arian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaşlar oy kullanırken lütfen 1 kategoride ve 1 kişiye vermeyin diğer kategorilerde ve 2 kişiye verin oylarınızı lütfen.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tüh yarışmaya katılma şansımı kaçırmışım sanırım boşuna ö.m attım o zmn kusura bakma arian.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Fistan, 07 Haziran 2005 16:18 tarihinde demiş ki: ben hoşlanmadım tekdüze gibi tüm besteler. güzel bi giriş yapabiliyosun ama sonra her beste aynı gibi geliyo... kasıpta iyi bişeyler yapana bravo desteklerim.kolay gelsin:) hakkaten, bi ara aynı şarkıyı 3. kez dinlediğimi farkettim, diğer bir şarkıyla arasındaki farkları bulmak için :)[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: obacan, 09 Haziran 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Daha yeni dinledimde en iyi parca bence wendicanla diablesinki olan 8 numara :) hatta abartıp telefona melodi yaptım =P Şımardık =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 An itibariyle 30 kişi oyladı devam edelim devam...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben kendime oy veriyorum , pm atmaya üşendim ^^[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bayadır giremiyorum hiçbişeyden haberim yok ne zaman belli olacak sonuçlar?[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Oylamalar 15 Haziran saat 20:00da bitiyor.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hmm össye 4 gün kala. hmm birinci olsam ne moral olurdu be. keşke birinci seçseler beni. keşke ama nerdeee. aa forumdamıydım? [signature][hline]ey edip adanada pide ye [Bu mesaj Black-ice tarafından 10 Haziran 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 belki de sticky'ler arasında kaybolmuş diye görmüyor kimse :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya ben punk'tan neyin anlamam. heavy metal, hard rock, 80ler felan olsa neyse... şarkıları dinledim ama birbirinden pek bir fark göremedim. punk anlamam sonuçta. tek bir tane hoşuma gitti o da: werewolf "richard nixon" oyum ona bu yüzden. illa iki oy verceksek, ikinci olarak Dynamick - dinamika diyorum. her kategoriye oy kabul edin bunları. kastırmayın beni fazla. punk'tan anlamam :)[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Jüri eledi beni ya. Yok oy moy verme yani bana. Dyna da yok zaten yarışmada.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Bonecrusher, 10 Haziran 2005 20:45 tarihinde demiş ki: tek bir tane hoşuma gitti o da: werewolf "richard nixon" oyum ona bu yüzden. illa iki oy verceksek, ikinci olarak Dynamick - dinamika diyorum. her kategoriye oy kabul edin bunları. kastırmayın beni fazla. punk'tan anlamam :) tebrik ediyorum 2 tane finallerde olmayan parçaya oy kullandınız bir alkış.. :D *!büyük çoşkuyla alkışlar*[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bonecrusher farkı bu olsa gerek =oPPP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 muzik özgürlük zevk hayat demektir cocuk kendini kurallarla sıkıntılarla kuşatılmak istemiyor da kalbinin götürdügü yere gidip benim parçama oy kullanıyorsa hiçde bıdı bıdı etmeyin bakayım hem benim parçamı beklemeden yarışmayı başlatmak zaten abeslikti bunu hiç vurgulamadık teessüf ederiz bugune bugun pati radyo wj iyi dj imi öle bişeyiz[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Dynacım daha ne olduğunu bilmiyorsun sen =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ortam anarşiye kayıyor :)[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu sarkiyi elbet bitircem :D ----5-581-3---8881-0-0---0--3---8881-0-0------783------------------------------------2---2---a---a-4---4---0-8-a---a-4---4---0-8---3-4----------------------------------------0---8-7-7-1---1---2-2-8-7-7-1---1---2-2-2-1--------------------------------------[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Oylamayanlar oylasın daha 3 gün var hadi gençler hareket...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 aaah o ilk günki gaz nerede... :)[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yeter abi bi yere kadar.insanın şarkı yaparken kafası şişiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sonuçlar ne zaman açıklanıyor bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: CreepHead, 12 Haziran 2005 16:06 tarihinde demiş ki: yeter abi bi yere kadar.insanın şarkı yaparken kafası şişiyor . benim gafam şişmio, aksine, cok gaz verio...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 nası gidiyo oylama?[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 and 12 point goes to trgdy[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar