hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 sorun aslında masaüstü oyuncularının kalitesizliği bence. abiii ya kitaba şimdi para mı vercez basalım fotokopi oynayalım diyen köylülükten ötürü gelişmiyor ortam. inanın pahalı değil ne games workshop ne de herhangi bi rpg kitabı. en kötü dm artı 2 oyuncu alırsınız 10ar lira verip yani. köylü mentalitesinden ötürü böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Herhangi bir RPG kitabı pahalı değil derken abi? D&D 3 ya da 3.5E tüm kitapları dizmeye çalış bakalım, şimdi işe girdik ettik yaparız da, öğrenciyken en az $600 ü nerenden çıkaracaktın FRP kitabı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 hamsilipilav said: sorun aslında masaüstü oyuncularının kalitesizliği bence. abiii ya kitaba şimdi para mı vercez basalım fotokopi oynayalım diyen köylülükten ötürü gelişmiyor ortam. inanın pahalı değil ne games workshop ne de herhangi bi rpg kitabı. en kötü dm artı 2 oyuncu alırsınız 10ar lira verip yani. köylü mentalitesinden ötürü böyle. frp kitabı pahalı değil demek resmen küfür hele bi örenci için en basit kitap 30 dolar basic set almya kalksan 100 dolar ageliyo öle süper dost değilsende kimse ortak kitap alalım felan moduna girmiyo anca işte 4 kişimesela 4 kitap alıcan herkes bi tanesini alıcak felan hele bide alt kitaplara geçtin mi boku yedin sırf bi dünyad aiçin temel 3 kitap alt 50 tane kitap var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Lisedeyken aldığım haftalığı şimdi hiç düşünmeden akşam yemeğine veriyorum. Ve o haftalıkla roman, rule book, mage knight, booster, çizgi roman falan alıyorduk anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ya biz lisedeyken bulmasi ayri dertti. satan cok az yer vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 hamsilipilav said: sorun aslında masaüstü oyuncularının kalitesizliği bence. abiii ya kitaba şimdi para mı vercez basalım fotokopi oynayalım diyen köylülükten ötürü gelişmiyor ortam. inanın pahalı değil ne games workshop ne de herhangi bi rpg kitabı. en kötü dm artı 2 oyuncu alırsınız 10ar lira verip yani. köylü mentalitesinden ötürü böyle. masaustu oyuncularinin kalitesizligini fotokopi kitaplardan oturu demek talihsiz olmus en azindan benim acimdan fotokopi cektirdigim kitaplarin resmen hasatini cikardim ama calismaya basladiktan sonra orjinal aldigim kitaplarin sayfasini bile acmadim bir seye ulasmak ne kadar zorsa o kadar degerli olur frp kitap romanlari ile en ilgili gordugum iki kisinin biri bir cok romani flan 3 satirlik mp3 player ekranindan okuyordu digeride direk pdfden bilgisyar basinda faln okuyordu . iyi masaustu oyuncusu olmak icin iyi empati yapan bir insan olmak yeter bence gerisi tiriviri iyi masaustu dm i olmak o ayri bise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Oldun darksun oynatsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 oldun said: hamsilipilav said: sorun aslında masaüstü oyuncularının kalitesizliği bence. abiii ya kitaba şimdi para mı vercez basalım fotokopi oynayalım diyen köylülükten ötürü gelişmiyor ortam. inanın pahalı değil ne games workshop ne de herhangi bi rpg kitabı. en kötü dm artı 2 oyuncu alırsınız 10ar lira verip yani. köylü mentalitesinden ötürü böyle. masaustu oyuncularinin kalitesizligini fotokopi kitaplardan oturu demek talihsiz olmus en azindan benim acimdan fotokopi cektirdigim kitaplarin resmen hasatini cikardim ama calismaya basladiktan sonra orjinal aldigim kitaplarin sayfasini bile acmadim bir seye ulasmak ne kadar zorsa o kadar degerli olur frp kitap romanlari ile en ilgili gordugum iki kisinin biri bir cok romani flan 3 satirlik mp3 player ekranindan okuyordu digeride direk pdfden bilgisyar basinda faln okuyordu . iyi masaustu oyuncusu olmak icin iyi empati yapan bir insan olmak yeter bence gerisi tiriviri iyi masaustu dm i olmak o ayri bise dnd 3.5 handbook'uma kadar hepsi kayıp. fotokopiler aynen duruyor. Fotokopi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 la olm baslarda paraniz olsa da alamiyodunuz. bildiginiz yoktu tr de. yurtdisindan filan siparis belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ayda değil direkt yılda bir, hatta bazen 1,5 senede bir oluyor bir arkadaşın eve kapanıyoruz Cuma akşamüstünden, pazar gecesine kadar aralıksız FR. Tabi şimdi oynayan arkadaşlardan birinin yurt dışında olmasının da etkisi var tabi ama bana her zaman bir ev ortamı daha güzel gelmiştir masaüstü oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 fenris said: la olm baslarda paraniz olsa da alamiyodunuz. bildiginiz yoktu tr de. yurtdisindan filan siparis belki. heh aynen. güzel bi arşiv yaptım bende FR ve bir kaç sevdiğm setting daha rulebookları. +10 room decorationdan mood veriyor odadayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 hortlatiyorum; istanbul'da su anda warhammer, warhammer 40K oynanan yer var mi. besiktasta bir yer varmis sanirim ama netteki bilgilerin hepsi eski cogu kapanmis vs. takip eden, bilen, arada bir yada aktif olarak giden varsa yesillendirsin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 kuka var sanırım bide;https://www.facebook.com/events/1545643938999300/ boun frp var onada bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Beşiktaş'ta Pegasus var. https://www.facebook.com/profile.php?id=100002036778573&fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Tesekkur ettim cevaplar icin. H.sonu ugrayayim su pegasusa bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 pegasus yusuf abinin yeri sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 aynen yusuf abinin yeri, halen neredeyse 7/24'te orada başında durup ekstra uğraşıyor milletle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar