tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 abi nasıl güzel bişeydir ya. herşeyi yazıp anlatabiliriz belki ama, baksanıza "kokusunu" bile yazıyla anlatamıyacağımız kadar uç noktadaki bi olay. off bende baba olmak istiyorum :) isim tavsiyesi olarakta (kendi çocuum olsa koymayı düşündüğüm isimler :D ) kız: Derin veya Egesu erkek: Çelik[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! [Bu mesaj tunch tarafından 07 Ocak 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Eheh, tebrikler absocuk. Bu arada cesaretine hayranım.[signature][hline]Simply death...
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler uo oynamayı ögret bare ikisinede :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Erkek veya kız : Güneş ismini öneriyorum..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bence ismi Hacı Şakir olsun duru --- hacı şakir =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Mix Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: tunch, 07 Ocak 2005 17:05 tarihinde demiş ki: baksanıza "kokusunu" bile yazıyla anlatamıyacağımız kadar uç noktadaki bi olay. kusmuk kokusunu düşün :) tebrikler absolut. allah analı babalı büyütsün [signature][hline]Hoşuna mı gitti? [Bu mesaj -Mix- tarafından 07 Ocak 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ondan daha beter ama kötü gelemez o koku bence :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Tebrikler absolut[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 erkek olursa dup koyun. dup-duru olsun[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Allah şen etsin ne diyim :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Absonun atakları sağlı sollu geliyor helal 2 iyidir ÜÇ ÜÇ ÜÇ diyen arkadaşlar fazla gaza gelmişler :p Sağlıklı sıhhatli zeki çevik ahlaklı daha ne iyi unsur varsa hepsini barındıran birer birey olurlar işallah. tebrikler[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hayırlı olsun.Umarım kazasız belasız buyutursun çocuklarını allah onları analı babalı buyutsun absocum..Baba patimiz bizim be(gözleri dolar)
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ünvan elden gitmesin diye böyle de komplo kurulur mu.. :horace: hey gidi ya.. "absolut, sam, siz arkadan dolaşın"lardan absolut the godfather'a.. :) yengemize kolaylıklar, sana bereket, müstakbel yavrunuza da sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür diliyorum Allah'tan. ablasıyla beraber size hayırlı birer evlat olsunlar inşallah.. sizinkilere deceit maceralarımızı anlatırken 30-35 yaşında olurum herhalde.. 'babanın guild arkadaşı karizmatik abi' rolümde de kendime başarılar diliyorum.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
tunca Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler =):tebrikz: bana düşmez ama isim önerisi Gece ilerde cocuk yapmayi dusunmuyorum ama yapcak olsam mutlaka bu ismi koyardım.[signature][hline]hooded tunca.
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrik ederim :) dilerim mutlu bi geleceği olur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Eli mouse tutsun hemen başlatıcam UOya heheh Akşam yemekte. Eşim: Kıza gene reskill çekmişler, kardeşide easy açıp kırmış geçirmiş hepsini. Abso:Hımm easy ha duymamış olayım. Duru:Baba senin acc şifresi ne? Abso:Yemezlerrr[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler! ne mutlu sana ve eşine :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
nuki Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Absolut, 07 Ocak 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Eli mouse tutsun hemen başlatıcam UOya heheh Akşam yemekte. Eşim: Kıza gene reskill çekmişler, kardeşide easy açıp kırmış geçirmiş hepsini. Abso:Hımm easy ha duymamış olayım. Duru:Baba senin acc şifresi ne? Abso:Yemezlerrr LoL :-D Hayırlı olsun absolut. Allah analı babalı büyütsün[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 abso uo oynamak için senden para isteyebilirler zira onların eli mouse tutmaya başlayınca pong gibi gelir onlara herhalde grafikler filan.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Frigg Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 çok güzelmiş ya,tebrikler... darısı diğer patilerin başına :)
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 uo yu diilde once svenı ogretın ona :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Absolut, 07 Ocak 2005 13:01 tarihinde demiş ki: Eveeett efendim geçen sene açmış olduğum Müjdemi isterim ve Baba oldum topiklerinden hikayenin baş kısmını takip edebilirsiniz. Artık adet oldu oldu her sene bir bebek kampanyasına biz de hayırlısı ile katılıyoruz :) Şu an için henüz 9 haftalık ve doğal olarak cinsiyeti daha belli değil. Bugün 2. kez doktora gittik ve artık dayanamadım sizlere bildireyim dedim. hue sende hiç boş durmuon maşallah :) hayırlı olsun..işallah bu seferki 4'üz olurda bi daha bazı eşyalar kullanmaya dikkat edersin :P[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kız olursa hmm adı Selen olsun.. erkek olursa benim adımı alsın Altuğ olsun hehe..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 :) Zaten ilk sorduğumuz ikiz mi oldu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Öne çıkan mesajlar