Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milyonları hayran bırakan ünlülerin doğal görünümleri

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
rewendor cum hiçmi sivilce çıkmadı veya cevrende birisinde hiçmi cıkmadı ki
sence bu kişilerin suratında hep sivilcemi var :)
hayır yani makyaj yapmasalar bile okadar bakım ürünü vs kullanıyorlar

arzum onan makyajsız bunlara 10 basar gerçi o ayrı :)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
charlize theron bu sen olamazsın :([signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 31 Temmuz 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
rewendor cum hiçmi sivilce çıkmadı veya cevrende birisinde hiçmi cıkmadı ki
sence bu kişilerin suratında hep sivilcemi var :)
hayır yani makyaj yapmasalar bile okadar bakım ürünü vs kullanıyorlar

arzum onan makyajsız bunlara 10 basar gerçi o ayrı :)

Da ne blim yine de bu kadar olmaları abartı bence ya.. Bi de şunun erkek versiyonunu görsek de tom cruise brad pitt neye benziomuş bi görsek. kendimize güvenimiz gelse... "Brad Pitt neymiş yanımda yihuu" desek[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 31 Temmuz 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Daryl Hannan'ın makyajsız hali daha güzel bence Drew Barrymore'da da öyle çok bi değişiklik yok.
AMAA Julia Roberts gerçektende her haliyle güzel[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Tamam devamlı ağır makyajdan suratın fiziki haritaya dönmesi doğal da bu resimler de gayet editli yani..[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
güzele güzel demem ben beinm olmadıkça :)o yuzden dogal halleri kotu olabilir :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
valla Alicia Silverstone hafiften zombiye benzese de , aklımda hep Aerosmith - Crazy'nin klibindeki haliyle kalacaktır hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Bazı resimler gerçek ya -en azından benzeyen biri değil editse bilmem- daha önce görmüştüm de bazıları edittir ya da farklıdır bilemem. Ama bunlardan daha güzellere de bilmemkaçbin dolarlık makyaj aletleriyle ve bu işten günde binlerce dolar kazanan profesyönellerce yapılan makyajcılarla yap makyajı daha güzel olmazlarsa ben de hamdi yüzbaşı olim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
tellos, 31 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
pink makyajlıda bişey değişmiyoda digerlerine yazık walla

nası ya hatun makyajsız domuzdan öteye geçememiş
ama makyajlı ve hafif çıplak olduğu zxaman verdiği pozlarda bir numara[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
said:
Bleeding, 31 Temmuz 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
Hiç alakası yok ya benzeyen birilerini bulup koymuşlar yada editi çakmışlar .. Bu kadar çirkin olsalar daha güzel insanlar ne hale gelirdi siz düşünün

valla emin ol annem gülben ergenle konuşmuş anlatıo makyajsız halini Bööööğ dio[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
  • Yeni Oluştur...