Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ali Kırca ve "Rebel moves"

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

Dün atvde haberleri izliyordum. Ali Kırca konuşuyordu "Türkiye'de bir müzik grubu var, onları dinleyen herkes yabancı zannediyor ama şarkılarında kullandıkları dillerini kendileri uydurmuşlar,..., bu grubun adı rebel moves (yazıldığı gibi okudu)..." Ben de düşündüm ispanyolca falan olsa gerek diye. Sonra "rebel asi demek de moves ne ola ki" diye merakımdan çatlarken haberle ilgili görüntüleri girdiler. Sonra muhabir "rebıl muuvs (rebel moves'in ingilizce telaffuz edilişi) grubu..." deyince şok oldum. Ben de boşu boşuna merak etmişim "moves" ne demek diye.[hline]"We have AK-47 for everyone."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 01 January 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
ya dün gece yarısı kanald de konserler vardı
dumanın eski bi konseri gibi bişey falan
bu rebel moves i de dinledim
güzeldi ya dumandan sonra tabii mest olmuştum ama bunlarda idare eder

bööle iğrenç bir gruba, amaçsız salak heriflere nasıl oldu da nukem güzel bir yorum yaptı, beğendi şaşırdım şahsen ??[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
her insanın ingilizce bilmesi şart değil yani. yanlış telaffuz edebilir yani doğaldır. sen almanca bilmiyosan almanca bi kelimeyi doğru telaffuz edebilir misin..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 03 Ağustos 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Grubun adı ingilizce. Şarkı sözleri de ağırlıklı olarak ingilizce. Son albümlerinde içinde türkçe geçen tek şarkı klibi de çekilen pompala sanırım. Hemen hemen bütün şarkılarında anlamsız sözler var kendi uydurdukları ama çok da problem değil bence. Bundan yaratıcı değiller söz bulamadıkları için böyle yapıyorlar diye çıkarımda bulunmak saçma, tam tersi yaratıcılıklarının bir göstergesi bu. Şarkılarını dinlerseniz ne kadar yaratıcı olduklarını görürsünüz. Sözler de öyle rasgele sözler değil. Son albümdeki rollercoaster şarkıları should they really die just because you need more and more diye başlıyordu sanırım.

Yada direk indirin burdan albümlerini en azından bir fikriniz olsun.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel

[Bu mesaj Adiemus tarafından 03 Ağustos 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şey dicem, bi gruba "amaçsız" demek nedir? amaçları olup olmadığını, veyahut bu amaçların ne olduğunu nerden bilebiliyosunuz?bir müzik grubunun amacı ne olmalıdır?

gayet güzel bir grup bence, beğenen birçok insan var, bana kalırsa amaçlarına ulaşmışlar.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

Çok komik buldum şahsen kliplerini. Ayrıca dayanılmaz. O derece ki merak etmeme rağmen 5 sny tahammül edip kanal değiştirdim. Arkasından 2 saat audioslave terapisine girmek zorunda kaldım.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

ee şiip şiip diye şarkı mı olur[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

grubu bende pek sevmedim. sheep parçası bazı yabancı muzik çalan radyolarda çalıyordu eskiden bende yabancı grup sanmıştım elemanları zamanında. neyse tarzlarını sevmiyorum hele kralda çıkan klipleri iğrenç ama sonunda pompala hadi pompala demeleri gulduruyor biraz. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 04 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
Rebel Moves'da çalan amcalar oldukça kaliteli amcalar.
Severim çok.

kesinlikle doğru.
yaptıkları müziği sevmeyebilirsiniz ama hakikaten kaliteli ve oldukça deneyimli müzisyenler.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...