Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Nickiniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jack Jackson idi ilk nickim..Ahh ahhh cocukluk yıllarım[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own

Muse - Muscle Museum
Mesaj tarihi:
sazanist. Uzun bir süre öyle kaldı :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
-Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar.
*3 elf tarafından tepelendikten sonra*
-Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden?
_sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Mesaj tarihi:
ilk üye olduumda buraya massimo ydu.Şimdi Apeiron deiştrmem artk heralde çok seviorm çnkü:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
SCORPION666666

ne biliym nedne koydum bu salak nicki :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Calaquendi idi. Hala öyle.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
İlk nickim Hawktı. İlk olarak G.I.Joe çizgifilminde en sevdiğim adamın adıydı oradan özenmiş koymuştum. Birkaç sene böyle devam etti Quake2de felan da öyle kullanırdım, sadece icq da değil. Sonra CS5.2 oynarken TNNde başka bir Hawk görünce değiştireyim dedim. O zamanlar şu ana göre çok daha az popüler, böyle ayağa düşmemiş olan LoTRden Elessar yaptım, zaten Aragorn hastasıydım. Sonra zamanla millet kitaba hemen ardından da filme hücum etti. Baktım etraf Elessar dolmuş, bir zamanlar kendi hayalgücümün ürünü olarak ürettiğim ismi, frp karakterim Rewendor Hawk ın Rewendor kısmını kullanmaya başladım... Hala da böyle gidiyo...

Edik: arada bir de Celestial kullanıyorum. Söylemeyi unutmuşum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 31 Temmuz 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...