bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Türk asıllı Norveçli futbolcu Azar Karadaş yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek. Oyuncu 1.5milyon euroluk sözleşmeye imza attı. Bugun kampa katılması bekleniyor... Benfica ya 1.5milyon euro ödeyen Beşiktaş Azar Karadaş a ise yıllık 1.2 milyon euro ödeyecek. Benfica forvetinde görev yapan Karadaş 1981 doğumlu son takımı olan benficada ise 27 maçta 4 gol atarak başarısız bir sezon geçirdi... Azar Karadaş ileride Türk olmak istediğini belirtiyor. Ayrıca golcü oyuncu hem defans hem forvette oynayabiliyor. Sadece kafaları karıştıran tekşey Azar Karadaş ın resmi internet sitesinde açıklayacak kadar koyu bir Galatasaraylı olması.Karadaş yurtdışında ki Ultraaslan üyelerinden... Kaynak: Sabah hayırlı olsun ne diyelim ben pek beğenmedim. Ama Yaşı ve ileride Türk Statüsünde oynama olayı güzel..[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bildigim kadarıyla zaten turk statusunde oynıcakmıs..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hayırlı olsun BEŞİKTAŞIMIZA . . .[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 türk statüsünde oynayacak zaten, yalnız 21 maçta 4 gol atmış bi forvete 1.2 milyon euro ödemek salaklıktır yani. Fmden bakıp oyuncu alıyoruz galiba. bu arada adam galatasaraylı sitesine falan yazmış. aynı zamanda pkk sempatizanı olduğuna dair söylentiler var.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Eğer dediğn gibiyse fazla barınamaz klübümüzde. Yarın öbürgün keserler biletini. Hayırlısı olsun Bencede 21 Maç 4 gol az bi istatistik hele forvet için.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hehe aynı carew işte.. penaltıları çıkartın carew kadar gol atmış.. resmi sitesinde galatasaraylı olduğunu belirtmesinde bizim yönetim için pek sakınca yok zaten (!) .. klüte hakiki beşiktaşlı dışında dolu eleman barınıyor zaten... o takımlarda oynamamış olması bu adamın bi artısı yine. bişey merak ettim ogrenebilicek olan var mıdır... bu adam benficadan kaç para alıyormuşta bizden 1.2 milyon alıcak?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bu transfer başarılı olsun ben boxerı sıyırıp resmimi çekeceğim. Aha bunuda not edin başarılı olursa aynen yapıcam bu dediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Tamam. Peki başarı ölçün ne ona göre hatırlatalım :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 şampiyonluk tbiki[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Başarı ölçüsü ne olabilirki?İyi oynaması tabiki ve gol atması.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hayırlı uğurlu olsun bombayı patlatmış BJK![signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Wala ufak bi araştırma yaptımda hakkında pek iyi yorumlar yok siyasi olarak. "azar karadaş bölücü örgüt destekcisidir zaten bu yüzdende ümit milli takımı ,raşid hocayı adeta terslercesine reddetmiştir." birtanesi bu örneğin. BJK gibi bi takıma yakışacak biri değil sanırım umarım gelmez..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya şimdi söylenenlere bakmamak lazım... Hakan Şükür de nurculardan şeriatçının teki eee ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Eee si elini şortuna soktu diye yaygara koparılan Nouma örneği varken bölücü bir örgütü destekleyen bi topçunun gıyabında neler koparır bu medya. Hakan Şükür her nekadar fetullahçı vs olsa da bu ülke için akıttığı ter göz ardı edilemez. Fetullahçılıkla bölücülük arasında bayağı bi fark var. Ben kaybedilen topraklar için renklerini siyah beyaz yapan bir takıma yakıştıramadım eğer gerçekten pkk yı destekliyorsa bu adam. Onun dışında yapılan yorumlara bakarsak iyi futbolcu. Neyse bekleyelim bi görelim bakalım daha kesin değil sanırım transfer?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 transfer kesin ya, şerefsiz bi camia norveçi seçti adam diye bunu çıkarmış olabilir, biliyosunuzda uğurda hollandayı seçti.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 uğurda talibancıymış ![signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Vodan, 17 Temmuz 2005 04:48 tarihinde demiş ki: Hakan Şükür her nekadar fetullahçı vs olsa da bu ülke için akıttığı ter göz ardı edilemez. Fetullahçılıkla bölücülük arasında bayağı bi fark var. yahu adamı tanıyormusun eylemde mi gördün bu kadar muhalif davranıyorsun ? Daumda Pkk militanıymış eskiden. Hadi buyur bakalım. Fetullahçılıkla bölücülük arasında hiçbir fark yok.İkiside ülkeyi bölme çabası içersinde. neyse burda şimdi siyasi tartışmaya girmeyelim. Ama futbolda siyaset uzak olsun.Zaten eğer öyle birşeyde varsa geldiği zaman ortaya çıkar. Ligde oynayan 1000lerce futbolcu var.Hepsinin siyasi görüşü ayrı ayrıdır.Kimbilir daha kaçtane bölücü adam var....[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Aynı şekilde saha içinde sağ-sol kavgası olduğunu düşünemiyorum :) Ayrıca fetullahçılıkla bölücülük arasında baya bi fark var bence.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 adamın ismi azeri,nasıl pkk lı olur ya?[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: insight, 17 Temmuz 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Aynı şekilde saha içinde sağ-sol kavgası olduğunu düşünemiyorum :) Ayrıca fetullahçılıkla bölücülük arasında baya bi fark var bence. aç topic kapışalım yok !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Milliyette okudum...Adam GS taraftarıymış. :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Beşiktaş yönetimninin onca zamandrı araığı bu muymuş? Bravo valla carew i satıp para kazandılar 2. bir juan fran vakası daha mı yaşamak istiyorlar. Bence ilhan mansız da galatasaraylı idi. Nereden çıkartıyon diyenlere ilhan ın hiç bir gs maçında varlık gösterip göstermediğini ve akabinde fenerbahce maçlarında nasıl oynadığını düşünün. Bu benim bir fikrim sadece. Hoş mustafa doğan geçen sene eski takımına gol bile attı ama ne biliyim insan şüphelenibiliyor. :) Bjk yönetiminin transfer bombaları süper yaa türkiye liginden topladılar birkaç adam. Youla desen kapanan takımlara çok zor gol atar. Ali tandoğan desen adam ibrahim üzülmeze neler yaptı ve transfer ediliyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bende merak ediyorum nereye gidiyor....[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Vodan, 17 Temmuz 2005 04:48 tarihinde demiş ki: Ben kaybedilen topraklar için renklerini siyah beyaz yapan bir takıma yakıştıramadım eğer gerçekten pkk yı destekliyorsa bu adam. Anlamak istediğin gibi okuduğun için yine bana söyleyecek birşey bulmuşsun. Bende diğer forumlarda yapılan yorumlara dayanarak kendi yorumumu yaptım. İsmi Azeri ismi gerçektende Nukem'in dediği gibi dedikodu da olabilir, Umarım öyledir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 17 Temmuz 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya vodan allah aşkına sen mantıklı konuştuğuna inanıyor musun ? Herkes hakkında söylenti çıkıyor. Eğer gerçekten yapıyorsa fenerede yakışmaz o oyuncular "eğer" saçma bi kavram. yapar yapmaz. Yaparsada ne olucağını zaten herkes biliyor. Sen adamı alırken siyasi görüşünemi bakıcaksın.Dışı farklı şey söyler içi farklı... Sonuçta öyle birşey çıktığı takdirde herkes biliyor Beşiktaş ın nasıl bi tavır göstereceğini...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar