Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Dün atvde haberleri izliyordum. Ali Kırca konuşuyordu "Türkiye'de bir müzik grubu var, onları dinleyen herkes yabancı zannediyor ama şarkılarında kullandıkları dillerini kendileri uydurmuşlar,..., bu grubun adı rebel moves (yazıldığı gibi okudu)..." Ben de düşündüm ispanyolca falan olsa gerek diye. Sonra "rebel asi demek de moves ne ola ki" diye merakımdan çatlarken haberle ilgili görüntüleri girdiler. Sonra muhabir "rebıl muuvs (rebel moves'in ingilizce telaffuz edilişi) grubu..." deyince şok oldum. Ben de boşu boşuna merak etmişim "moves" ne demek diye.[hline]"We have AK-47 for everyone." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 rebel moves hiç sevemediğim bir gruptur yani şarkılarının içidneki büünlüğü bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 dün gecenin bi arısı bi kanalda çalıyolardı[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Nukem_Verite, 01 January 2004 21:58 tarihinde demiş ki: ya dün gece yarısı kanald de konserler vardı dumanın eski bi konseri gibi bişey falan bu rebel moves i de dinledim güzeldi ya dumandan sonra tabii mest olmuştum ama bunlarda idare eder bööle iğrenç bir gruba, amaçsız salak heriflere nasıl oldu da nukem güzel bir yorum yaptı, beğendi şaşırdım şahsen ??[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben beğendim valla rebel moves'i fena değil şarkıları.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 daha dınlemedım bı ares ben bakıyım baktıktan sonra : bandere yı duymustum :) ama dıgerıelrını bılmıyorum guzel degıl bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 02 Ağustos 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 amaçsız bir grup işte sallamasyondan kim ölmüş diolar :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 soz yazamayinca abidik gubidik seyler soyluyolar heralde...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 rebelce die dil bulmuş adamlar ya[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 her insanın ingilizce bilmesi şart değil yani. yanlış telaffuz edebilir yani doğaldır. sen almanca bilmiyosan almanca bi kelimeyi doğru telaffuz edebilir misin..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 03 Ağustos 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 iide o adamlar olmayan bir dili telaffuz ediyolar[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Grubun adı ingilizce. Şarkı sözleri de ağırlıklı olarak ingilizce. Son albümlerinde içinde türkçe geçen tek şarkı klibi de çekilen pompala sanırım. Hemen hemen bütün şarkılarında anlamsız sözler var kendi uydurdukları ama çok da problem değil bence. Bundan yaratıcı değiller söz bulamadıkları için böyle yapıyorlar diye çıkarımda bulunmak saçma, tam tersi yaratıcılıklarının bir göstergesi bu. Şarkılarını dinlerseniz ne kadar yaratıcı olduklarını görürsünüz. Sözler de öyle rasgele sözler değil. Son albümdeki rollercoaster şarkıları should they really die just because you need more and more diye başlıyordu sanırım. Yada direk indirin burdan albümlerini en azından bir fikriniz olsun.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel [Bu mesaj Adiemus tarafından 03 Ağustos 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 şey dicem, bi gruba "amaçsız" demek nedir? amaçları olup olmadığını, veyahut bu amaçların ne olduğunu nerden bilebiliyosunuz?bir müzik grubunun amacı ne olmalıdır? gayet güzel bir grup bence, beğenen birçok insan var, bana kalırsa amaçlarına ulaşmışlar.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Çok komik buldum şahsen kliplerini. Ayrıca dayanılmaz. O derece ki merak etmeme rağmen 5 sny tahammül edip kanal değiştirdim. Arkasından 2 saat audioslave terapisine girmek zorunda kaldım.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ee şiip şiip diye şarkı mı olur[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 grubu bende pek sevmedim. sheep parçası bazı yabancı muzik çalan radyolarda çalıyordu eskiden bende yabancı grup sanmıştım elemanları zamanında. neyse tarzlarını sevmiyorum hele kralda çıkan klipleri iğrenç ama sonunda pompala hadi pompala demeleri gulduruyor biraz. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Rebel Moves'da çalan amcalar oldukça kaliteli amcalar. Severim çok.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: MeSh, 03 Ağustos 2005 14:56 tarihinde demiş ki: sen almanca bilmiyosan almanca bi kelimeyi doğru telaffuz edebilir misin.. edebilir almanca fonetik bi dil :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Rezil gurup.. Bunların değilmiydi şu "vule vule vule vule paandaarey vule pandaarey" diye geçen yaz anamızı ağlatan şarkı.. Bu kadar mı itici bir şarkı olur.. Bu sene de "dale don dale" bitirdi zaten beni..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Alexi_Septimus, 04 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki: Rebel Moves'da çalan amcalar oldukça kaliteli amcalar. Severim çok. kesinlikle doğru. yaptıkları müziği sevmeyebilirsiniz ama hakikaten kaliteli ve oldukça deneyimli müzisyenler.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar