circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Valla hurrıyet de hep bu tıp seyler oluo zaten sadece yası buyuk ahmetle oynarken bırden cocuk oldu turunden :)..Bu bıraz daha ılgınc ama bencede geyık..Degılse de Yuh erkek baya acık sozluymus...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 muahah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 belki geyik yapmak için yollamışlardır belki ibret olsun diye ama olmayacak bir olay değil bence onu bunu bırakıp çıkaracağımız sonuç ilerde çocuklarımızı iyi yetiştirmek ve zamanında bilinçlendirmek bence. ş şimdi bişi daha dicem ama belki olay buyuyecek. dikkat ederseniz turk insanın en az %70 yıllardır sadece (biz ne kadar dalga geçsek alay konusu olsa bile) haydar dumen ve guzin abla gibi kişiler sayesinde cinsellik, karşılıklı ilişkiler vs. vs.. hakkında bilgi alabiliyor. buda eğitimsiz bazı konularda bilinçsiz aile demek. sonuçta bana gore asıl sorun ailelerin bu tur olaylar olmadan boyle seylere önem vermemsi. (p.s.benim gorusum kişden kişiye değişir celallenmeyin)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 31 Temmuz 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Raistin uçmak için baya bi çaba sarfetmiş. Büyüklerimiz de bu çabayı sonuçsuz bırakmamışlar sağolsunlar![signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evet :D neyse geç olsun güç olmasın :D ne zmn gelcek die bekliodum :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 geçici ban yediysen geçici olarak katılmamalısın.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 vay be fantaziye bak... %90 fake (evet evet paranoyak oldum o konuda) ama ya değilse, düşünmek bile istemiyorum[signature][hline]Beş Hececiler
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Bonecrusher, 31 Temmuz 2005 23:02 tarihinde demiş ki: vay be fantaziye bak... %90 fake (evet evet paranoyak oldum o konuda) ama ya değilse, düşünmek bile istemiyorum +110261541654651321321654651654654165[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death...
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 burdada fake olabilitesi yüksek bir güzin apla $eysi var ...[signature][hline]Butterflies in the jar so breathless.... lylide..
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: vaniLLe, 31 Temmuz 2005 23:09 tarihinde demiş ki: burdada fake olabilitesi yüksek bir güzin apla $eysi var ... vaniLLe valla hll olsun gecenin bi yarısı usenmeyip nasıl bundun bu post u :D[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death...
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ahuaha fakeler güzin ablanın'da dertleri arasında[signature][hline]We have work to do!
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 @BullDoG Bu ne sımdı yaw legen mı getirelim gel kus hadi...[signature][hline]SupeRock
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ulan nie bana böle biri denk gelmezki ühühüü ne ballı cocuklar var böhüüüü[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: khalad, 31 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Ulan nie bana böle biri denk gelmezki ühühüü ne ballı cocuklar var böhüüüü olm subyancı mı oldun lan sakın evet deme senden beklemem[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya varya çok beyinsiz bu ufaklıklar. Deli oluyorum birde burda zamanında tartışmaya açmıştık.Bekaretin bozulma yaşı 14 e indi diye. Pek post-modern arkadaşlarımızda "eee nolmuş yanlış düşünüyosunuz denemeleri lazım" ffalan demişti.Herhalde sapıktılar. benim bi(evet bi tane oldu eheuu=) kız arkadaşım olmuştu.Kız bana bekaretinin nasıl bozulduğunu anlattı. Ben Şok oldum ya. 13 yaşında 20 yaşında olan aile dostları kuzeni gibi bir çocukla yatıyor. bunların topunun ölmesi yakılması lazım.Nefret ediyorum ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kimin ne zmn yatcağına kimse karar veremiyor k3nk[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: FallenAngeL, 31 Temmuz 2005 23:45 tarihinde demiş ki: said: khalad, 31 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Ulan nie bana böle biri denk gelmezki ühühüü ne ballı cocuklar var böhüüüü olm subyancı mı oldun lan sakın evet deme senden beklemem Yok yaw küçükken çok sap yaşamışım onu fark ettim okul yıllarım ne kadar ot gibi geçmiş bizede söle actionlı ortamlar nasip olmadı :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Resmen fake. İsmini mi verir öle utanan kız(karı!?)... İsmi de goncagül. Beceren çocuun adı da pipican filan mı?[signature][hline]sdfsdf
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hastayım bu kadına ya :) baksanıza şu resme, biraz ukela, biraz şeker, biraz tonton, biraz bilgili, biraz biraz diyerekten eklenir :)[signature][hline]| ===> orc_lord leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çüş be 14 tamam bişielerin başlama yaşıdır ama "OHA" dicem böle concon vari diğer bi yandan da denk gelmedi zamanında böle türkler.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: HUR_AFE, 01 Ağustos 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Resmen fake. İsmini mi verir öle utanan kız(karı!?)... İsmi de goncagül. Beceren çocuun adı da pipican filan mı? çükentay mış cocugun adı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Diablo, 01 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki: said: HUR_AFE, 01 Ağustos 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Resmen fake. İsmini mi verir öle utanan kız(karı!?)... İsmi de goncagül. Beceren çocuun adı da pipican filan mı? çükentay mış cocugun adı azuahahh aksam aksam dehsetsiniz olm işiyorum lan yerlere :D[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: elaidi, 31 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki: kimin ne zmn yatcağına kimse karar veremiyor k3nk tamamda 17-18 olur yahu 13-14 olur mu ? daha vücut bile gelişmemiş aptallık zeka geriliğinden kaynaklanıyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 13 yaşında annesi kolundan tutup kürtaja götürüyor artık. çok değişti vallahi çok
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 o an ne isterse odur.. karışmak caiz değildir.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Öne çıkan mesajlar