Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 su eski mesajlari uplamayin artik lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Su an seni aldatıyor...senden daha ıyısını bulduguna ınanıyor ve cok rahat...nerdenmı bılıyorum..tahmın et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Sevdim dedin hiç sevmedin sen kimleri mafffettin karaaa melek Sen bu hayatın ugrunda zalim bir yürek sen mutluluk masalında kara bir melek.. annem izliyodu bi diziyi..Sanem Çelik'in en taş oldugu zamanlardı..Bende sarkısını artık annem benim odada izledigi çin ezberlemiştim.. iyi geceler. [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 04:57 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Emre ve Türevleri konusmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 black_angel arenda değil mi? ben oyle biliyorum, yanlişim varsa hişşşş ;). edit: imla [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 08:05 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bu ne ya herkes arenda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Alla alla? Bunu niye upladınız ki? Ben kimden bahsettiğimi bile hatırlamıyorum şu anda.. evet Black Angel benim eski nicklerimdendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 said: Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Ahah yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Vanil TW olunca yazılmıştı galiba o değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 vanille in "maL" oldugunu adam taa o zamandan görmü$ bak,helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 iyi kızdı be vanil niye öyle dediniz hehe çok bi muhabbetım yoktu ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 o, anlar.bo$ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Hala yazar olan insanlar hakkında seviyesiz ve ayıpçıl konuşmayıns plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 nolmus nolmus gec kaldım 2 sene ama evlenmislermi hihihi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Bu ne be? dedikodum dönmüs. íyi kizdi tabii, topragi bol olsun =) evet, tavnoc zamanlarinda, acilan bilimum dopiklerden birinde söylenmisti öyle bir laf hatta daha da fazlasi. Ha bi de pyro the maL, arkamdan konusmaya utanmiyo musun essek sipasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ya vanille var ya ŞERRRRRay gelmiş s1mmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 @vanille: ne utanıcam sanki yüzüne söylemediğim bir$ey,pis gotik. ps:bu arada direk hakaret diye $ikayete butonuna abanmı$ birileri lol. [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 23:07 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 tabii canim , ayni zamanda her daim kendi yüzüne söyledigin de bir laf. di mi. maL. Evet konuyla bi alakasini kuracak olursak, topigi acan da pardon, topigi acan insana yamukluk yapan insan da maLLik yapmis, onun üstüne basmak istedik bir kez daha. [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 23:25 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 DMO. oh$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 neyse :( [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 23:32 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar