Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sap Kimdir, Kim Değildir (SAP SSS V 1.1)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Hazır 15 şubat yaklaşırken kutlamak adına konumuzu tekrar gündeme taşıyalım dedim. Kesinlikle amaçsız bir uplama değil bu... Eh, 15 şubatta ben kazmamla (dalga geçmeyin, gerçek kazma) dağ tepe tırmanıyo olacam şimdiden kutlu olsun.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

amma şişirilmiş saplık. yazıyı okuyup "evet ben de sap olmalıyım" diye ilişkisini bitiren bile vardır.
kaç defadır okuyorum, hala çözmüş değilim. şimdi saplığın kötü birşey olması gerekmiyor mu?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Sosyal ağlarda paylaş

sen ana fikri anlamamışsın...
sözlüğe yazmıştım bugün ama buraya yapıştırıyım..
herhangi birisi olacağına hiç olmasın mantalitesiyle dünyaya ve kadınlara bakan erkeklerin genel adı..dır sap..

Sap And Proud![signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 11 Şubat 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
Tam olarak degil. Hatta `fedaykin`in sap tanimiyla alakasi yok...

emin misin?
bir kez daha quote..
said:
fedaykin, 14 Şubat 2004 10:07 tarihinde demiş ki:

- Bir kişinin Sap olması için bekar mı olması gerekir?
- Hayır, saplık ile birisi ile birlikte olmak arasında uzaktan yakından alaka yoktur. Saplar, sap olmayanlara göre daha çok yalnız olurlar bu doğru ama sap = yalnız kişi çıkarımı kesinlikle yanlıştır. Gerçek sap birisi ile birlikteyse bile hala saptır.
[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

bu konu kişiselle sınırlandırılabilecek bir konu değil bence. O zaman konu dışında hemen hiç bir şey bırakılmaması gerekir. Modlardan birisi bu konuyu geri konu dışına taşıyıp bu mesajı silebilir mi acaba.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
sapım direk.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...