Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Eveeett efendim geçen sene açmış olduğum Müjdemi isterim ve Baba oldum topiklerinden hikayenin baş kısmını takip edebilirsiniz. Artık adet oldu oldu her sene bir bebek kampanyasına biz de hayırlısı ile katılıyoruz :) Şu an için henüz 9 haftalık ve doğal olarak cinsiyeti daha belli değil. Bugün 2. kez doktora gittik ve artık dayanamadım sizlere bildireyim dedim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım [Bu mesaj Absolut tarafından 07 Ocak 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 :tebrikz: Çok sevindim =) Not: Bune hız yaw =) [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 07 Ocak 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Evet Duru henuz 8.5 aylık :) Hayırlısı ise doğumda 16 aylık olucak Duru. Araları yakın olucak baya. 2-3 yıl zorlanıcaz ama ilerde birbirleri için çok güzel olucak işallah.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler, saglikli dogar isallak. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hayırlısı olsun, aman fazla kaptırma hocam, 2 den fazlası akıllara zarar olur bence ;-) Güle güle büyütün[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ÜÇ ÜÇ ÜÇ ÜÇ ÜÇ ÜÇ ÜÇ HOBAREEEEEY aman abso sakin ol abi ya 2 iyidir idealdir, yakın arkadaş olurlar bu kadar yaş aralığı ile o iyi[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ne 3 ü beş beş beş beş ...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Eno Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hayırlı uğurlu olsun... Yaş farkı pek olmayacak olması süper herşeyden önce. Arkadaş olacaklar ilerde... Müthiş birşey. Tebrikler abso! :) Duru'ya alıştıra alıştıra söyleyin, kıskanmasın.. :) Çok ağrıyacak başınız "ouncaamı aldı yaaa ühüh" diye :)[signature][hline]Profocio Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hehe zaten hali hazırda baldızda 4.5 aylık hamile yani stajını o bebekte yapıcak o yüzden alışması çok problem olmaz diye tahmin ediyoruz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Heeey tebrikler! :-) (Anne için zorluğunu düşünmezsek) Aralarında 1 yaş olması çok güzel, ablamlar arasında da 1 yaş var ve hayatım onları kıskanmakla geçti... Kardeşlik+Dostluk :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Abso adına çok sevindim.. Hayırlı, uğurlu olsun. Nazar deymesin inşallah. Tu tu tu tu... Ya bende de bebek sevgisi var. Ama bebek yapmam hayatta. Acaba 3-5 sene sonra bu bebek sevgisini çıkarmak için birinden bebeğini ödünç alsam 1-2 ay verir mi? *!Şimdiden taş atar* Bu arada ne bu herkes bebek yapıyo bu aralar.. Bendemi yapsamm. Maya tutar mı?[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 :) Herkese teşekkürler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 muhauha tebrikler abi :) ehehe abso farkında olmadan online oyunlara elveda dedi hayırlı bi amaç uğruna[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Vazgeçtim ben direk yağız delikanlı yapıcam. Öyle bebek mebek uraşamam. Hem arkadaş olur bana :D[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 oh oh hayırlı olsun abso =) darısı bizim ba$ımıza artık.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Tebrikler. Uzun sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyelim şimdiden. Yaşlarının çok yakın olması gerçekten çok güzel, çocukken sürekli kavga etseler de ileride biraz büyüyünce çok iyi olacak.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 16 ay az biraz yaw.. hoş ablamla benim aramda 22 ay var aslında komik bir çocukluk dönemi oluyor :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bi yandan hayvanlar bi yandan 2 bebek bi yandan iş vs vs zor olmuycak mı senin için :) maşallah analı babalı ablalı büyüsün tebrikler ve kolay gelsin.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Başları elbet zor olacak ama ileride birbirleri için güzel olur diye tahmin ediyoruz. Hali hazırda bebek konularından çok uzaklaşmadan 2.nin geliyor olması bizim içinde birazcık kolaylık olucak yani alt bağlamayı, emzirmeyi, uykusuz geceleri, geceleri çamaşır asmayı falan henüz ben hatırlıyorken 2. çok zor olmaz umarım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ahahaha biliyorduum. Buradaki mesajı okuyunca hadi canım dedim içimden. Süpriz falan vardır diye fazla da kurcalamayayım dedim. :) Ee şimdi godfather mı olacaksın? :tebrikz:[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Absolut, 07 Ocak 2005 03:36 tarihinde demiş ki: Bekleyin sizzz yarını bekleyinn. Asıl babayı göreceksinizzzzzz. :) :) heheh içim içimi yiyordu söylemek için ama doktora bi daha gidelim diye beklemek istedim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 esine saglikli bir hamilelik donemi dilerim herseyden once, kutlarim =)
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hayırlı olsun abi allah analı babalı büyütsün işallah :tebrikz: darısı bizim başımıza işallah[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
narin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bende cok sevindim absocum ; hem ayrica yakin yas farki onlari senin dusundugun gibi bencede cok yakin arkadasta yapar ... 4 kisilik yeni ailenize simdiden mutluluklar ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Vay tebrikler. Allah analı babalı buyutsun, İsim ne olcak?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
Öne çıkan mesajlar