlar inşallah..

sizinkilere deceit maceralarımızı anlatırken 30-35 yaşında olurum herhalde.. 'babanın guild arkadaşı karizmatik abi' rolümde de kendime başarılar diliyorum.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
tebrikler!
ne mutlu sana ve eşine :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Ocak 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
Eli mouse tutsun hemen başlatıcam UOya heheh
Akşam yemekte.
Eşim: Kıza gene reskill çekmişler, kardeşide easy açıp kırmış geçirmiş hepsini.
Abso:Hımm easy ha duymamış olayım.
Duru:Baba senin acc şifresi ne?
Abso:Yemezlerrr

LoL :-D Hayırlı olsun absolut. Allah analı babalı büyütsün[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
abso uo oynamak için senden para isteyebilirler zira onların eli mouse tutmaya başlayınca pong gibi gelir onlara herhalde grafikler filan.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
uo yu diilde once svenı ogretın ona :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Ocak 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
Eveeett efendim geçen sene açmış olduğum Müjdemi isterim ve Baba oldum topiklerinden hikayenin baş kısmını takip edebilirsiniz.
Artık adet oldu oldu her sene bir bebek kampanyasına biz de hayırlısı ile katılıyoruz :) Şu an için henüz 9 haftalık ve doğal olarak cinsiyeti daha belli değil. Bugün 2. kez doktora gittik ve artık dayanamadım sizlere bildireyim dedim.

hue sende hiç boş durmuon maşallah :) hayırlı olsun..işallah bu seferki 4'üz olurda bi daha bazı eşyalar kullanmaya dikkat edersin :P[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor...
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
  • Yeni Oluştur...