cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bunu niye upladiniz anlamadim dogrusu[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Cthulhu_, 08 Eylül 2004 17:34 tarihinde demiş ki: unutanlar hatırlasın..yeniler öğrensin diye UP! aslında bir arkadaşa link veriyıordum up!lıyayım dedim :P [signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bunları okuyuncuya benim de harbi harbi bir sap olduğum ortaya çıktı haydi güselim çarşıya gidelim bu senede sap gezelimmm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 okudum, anladım. ben tamamen sapım...[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Evet ben de tanıma uyuyorum. Saplık hiçte kötü ayıp ya da yanlış bişey değil![signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hazır 15 şubat yaklaşırken kutlamak adına konumuzu tekrar gündeme taşıyalım dedim. Kesinlikle amaçsız bir uplama değil bu... Eh, 15 şubatta ben kazmamla (dalga geçmeyin, gerçek kazma) dağ tepe tırmanıyo olacam şimdiden kutlu olsun.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sap kalmak diye bişey yoktur insan bunu kendi seçer[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mavi hapı yutan sap oluyo? ben kırmızı yuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 işte tam öyle bişey fistan[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 amma şişirilmiş saplık. yazıyı okuyup "evet ben de sap olmalıyım" diye ilişkisini bitiren bile vardır. kaç defadır okuyorum, hala çözmüş değilim. şimdi saplığın kötü birşey olması gerekmiyor mu?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eh iyi okmamışsın yazyı baştan oku bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sen ana fikri anlamamışsın... sözlüğe yazmıştım bugün ama buraya yapıştırıyım.. herhangi birisi olacağına hiç olmasın mantalitesiyle dünyaya ve kadınlara bakan erkeklerin genel adı..dır sap.. Sap And Proud![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Saplık mukaddes bir kavramdır..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: trapt, 11 Şubat 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Saplık mukaddes bir kavramdır.. :tup: herkes sap olamaz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Cthulhu_, 11 Şubat 2005 17:45 tarihinde demiş ki: herhangi birisi olacağına hiç olmasın mantalitesiyle dünyaya ve kadınlara bakan erkeklerin genel adı..dır sap.. Sap And Proud! Kesinlikle ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Tam olarak degil. Hatta `fedaykin`in sap tanimiyla alakasi yok...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: -Wissy, 11 Şubat 2005 23:12 tarihinde demiş ki: Tam olarak degil. Hatta `fedaykin`in sap tanimiyla alakasi yok... emin misin? bir kez daha quote.. said: fedaykin, 14 Şubat 2004 10:07 tarihinde demiş ki: - Bir kişinin Sap olması için bekar mı olması gerekir? - Hayır, saplık ile birisi ile birlikte olmak arasında uzaktan yakından alaka yoktur. Saplar, sap olmayanlara göre daha çok yalnız olurlar bu doğru ama sap = yalnız kişi çıkarımı kesinlikle yanlıştır. Gerçek sap birisi ile birlikteyse bile hala saptır. [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ama `Sap, salak degildir.` kismi var. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bu konu kişiselle sınırlandırılabilecek bir konu değil bence. O zaman konu dışında hemen hiç bir şey bırakılmaması gerekir. Modlardan birisi bu konuyu geri konu dışına taşıyıp bu mesajı silebilir mi acaba.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 demek ki ben sap da değilim abazayım hatta ötesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hey yavrum heeeey. Sap çıktık iyi mi? :tebrikz: Nese 15 Şubat şimdiden hepimize kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hmm kız arkadaşım olmasına rağmen sapım sanırım. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Siz siz olun böyle şeyleri benimsemeyin. :P[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sapım direk.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bende sapın kralıyım ama heran saplıktan vazgecıp abazalıga donebılırım :P[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar