RedBullBursa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Abi kafamın tası attı yeni bi karakter açıcam ama başlamadan sorayım paldinmi yoksa warrior mu paladinse neden paladin warriorsa neden warrior...![signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ne yapmak istiyosun?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İşte paladin veya warrior yani kılıç kullanıp kasaplık yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kasaplik yapicaksan warrior arka planda kalip partyne destek olucaksan paladin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aslında gönlüm paladinden yana nedenine gelirsek kendime healt'im bitince healt verebilmem hoşuma gidiyor ama warriorda böle bişiy yok healtimiz bitince nabicaz yani potionlarla nereye kadar gider bu iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paladinden zevk alamazsın boşver. Kaçan adamı kovalayamıyorsun, kovalayan adamdan kaçamıyorsun. Anca gruba destek olursan iyi iş yaparsın.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: RedBullBursa, 02 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: Abi kafamın tası attı yeni bi karakter açıcam ama başlamadan sorayım paldinmi yoksa warrior mu paladinse neden paladin warriorsa neden warrior...! Paladin bana göre pvp adamı değildir.Warior da gücünü tam olarak 60 da gösterio bu yüzden seçim senin.PVE de paladin derim pvp de warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu konu hakkidnaki uzun tartishmalari biraz parmaklarsan bulabilirsin cok tartishildi. Heal pot yetmedigi yerde bandaj kullanirsin.. Bu ekmek bulamiyolarsa pasta yesinlere benzedi ama neyse...[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: RedBullBursa, 02 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki: kasaplık yapmak istiyorum. Warrior.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu arada paladinle lvl 60 da anca buff botluk yaparsin.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kılıçla kasaplık yapacağım diyorsan aman paladin olma zaten öyle paladinlerden çok çekiyoruz. rogue ol hatta warrior da değil..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet rog ol sonra bi warrior seni maymun etsin gel bize soylen burda :)[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Sam, 02 Ağustos 2005 03:30 tarihinde demiş ki:rogue ol hatta warrior da değil.. Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: RedBullBursa, 02 Ağustos 2005 09:11 tarihinde demiş ki:Neden? Çünkü Paladin kasap değildir. Paladin'in ne olduguna dair bilgi almak için aşağıdaki yazıları okuyabilirsin. Kaynak : Ekşi Sözlük "lawful good paladin kotuluge karsi gerektiginde elindeki dal parcasi ile savasan , digerleri icin canini hic dusunmeden tehlikeye atan, tanrisinin isigi uzerinde parlayan bir en soylu savascidir." "yüreğinde bir parçada olsa kötülük olanların ömürleri boyunca algılayamayacakları şeylerin farkında olduğu için enayi olarak tanımlanan tanrının hizmetkarı.. kötülüğü yok etmek için bilgeliğini ve gerekirse gücünü kullanmaktan bir an olsun çekinmeyecek, dost olarak bildiği iyi insanları kurtarmak için kendi hayatını vermek zorunda bile olsa bunu seve seve yapabilecek olan, ölümün bir son değil yeniden doğuş olduğunu bilen, masum ve iyi insanların zarar görmesi haricinde hiç bir korkusu olmayan özel kişi..." "paladin kelimesi palladiumdan turetilmistir ve "koruyan, gozeten" demektir. aslen palladium kelimesi ise troya kentine getirilen ve cok onemli bir heykel olan pallas athena dan gelmektedir. gozeten athena, diye cevrilebilecek bu isim zamanla palladium, sonrasinda da paladin kelimesine donusmustur." "öldürmek zorunda kaldığında, yüz yüze olmayı tercih eder bir paladin.. düşmanına arkadan saldırmaz.. kılıcını eline almasını bekler.. aynı nedenle uzaktan düşmanı vuran silahları kullanmayı sevmez.. kendisine karşı kullanıldığında kullanabilir belki ama haricinde asla.. kötülüğün kalbine kılıcını sapladığında onun gözlerine bakar ve tanrısına öldürdüğü günahkarın günahlarını affetmesi için dua eder... bilgeliği ve karizması ile doğuştan bir liderdir ve gerekirsede bir lider olarak ölür..." Ama sonuçta wow bir oyun ben de parasını veriyorm. İstediğim karakteri yaratıp istediğim şekilde oynatırım da diyebilirsin. O zaman yukarda yazılanları boşver ama yine de Paladin oynama, neden dersen Paladin "kasap" olacak kadar, özellikle de PvP'de güçlü bir class değil.