SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Britney'in kocasına küfür etmeyecem artık.. :horace: :horace:[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eheheh sadece ally deki oynayan kadını görünce içim gitti yaa :( hastasıydım :([signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bazıları sıkış bunların bariz belli yani Naomi Campbell falan sıkış[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 rewendor cum hiçmi sivilce çıkmadı veya cevrende birisinde hiçmi cıkmadı ki sence bu kişilerin suratında hep sivilcemi var :) hayır yani makyaj yapmasalar bile okadar bakım ürünü vs kullanıyorlar arzum onan makyajsız bunlara 10 basar gerçi o ayrı :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
wook Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 charlize theron bu sen olamazsın :([signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: DynamicK, 31 Temmuz 2005 21:13 tarihinde demiş ki: rewendor cum hiçmi sivilce çıkmadı veya cevrende birisinde hiçmi cıkmadı ki sence bu kişilerin suratında hep sivilcemi var :) hayır yani makyaj yapmasalar bile okadar bakım ürünü vs kullanıyorlar arzum onan makyajsız bunlara 10 basar gerçi o ayrı :) Da ne blim yine de bu kadar olmaları abartı bence ya.. Bi de şunun erkek versiyonunu görsek de tom cruise brad pitt neye benziomuş bi görsek. kendimize güvenimiz gelse... "Brad Pitt neymiş yanımda yihuu" desek[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 31 Temmuz 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: DynamicK, 31 Temmuz 2005 21:13 tarihinde demiş ki: arzum onan makyajsız bunlara 10 basar gerçi o ayrı :) :tup:[signature][hline]
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 panelope cruz fazla deısmemıs dogalda guselmıs..helal olsun
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Daryl Hannan'ın makyajsız hali daha güzel bence Drew Barrymore'da da öyle çok bi değişiklik yok. AMAA Julia Roberts gerçektende her haliyle güzel[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Harbi be bitek Penelope Cruz delikanlı çıktı[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Tamam devamlı ağır makyajdan suratın fiziki haritaya dönmesi doğal da bu resimler de gayet editli yani..[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 britney g..me benzio fare gibi leeean :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 öğhk :lol:[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 güzele güzel demem ben beinm olmadıkça :)o yuzden dogal halleri kotu olabilir :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hiç alakası yok ya benzeyen birilerini bulup koymuşlar yada editi çakmışlar .. Bu kadar çirkin olsalar daha güzel insanlar ne hale gelirdi siz düşünün[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 valla Alicia Silverstone hafiften zombiye benzese de , aklımda hep Aerosmith - Crazy'nin klibindeki haliyle kalacaktır hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bazı resimler gerçek ya -en azından benzeyen biri değil editse bilmem- daha önce görmüştüm de bazıları edittir ya da farklıdır bilemem. Ama bunlardan daha güzellere de bilmemkaçbin dolarlık makyaj aletleriyle ve bu işten günde binlerce dolar kazanan profesyönellerce yapılan makyajcılarla yap makyajı daha güzel olmazlarsa ben de hamdi yüzbaşı olim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bana makyaj yapsalar oo ooo :D[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: tellos, 31 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki: pink makyajlıda bişey değişmiyoda digerlerine yazık walla nası ya hatun makyajsız domuzdan öteye geçememiş ama makyajlı ve hafif çıplak olduğu zxaman verdiği pozlarda bir numara[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Renee Zellweger e hastayım ya[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bunlar eskiden öyle iken bu hale gelmişlerse ben heralde bi dünya güseli olurum heralde :p
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Bleeding, 31 Temmuz 2005 22:17 tarihinde demiş ki: Hiç alakası yok ya benzeyen birilerini bulup koymuşlar yada editi çakmışlar .. Bu kadar çirkin olsalar daha güzel insanlar ne hale gelirdi siz düşünün valla emin ol annem gülben ergenle konuşmuş anlatıo makyajsız halini Bööööğ dio[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gülben ergen çirkindir zaten yaşlı da baya da bunlar öyle mümkün diil olamaz ya[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya İZEL?? suratı delik deşik makyajsız iiirenç... ııyyy...vallah yaa bendemi güzellik yarışmasına katılsam ??? :P:P
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 benim normal halim ya bunlar [soldaki][signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar