Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastic Four

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Üzülerek mi söylesem sevinerek mi söylesem bilemiyorum ama evet Marvel' in Spiderman, X-Men, Punisher, Cat Woman, Batman, DareDevil, Hulk gibi kahramanları cizgi romanlardan beyaz perdeye aktarıldıktan sonra sırada Fantastic Four varmış. Kısaca MArvel bugune kadar yarattığı ve ekol olan tüm çizgi kahramanların büyüsünü para sırsına karşı bozmakta jırslı bir şekilde devam ediyor.

Açıkcası ben bugune kadar yapılmış diğer filmlerdeki teknolojiye ve kaliteye bakınca efekt yığını olacak bu filmin altından nasıl kalkacaklarını düşünmeye başladım. En sevdiğim çizgi dizilerden olan Fantastic Four' un filmini pek seyretmek istiyeceğimi de sanmasam da bu işe çok sevienenler de olacaktır.

Filmin yönetmeni Chris Colombus mu, Payton Reed mi, Steven Soderberg mi, Sean Astin mi derken sonunda Tim Story oldu.

KARAKTERLER:

Susan Storm/The Invisible Girl: Jessica Alba

Ben Grimm/The Thing: Michael Chiklis

Johnny Storm/The Human Torch: Chris Evans

Reed Richards/Mr. Fantastic: Ioan Gruffudd

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 02 Ağustos 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

catwoman marvel comics değil ghald, Detective Comics (DC)

zaten daha önce fantastic four filmi çekilmişti,
bir bölümünü izlemiştim
rezil birşeydi:
http://www.imdb.com/title/tt0109770

fantastic four bence marvel'ın en başarısız kahramanları.
hele şu reed richards'a uyuzum, denildiği gibi
"akümülatörün üstüne grandant çubukları koyduğumda hede kutup başlarını değiştirdiğimde hepimiz kurtulcaz" gibinsen birşeyler saçmalıyor,
ya da star trekten kopmuş gelmiş resurrection cihazları oluyor adamın,
boş boş bakıyorsun çizgi filme..

sue richards biraz daha güzel bir hatun olsa keşke :)[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

valla şahsen eskiden beri pek hoşlanmam ben grimm hariç, captain america'msı golden era kahramanları gibi gelir bana tarz olarak. ve öyle de kalmışlardır maalesef, bir spider man gibi zamana uygun gelişememişlerdir..

ve evet dr richards'ın zort diye herşeyin çözümünü anında bulması biraz ilginçtir.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

tipler olmamış içine edecekler
susan ve torch un sarışın olması lazım.biz öyle bildik, öyle okuduk.

+ jessica alba süper her türlü kabulüm de yani tipsel olarak bağlantısı nedir ya hehe şaka gibi.

hulk a dönüşüp hepsini dövücem o olacak :)

şunlarla uğraşacaklarına crow 4 ü çeksinler eheh.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bncede ıgrenc bırsey ya sarkıda ole 'fantastıc fourrrrrrrrrrrrr' dıe salk bı sarkı yaratıcılıkta tok... ama yalnız humon torch olucak adamn sacları sarıya boyatılacak herhalde...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence de fantastic four bana çok yapmacık gelio

böle birden güçlere sahip oluolar. ve böle mr fantastic uzuo falna yani böle.

o ilk güçlerine kavuştuklarında
hepsi böle birbirine girio işte biri görünmez oluo öbürü böle kollarını uzatıp herifi yakalio falna. ya böle konuşmalar falna da yapmacık.

bana çok kötü geldi fantastic four.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

ben pek takip etmesem de severim, küçükken izlemişliğim vardır.

taş adam (eheu bilmiorum adını, ben miydi neydi) böle tipi gibi düz mantık bi adam
kadın karizma ile işi kıvırıo, sosyal yönü güçlü
torch ise böle cool genç havalarında, yakıo ortamları + maddeleri ehue.
plastik adam ise ehue, böle ağırbaşlı lider tipik..

böle adamlar işte bunlar.hepsini toplasan bi spidey etmez tabii ki ama bunlar da hoştur.eski zaten baya..[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

FF'deki karakterler zaten berbat. İnsanın aklına "Ee akıllarına bu güçler mi gelmiş anca?" demek geliyor.

Ama gel gör ki, Spiderman'den önce çıkmışlar.
Spiderman'den sonra olsa "Yapacak bir şey kalmadı!" diyebilirdik.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!

[Bu mesaj Eraq tarafından 03 Ağustos 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oha direk oynayanlardan kaybediyor film[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kigpin nie oyle soyluysun kı adamlar hayvanıo populer ızlemek ve okumamak ıcın bı sebep yok.. galactus'u bilir şurda nerdeyse herkes dr. doom'û bulırı bunları bılıyolarsa 1-2 kere ınzelmıs okumuslardır.. ya tamam cok yııb ı yorum yapmak ıcın yetmez ama önden fikişr belitilebilir.. ben bol seretmiş ama okumaıs bı adam olarak.. hoşuma gitmiyo abi abartı ve neblim spidey veya x gibi deigll[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...