[signature][hline]Remat Level 40 Human Paladin, Emerald Dream My Honor is my Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Gerçekten çok etkilendim pvpde güçsüz olsa bile paladin olmaya kara verdim.[signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bunların yanına getirince warrior: "savaşçı, savaşan kimse gibi basit kalsada kelime anlamıyla, paladin bu iyilik yanındaki dostlarını koruma vb şeyleri düşmanını kasap gibi kesmekten çok diğer yollarla sağlıyo hayal kırıklığına uğrayabilirsin belki, warrior kelimede olduuu kadar sade deil[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tabi paladinimiz boyle ama lvl kasmak icin cicek bocek kurt davsan(dikkat bunlara) ne bulursa olduruyor.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Elemanın ismine kafam takıldı Redbull diye tauren açsam naming policy ayağına gmler adımı değiştirir mi acaba? :P[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben öyle dedim çünkü sen asayım keseyim kasap modunda takılmak istediğini söylemişsin. paladini öyle oynarsan ne pve'de ne de pvp'de başarılı olursun. wsg'de gidip düşmana bodolama dalmak yerine geride durup rogue'ları, warrior'ları, mage'leri healliyorum, bufflıyorum, cleanseliyorum ve kendim vereceğim zarardan kat kat fazla zarara neden oluyorum böylece. mana bitince gidip kafadan dalıyorum ama healer varsa, ama az ama çok dmg de veriyorum yerine göre. ama paladin asayım keseyim diyebileceğin bir sınıf değil, o işlerin ustası rogue'lar. asayım keseyim kasap olayım dersen paladin yanlış seçim olur..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paladin kaplumbağa misali hızıyla, ranged atağı olmamasıyla ve main damage dealer olamamasıyla çoğu kişi tarafından oynanması zevksiz olarak nitelendirilse bile, Bütün wow dünyasında Orc Warrior dan bir adım önde olan karizmasıyla ışıl ışıldır. Paladin karakterini hissetmekle, oyuna biraz rp gözüyle bakmakla burdan aldığın zevki katlarsın. Birine yardım ettikten sonra aldığın teşekküre "Nope i m Paladin i have to do that : )" dersin atına biner gidersin... Not ; Karizma derken undead priesti neden saymadın diyenlere UD Priest karizmadan çok korku salmasıyla Allah kahrettsin Ud Priest dedirtmesiyle ünlü bence. Eratul Lvl 58 Paladin Silvermoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu dusunce ile paladin ancak rp server da oynanir =) [Bu mesaj ayucan tarafından 03 Ağustos 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Orc warrior > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Valla neredeyse tüm classlarin 60 iyla oynadim, hunter ve priesti de 0 dan kastim. Ve Warrior acaip zevkli ya hehe :D Heallesinler anasini satayim diye 4-5 tane elite bodoslama dalmak süper bi olay, hele ki ana karakterin holy priest olunca : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Teketek de paladin uzerine yok kim ne derse desin...Bir de herkes üzerinde bi paladin düşmanlığı başgösterdi.Blizzardin paladin üzerinde tasarladığı birçok nerfe karşın (seal of command...) paladin hala bence wowun en elit karakteri. Partide bir taraftan kütür kütür savaşıp bir taraftanda milleti canlı tutmaya çalışan mutemelen bugüne kadar en çok tnx almış karakter paladin.Tamam belki bir mage kadar ışıltılı spelleri yok ama mesela birini 30 saniye güvende tutabilmek iiçin kendini feda etme gibi spelleri var.Talentlari retrubition üzerinde kullanirsanda warriorı aratmaz. Yeni bir karakter açacak olsam oda paladin olurdu. Bu çok göreceli olacak ama bana göre alliance'da solo karakterler şu şeklide sıralanıo. 1)Paladin 2)Druid 3)Rogue 4)Mage 5)Hunter 6)Warrior 7)Priest 8)Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 MS'si var mi? Yok. Warrior gibi olmaz, olamaz...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar